Προς το περιεχόμενο

Εξωφρενικές αυξήσεις ΕΠΑΚ-ΠΕΑΚ από τον ΟΤΕ

MTG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

adslon20060fz.th.jpg

Να βάλουμε dsl ευχαρίστως.

Αλλά πως ; από πού; αφού δεν δίνουν!!!!!

Εχω την εντύπωση ότι μακροχρόνια ίσως και να συμφέρει να βάλουμε δορυφορικό αντί να κρατήσουμε τις dial up.

Ήδη ο τελευτέος λογαριασμός ήρθε λιγάκι φουσκομένος :cry:

Αν φτάνω τα 70-80€ το μήνα ε τότε αρχίζω να σκέφτωμαι για δορυφορικό.

Τουλάχιστον θα δίνω κάτι παραπάνω αλλά θα έχω πιστεύω και αρκετά μεγάλο download και δεν θα είμαι στα 7 kb της dial up .....

Πάντος αν ξεφύγω από τον πΟΤΕ θα κόψω και την γραμμή την άλλη κιόλας μέρα. :mrgreen: 'Αλλωστε μόνο για ίντερνετ το θέλω. Τηλέφωνα κάνω μόνο από το κινητό που ξέρω τουλάχιστον και ποιός με παρακολουθεί :-D

Προς τα που να κοιτάξουμε ρε παιδιά για δορυφορικό; Ο Ελληνικός δορυφόρος τι λέει; πάλι οτε ;

• Απαντ. 455
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και πάλι την dial up την χρειάζεσε.

Δεν λέω έτσι. Λέω για καθαρό δορυφορικό. Download και upload :mrgreen:

To άσχημο είναι ότι είναι πανάκριβος ο εξοπλισμός.:(

Δημοσ.

Κάτι είχα ακούσει παλιά για το flat rate . Δηλαδή να προπληρώνουμε κάποιο ποσό μηνιαίος και να μην ισχύει η χρονοχρέωση.

Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο οτε τουλάχιστον στις περιοχές που δεν μπορεί να δώσει dsl ;

Δημοσ.
adslon20060fz.th.jpg

Να βάλουμε dsl ευχαρίστως.

Αλλά πως ; από πού; αφού δεν δίνουν!!!!!

Εχω την εντύπωση ότι μακροχρόνια ίσως και να συμφέρει να βάλουμε δορυφορικό αντί να κρατήσουμε τις dial up.

Ήδη ο τελευτέος λογαριασμός ήρθε λιγάκι φουσκομένος :cry:

Αν φτάνω τα 70-80€ το μήνα ε τότε αρχίζω να σκέφτωμαι για δορυφορικό.

Τουλάχιστον θα δίνω κάτι παραπάνω αλλά θα έχω πιστεύω και αρκετά μεγάλο download και δεν θα είμαι στα 7 kb της dial up .....

Πάντος αν ξεφύγω από τον πΟΤΕ θα κόψω και την γραμμή την άλλη κιόλας μέρα. :mrgreen: 'Αλλωστε μόνο για ίντερνετ το θέλω. Τηλέφωνα κάνω μόνο από το κινητό που ξέρω τουλάχιστον και ποιός με παρακολουθεί :-D

Προς τα που να κοιτάξουμε ρε παιδιά για δορυφορικό; Ο Ελληνικός δορυφόρος τι λέει; πάλι οτε ;

HELLAS SAT

http://www.hellas-sat.net

flat-rate φυσικά... η πιο φθηνή όμως έχει 120€+ΦΠΑ (512download/128up)

επίσης η εγκατάσταση στοιχίζει 1500€+ΦΠΑ και ο εγκαταστάτης παίρνει 350€

τζάμπα...

αλλα πολυ καλό !!! SPECIAL

πληροφορίες θα πάρεις από την σελίδα broadband.hellas-sat.net (ενώ για βόρεια Ελλάδα - στο κάνω εγώ εγκατάσταση!)

Δημοσ.
HELLAS SAT

http://www.hellas-sat.net

flat-rate φυσικά... η πιο φθηνή όμως έχει 120?+ΦΠΑ (512download/128up)

επίσης η εγκατάσταση στοιχίζει 1500?+ΦΠΑ και ο εγκαταστάτης παίρνει 350?

τζάμπα...

αλλα πολυ καλό !!! SPECIAL

πληροφορίες θα πάρεις από την σελίδα broadband.hellas-sat.net (ενώ για βόρεια Ελλάδα - στο κάνω εγώ εγκατάσταση!)

Παίζει κόφτης στα 512ΜΒ downloading που σε υποβαθμίζει στις ταχύτητες ISDN όπως συμβαίνει με όλες τις δορυφορικές?

Δημοσ.
Παίζει κόφτης στα 512ΜΒ downloading που σε υποβαθμίζει στις ταχύτητες ISDN όπως συμβαίνει με όλες τις δορυφορικές?

τσούκου!!!! είναι απλά τέλεια ' απλώς έχει ping ελάχιστο 600ms (client 300ms-->δορυφορο----->300ms hub)

αλλά τα παιχνίδια παίζουν χωρίς lag - και χωρίς καθυστέρηση - περίεργο και όμως αληθινό!

Δημοσ.

Οπως θα διαβασατε σημερα στην πρωτη σελιδα του insomnia ο οτε ετοιμαζεται να μας σκισει.

Παντως τετοιο μενος εναντιον των πελατων δεν ειχε ουτε τα χρονια της απολυτης μονοκρατοριας του.

Δημοσ.

Δηλαδή παιδιά ο οτε ειναι ο απόλυτος αρχοντας και κυριαρχος. Κάνει οτι γουσταρει και δεν ρωτα κανενα?

Μα ειναι δυνατον να αυξανει το επακ? Και να μην δινει καν dsl σε ολες τις περιοχες?

Αλλα και να εδινε, ειναι δικαιωμα καποιων να επιλεξουν pstn. Πρεπει να τους γδαρει?

Δημοσ.

Παντως μιλαμε οτι οι εξελιξεις ειναι ραγδαιες.

Εχουμε γινει καρπαζοεισπρακτορες!

Δεν ξερουμε απο που μας ερχονται τα χαστουκια και τα ...παλουκια!

Σημερα παλι ανακοινωσε ο οτε αυξησεις!

Που θα παει ρε παιδια?

Δημοσ.

Rebel21 αυτό έχει παλιώσει πλέον :P

Πάντως μεγάλη ξεφτύλα ρε παιδιά. Θα μπορούσε τουλάχιστον να δώσει flate rate πρόσβαση στα σημεία τουλάχιστον που δεν καλύπτει με adsl.

Αυτό έτσι για να δείξει τουλάχιστον ότι έκανε κάτι για την κοινωνία της πληροφορίας.

Αντ'αυτού μας τραβάει και κάτι ξεγυρισμένες αυξήσεις για να μας πάει λίγα χρονάκια πίσω ακόμα.

Εκτός από ληστές είναι και λωποδύτες.:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...