wert Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Να βάλουμε dsl ευχαρίστως. Αλλά πως ; από πού; αφού δεν δίνουν!!!!! Εχω την εντύπωση ότι μακροχρόνια ίσως και να συμφέρει να βάλουμε δορυφορικό αντί να κρατήσουμε τις dial up. Ήδη ο τελευτέος λογαριασμός ήρθε λιγάκι φουσκομένος Αν φτάνω τα 70-80€ το μήνα ε τότε αρχίζω να σκέφτωμαι για δορυφορικό. Τουλάχιστον θα δίνω κάτι παραπάνω αλλά θα έχω πιστεύω και αρκετά μεγάλο download και δεν θα είμαι στα 7 kb της dial up ..... Πάντος αν ξεφύγω από τον πΟΤΕ θα κόψω και την γραμμή την άλλη κιόλας μέρα. 'Αλλωστε μόνο για ίντερνετ το θέλω. Τηλέφωνα κάνω μόνο από το κινητό που ξέρω τουλάχιστον και ποιός με παρακολουθεί Προς τα που να κοιτάξουμε ρε παιδιά για δορυφορικό; Ο Ελληνικός δορυφόρος τι λέει; πάλι οτε ;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Και πάλι την dial up την χρειάζεσε.
wert Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Και πάλι την dial up την χρειάζεσε. Δεν λέω έτσι. Λέω για καθαρό δορυφορικό. Download και upload To άσχημο είναι ότι είναι πανάκριβος ο εξοπλισμός.
wert Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Κάτι είχα ακούσει παλιά για το flat rate . Δηλαδή να προπληρώνουμε κάποιο ποσό μηνιαίος και να μην ισχύει η χρονοχρέωση. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο οτε τουλάχιστον στις περιοχές που δεν μπορεί να δώσει dsl ;
CyberDreamer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Να βάλουμε dsl ευχαρίστως. Αλλά πως ; από πού; αφού δεν δίνουν!!!!! Εχω την εντύπωση ότι μακροχρόνια ίσως και να συμφέρει να βάλουμε δορυφορικό αντί να κρατήσουμε τις dial up. Ήδη ο τελευτέος λογαριασμός ήρθε λιγάκι φουσκομένος Αν φτάνω τα 70-80€ το μήνα ε τότε αρχίζω να σκέφτωμαι για δορυφορικό. Τουλάχιστον θα δίνω κάτι παραπάνω αλλά θα έχω πιστεύω και αρκετά μεγάλο download και δεν θα είμαι στα 7 kb της dial up ..... Πάντος αν ξεφύγω από τον πΟΤΕ θα κόψω και την γραμμή την άλλη κιόλας μέρα. 'Αλλωστε μόνο για ίντερνετ το θέλω. Τηλέφωνα κάνω μόνο από το κινητό που ξέρω τουλάχιστον και ποιός με παρακολουθεί Προς τα που να κοιτάξουμε ρε παιδιά για δορυφορικό; Ο Ελληνικός δορυφόρος τι λέει; πάλι οτε ; HELLAS SAT http://www.hellas-sat.net flat-rate φυσικά... η πιο φθηνή όμως έχει 120€+ΦΠΑ (512download/128up) επίσης η εγκατάσταση στοιχίζει 1500€+ΦΠΑ και ο εγκαταστάτης παίρνει 350€ τζάμπα... αλλα πολυ καλό !!! SPECIAL πληροφορίες θα πάρεις από την σελίδα broadband.hellas-sat.net (ενώ για βόρεια Ελλάδα - στο κάνω εγώ εγκατάσταση!)
getty Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 HELLAS SAT http://www.hellas-sat.net flat-rate φυσικά... η πιο φθηνή όμως έχει 120?+ΦΠΑ (512download/128up) επίσης η εγκατάσταση στοιχίζει 1500?+ΦΠΑ και ο εγκαταστάτης παίρνει 350? τζάμπα... αλλα πολυ καλό !!! SPECIAL πληροφορίες θα πάρεις από την σελίδα broadband.hellas-sat.net (ενώ για βόρεια Ελλάδα - στο κάνω εγώ εγκατάσταση!) Παίζει κόφτης στα 512ΜΒ downloading που σε υποβαθμίζει στις ταχύτητες ISDN όπως συμβαίνει με όλες τις δορυφορικές?
CyberDreamer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Παίζει κόφτης στα 512ΜΒ downloading που σε υποβαθμίζει στις ταχύτητες ISDN όπως συμβαίνει με όλες τις δορυφορικές? τσούκου!!!! είναι απλά τέλεια ' απλώς έχει ping ελάχιστο 600ms (client 300ms-->δορυφορο----->300ms hub) αλλά τα παιχνίδια παίζουν χωρίς lag - και χωρίς καθυστέρηση - περίεργο και όμως αληθινό!
mjmj Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Οπως θα διαβασατε σημερα στην πρωτη σελιδα του insomnia ο οτε ετοιμαζεται να μας σκισει. Παντως τετοιο μενος εναντιον των πελατων δεν ειχε ουτε τα χρονια της απολυτης μονοκρατοριας του.
mjmj Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δηλαδή παιδιά ο οτε ειναι ο απόλυτος αρχοντας και κυριαρχος. Κάνει οτι γουσταρει και δεν ρωτα κανενα? Μα ειναι δυνατον να αυξανει το επακ? Και να μην δινει καν dsl σε ολες τις περιοχες? Αλλα και να εδινε, ειναι δικαιωμα καποιων να επιλεξουν pstn. Πρεπει να τους γδαρει?
mjmj Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Παντως μιλαμε οτι οι εξελιξεις ειναι ραγδαιες. Εχουμε γινει καρπαζοεισπρακτορες! Δεν ξερουμε απο που μας ερχονται τα χαστουκια και τα ...παλουκια! Σημερα παλι ανακοινωσε ο οτε αυξησεις! Που θα παει ρε παιδια?
Rebel21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 re paidia dokimaste na grapsete tin lexi "ληστες" sto google kai deite.
wert Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Rebel21 αυτό έχει παλιώσει πλέον Πάντως μεγάλη ξεφτύλα ρε παιδιά. Θα μπορούσε τουλάχιστον να δώσει flate rate πρόσβαση στα σημεία τουλάχιστον που δεν καλύπτει με adsl. Αυτό έτσι για να δείξει τουλάχιστον ότι έκανε κάτι για την κοινωνία της πληροφορίας. Αντ'αυτού μας τραβάει και κάτι ξεγυρισμένες αυξήσεις για να μας πάει λίγα χρονάκια πίσω ακόμα. Εκτός από ληστές είναι και λωποδύτες.
mjmj Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Tελικα εφαρμοσαν τις νεες αυξησεις? (περα απο τις αυξησεις στα παγια...)-μονο αυξησεις...
mjmj Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Σιγη ιχθυος...πριν την επιδρομη του πΟτε στα πορτοφολια μας. Ληστες οντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.