Προς το περιεχόμενο

Εξωφρενικές αυξήσεις ΕΠΑΚ-ΠΕΑΚ από τον ΟΤΕ

MTG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 455
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εντάξει να λαικίζουμε, αλλά να μην λέμε και χοντρές...
...λιγνές ,ξαν8ιές μελαχρινές,

και τα λοιπά.που διαφωνείς και τι λαικισμό? ανσερ ιμιντιατελη!

Δημοσ.
telika exoun arxisei na isxioun oi ayximenes times ?

Λετε να μην κανουν νεα ανακοινωση και να αρχισουν να χρεωνουν στα κρυφα?:confused:

Δημοσ.

Παντως αυτη η σιωπη που εχουμε το τελευταιο διαστημα με κανει να υποψιαζομαι...ετοιμασιες για επιδρομη στις τσεπες μας!

Δημοσ.

mjmj μέσα έπεσες!

Αυξήσεις έως και 20% στα τιμολόγια απλής πρόσβασης στο Internet (συνδέσεις dial-up), καθώς και στο μηνιαίο πάγιο τέλος των σταθερών τηλεφώνων, εξετάζει ο OΤΕ.Η προηγούμενη απόπειρα του Oργανισμού τον περασμένο Νοέμβριο να αυξήσει σε μία δόση κατά 75% το κόστος των «φθηνών» συνδέσεων στο Διαδίκτυο, μέσω του Ενιαίου Πανελλαδικού Αριθμού Κλήσης (ΕΠΑΚ), απέτυχε ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Τώρα η διοίκηση του OΤΕ ετοιμάζεται να επανέλθει. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με Τα Νέα, αναμένεται να προτείνει σταδιακές αυξήσεις στο κόστος του ΕΠΑΚ (πιθανότατα σε τρεις φάσεις) με ημερομηνία εφαρμογής της πρώτης αύξησης τον προσεχή Μάρτιο. Αλλωστε, τον δρόμο αυτό είχε υποδείξει τον περασμένο Νοέμβριο στον Oργανισμό και η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Η ΕΕΤΤ δεν μπορεί να εμποδίσει την αύξηση αυτή, καθώς το τιμολόγιο σύνδεσης στο Internet μέσω ΕΠΑΚ διατίθεται σε τιμές κάτω του κόστους (0,419 ευρώ/ώρα μαζί με τον ΦΠΑ). Πάντως, αρμόδιες πηγές του OΤΕ δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο η αύξηση του ΕΠΑΚ να συνοδευθεί από νέες μειώσεις στις χρεώσεις του «γρήγορου Internet» (ΑDSL), με στόχο όλες οι απλές συνδέσεις dial-up να μετατραπούν σταδιακά σε ΑDSL.

Επίσης, οι αρμόδιοι του OΤΕ εξετάζουν την περίπτωση να αυξηθεί κατά 0,5 ευρώ και το μηνιαίο πάγιο τέλος των σταθερών τηλεφώνων, το οποίο ανέρχεται σε 14,16 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ).

Πηγή:http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=680400&lngDtrID=251

Όχι που θα την βγάζαμε καθαρή ε?

Έτσι θα μας έρθει πακέτο και η αύξηση στο σταθερό. Και θα πει ο καθένας τώρα, έλα μωρε, 0.5 τι είναι? Για να κάνετε υπολογισμούς για τον ΟΤΕ τι είναι 0.5 το μήνα για όλα τα νοικοκυριά?

Δημοσ.
δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο η αύξηση του ΕΠΑΚ να συνοδευθεί από νέες μειώσεις στις χρεώσεις του «γρήγορου Internet» (ΑDSL), με στόχο όλες οι απλές συνδέσεις dial-up να μετατραπούν σταδιακά σε ΑDSL.

karaLOLLLLLLL :mrgreen:

Επιμένουν κιόλας να κάνουν όλες τις συνδέσεις dsl τι στιγμή που δεν έχουν την δυνατότητα .........

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τι εγινε ρε παιδια? Κανενα νεοτερο?

Ναι βέβαια. :mrgreen: Έχω ήδη κόψει ένα τρίωρο από την ιντερνετική μου δραστηριότητα :-D

Θα πουλήσω το ρολόι και θα πάρω κομπολόι :???:

Τι ήθελες νέο από τον οτε ; :mrgreen:

Εγώ δεν θέλω. Χόρτασα :twisted:

Κάποια στιγμή θα το διηγούμε σαν μύθο. Το ίντερνετ. :confused:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

lol...

ειχε βγαλει παλιοτερα ανακοινωση ο οτε που ελεγε οτι κατα τον μαρτη αν θυμαμαι καλα θα αυξησει το παγιο των γραμμων καθως και τον Επακ...

απο τοτε κανενα νεο..

Οι χρηστες ειναι ενα θηριο που ξεκουραζεται τωρα...αλλα μολις το ενοχλησεις δεν θα σε λυπηθει

Δημοσ.

Και να πεις οτι ο οτε υποστηριζει adsl σε ολη την χωρα να πω ενταξη "Δεν με συμφερει πια το pstn θα βαλω adsl". Εγω, οπως και πολλοι αλλοι εδω, ειμαι σε περιοχη που δεν μπορει να μπει adsl. Τι πρεπει να κανουμε ολλοι εμεις δηλαδη? Τι εχει να προτινει ο οτε για μας? Η χρεωση ΕΠΑΚ ειναι ΗΔΗ ακριβη, να κοψουμε το λαιμο μας? Καπου ειναι και παλιανθρωπια αυτο το πραγμα.

Αν ο οτε προχωρησει σε αυτη την αδικη και παραλογη ενεργεια εγω θα αναγκαστω να κοψω το internet (που btw, ειναι το αγαπημενο μου χομπυ τωρα) και θα αρχισω να ασχολουμε με αλλα πραγματα.

Ετσι για την ιστορια, συμετειχα και εγω στην προηγουμενη μαζικη αποχη (που ισως και να απεδωσε τελικα?) για μια ολοκληρη μερα και κατι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...