boutsak Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μην βαράτε.. Κάτι θα ξέρει ο ΟΤΕ.. Λέτε να το κάνει στην τύχη..? Ή για να σας φάει τα λεφτά σας..? Ελπίζω αυτό να το έγραψες αστειεύοντας, γιατι δεν εξηγείται αλλιώς...
NonLinear Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Jikail μιλάς σοβαρά κάτι θα ξέρει ΟΤΕ; Σε πληροφορώ δεν ξέρει την τύφλα του, δούλεψα εκεί και είδα ποιοί είναι προιστάμενοι και ποιοι παίρνουν αποφάσεις. Φυσικά και το κάνει για να φάει λεφτά, για να βγάλει κάποια σπασμένα και να επουλώσει οικονομικές πληγές. Πως θα πληρώσει τόσο κοσμάκι που δουλεύει ώρες χωρίς κανένα λόγο για πάρτυ του; Και κυρίως πως θα πληρώσει τα πρόστιμα που τρώει κάθε λίγο και λιγάκι; Και επαναλαμβάνω για όλα αυτά βέβαια δεν φταίει μόνο ο ΟΤΕ... Που είναι από το 2001 όλες αυτές οι εταιρείες που βγήκαν με την "απελευθέρωση" των τηλεπικοινωνιών; ΚΑΜΙΑ τους δεν έφτιαξε δικό της δίκτυο, ΚΑΜΙΑ δικό της ΕΠΑΚ. Τελευταία κάτι παει να κάνει η κλεφτοΤΕΛΑΣ, η Telepassport, Vivodi και η μούφαTeledome. Σε αστικά κέντρα όμως. Αμα ζεις επαρχία την έκατσες! Γενικά είναι τραγικοί οι τύποι και εννοείται οτι δεν το κάνουν στην τύχη, μπορώ να σου πω ότι το πιστεύουν ότι έχουν δίκιο και ότι είναι τίμιοι. Τόσο ηλίθιοι είναι.... Εκτός αν οι υπόλοιπες χώρες και εταιρείες όπως η British Telecom και η Wanadoo είναι χαζές και ο ΟΤΕ είναι έξυπνος... Η διαφορά μάλλον είναι ότι ο ΟΤΕ είναι μονοπώλιο στην Ελλάδα και σε αυτό φταίει και η ΕΕΤΤ και οι υπόλοιπες μουφοεταιρίες 21 το σύνολο. 21 εταιρίες για μια χώρα 11 εκατ., τη στιγμή που στη Γερμανία είναι 3!!!! ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ!
Sorath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 21 εταιρίες για μια χώρα 11 εκατ., τη στιγμή που στη Γερμανία είναι 3!!!! ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ! Τι είπες τώρα βρε φίλε μου!!! Πραγματικά δεν το ήξερα αυτό. Απίστευτο!!! Είμαστε η χώρα της αρπαχτής...... άκου 45? το δίμηνο για 1 ώρα internet την ημέρα.... :? :? :?
eliask Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Κοινωνία της πληροφορίας...........................Αλέκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....
deathlok Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μην βαράτε.. Κάτι θα ξέρει ο ΟΤΕ.. Λέτε να το κάνει στην τύχη..? Ή για να σας φάει τα λεφτά σας..? e afto sigoura.giati pote ithelo o ote na mas faei ta lefta. POTE kai min akouso kamia diaforetiki apospi
wert Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Αμα ζεις επαρχία την έκατσες! Εγώ Ήδη με τα προηγούμενα τιμολόγια είχα κόψει ώρες παραμονής μου στο δίκτυο γιατί δεν έβγαινα οικονομικά. Πλέον μάλλον θα γυρίσω την πλάτη στο PC και θα το ρίξω στην TV να περνάει η ώρα μου λιγάκι. Ε δεν πάει άλλο ρε παιδιά. Δεν τραβάει δηλαδή. Αυτή την κοινωνία πληροφορίας ήταν που υπόσχοταν; Ετσι θα πάει μπροστά η χώρα; Να γυρίσουμε 10 χρόνια πίσω μέσα σε ένα βράδυ; Αυτό δεν είναι κοινωνία της πληροφορίας, δεν πρόκειται για ίντερνετ, αλλά για αρμαγεδώνα. Τι νέα υπάρχουν ρε παιδιά από δορυφορικό ίντερνετ; Ερχεται; θα έρθει ; ή και εκεί πάμε για πνίξιμο ; Για ποια ευρυζωνικά δίκτυα και @@ μας λένε δεν καταλαβαίνω. Εδω αν ζητήσεις isdn σύνδεση ίσως να στην κάνουν σε 5-6 μήνες. DSL εντωμεταξύ για να ξέρουμε και τι λέμε δίνεται μόνο στις πόλεις. Ετσι και βγείς δύο χιλιόμετρα παρέξω ξέχνατο. Με έκαναν να σκεφτώ και το παρακάτω και δεν το μετανιώνω. Ανάθεμα την ώρα που είμαι Έλληνας.
getty Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Πάντως δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι, παρόλο που είμαι με dsl με έχει εκνευρίσει αφάνταστα η τερατώδης λογική του ακριβαίνουμε τις PSTN για να διαδωθούν οι ευριζωνικές συνδέσεις. Δεν φτιάχνουμε μια ομαδική καταγγελία όπου θα ζητάμε να μείνει αμετάβλητος ο EPAK και αφού ο καλός ΟΤΕ θέλει να διαδώσει τις Dsl να ζητήσουμε και μείωση για τις τιμές για dsl και να τη στείλουμε όπου χρειάζεται (ΕΕΤΤ, ΙΝΚΑ, Γραμματεία Καταναλωτή) υπογεγραμμένη από όλους μας.
sotos65 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 @wert Μια από τα (γ)ίδια! Από μέσο όρο 3 ώρες περίπου την ημέρα, με βλέπω να μη πηγαίνω παραπάνω από 1! Ασε και το δορυφορικό (τι εννοείς αν έρχεται ή θα έρθει, εδώ και πολλά χρόνια αν θέλει κάποιος μπορεί να έχει), πως θα συνδέεσαι έτσι κι αλλιώς αφού θέλεις και επίγεια σύνδεση και θα πληρώνεις πάλι επακ+provider επίγειο+δορυφορικό provider (εκτός κι αν θέλεις να τα "σκάσεις" για αμφίδρομο, αφού πρώτα πάρεις βέβαια κάποιο καταναλωτικό δάνειο εκεί που είναι οι τιμές του!). Μας βλέπω να επικοινωνούμε σε λίγο με σήματα καπνού!
wert Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μας βλέπω να επικοινωνούμε σε λίγο με σήματα καπνού! Με σήματα καπνού συλαμβάνεσε για εμπρηστής όχι τίποτα άλλο αλλά για να πληρώσεις κάνα πρόστιμο. :? Απλά δεν θα υπάρχει επικοινωνία αυτό είναι το ζουμί. Και μου τη δίνει γιατί εδώ και μια πενταετία που ασχολούμε έχω κάνει φίλους και την καταβρίσκω στα διάφορα φόρουμς και συζητήσεις. Και τώρα έρχονται σε μια στιγμή και γκρεμίζουν τα πάντα. Εχει γίνει πολύ αισχρή αυτή η χώρα τελικά. Ε δεν την πάω άλλο ρε γαμώτο. Τους σιχάθηκα ρε παιδιά ειλικρινά. Να μπορούσα κάποια στιγμή να φύγω από εδώ να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου και να μην ξανακούσω τίποτα για αυτή την κολοχώρα της Μεσογείου. :? Ολο να φάνε να φάνε να φάνε και όλο τρώνε. Μα δεν έσκασαν ακόμα. Τα πήραν όλα. Τι άλλο θέλουνε.
unre@l Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 apla dropi. tpt allo. pou na fane ta lefta pou pernoun apo ton kosmaki sta Nosokomeia ta ka8armata. (popo ores ores ginomai kakoooooooooooooos)
2arkoudi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Diladi exis den exis xrimata prepi na valis DSL....ntropi!
bond Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Κοιταξτε , φάγανε τα ρούχα μας και τώρα θέλουν να φάνε και λίγο τσιτσί...(αφου δεν μας έμεινε πατζάκι). Πέραν της πλάκας ο ΟΤΕ πληρώνει τη χασούρα της πολιτικής και του δημοσίου, τον οποίο τελικά εμείς πληρώνουμε. Ακόμα και αν αυτό γίνεται με σκοπό την προώθηση του DSL, πάλι δε βγαίνει γιατί είναι καθαρή κλεψιά. Πρόχειρος υπολογισμός παλιού λογαριασμού μου. 2μηνο = 1740 λεπτά συνδεσης = 9,02 Χ 19% = 10,73 Σύνολο με ΦΑΠΑ ο ίδιος λογαριασμός με τις καινούργιες χρεώσεις... 2μηνο = 1740 λεπτά συνδεσης = 1740 Χ 0,01 = 17,40 Χ 19% = 20,71 Σύνολο με ΦΑΠΑ = 200% πάνω.... (τόσα τους λοίπουνε)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Mηχανήματα εντατικής μαζεύτουν σκόνη, αλλά κλίνες δεν υπάρχουν για τα περιστατικά. Περιμένουμε τώρα εμείς να νοιαστούν για τους χρήστες του ιντερνέτ :grin: Ακόμα περιμένουμε την επανίδρυση του κράτους.
Tetix Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Έτσι όπως πάνε θα αυξήσουν και τα πάγια PSTN lol. Με αυτό τον τρόπο θα σιγουρευτούν ότι όλοι (χρειάζονται δε χρειάζονται aDSL) θα την αποκτήσουν
jdm> Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Ειναι δυνατον να ψηφιζονται αυτες οι αυξησεις τοσο γρηγορα, ενω τοσους μηνες με το φοιτητικο internet δεν κανουν τιποτα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.