Προς το περιεχόμενο

Εξωφρενικές αυξήσεις ΕΠΑΚ-ΠΕΑΚ από τον ΟΤΕ

MTG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να φαίνεται ισοπέδωση, αλλά για μένα είναι αυτό που εισπράττω καθημερινά. Απουσία κράτους, απουσία μέριμνας/σεβασμού προς τον πολίτη, χαμηλοί μισθοί, μεγάλη ακρίβεια αναλογικά και με τους μισθούς αλλά και με τιμές άλλων ευρωπαϊκών χωρών, ανεργία, απουσία αξιοκρατίας, και άλλα πολλά. Τα θετικά από την άλλη είναι χαμηλή εγκληματικότητα, πληθώρα τρόπων να διασκεδάσεις, και άλλα συναφή. Βέβαια εξαρτάται και από την προσωπικότητα και τις προτεραιότητες του καθένα, άλλοι δεν αλλάζουν αυτό το κράτος με τίποτα, αλλά το κάνουν ή σκοπεύουν να το κάνουν.

Δυστυχώς πιστεύω ότι η Ελλάδα καταστρέφει τα παιδιά της, και όσοι φεύγουν δεν φεύγουν γιατί δεν αγαπούν τον τόπο τους, αλλά γιατί αναζητούν σημαντικά καλύτερες ευκαιρίες και προοπτικές επαγγελματικά έτσι ώστε τελικά να ζήσουν και μια καλύτερη ζωή.

Όλοι μας αγαπάμε την Ελλάδα, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι με μας τους ίδιους, τους Έλληνες. Όταν είμαστε στο εξωτερικό μπορούμε να μαστε και γινόμαστε οι καλύτεροι και υποδείγματα σε πολλούς τομείς, αλλά μέσα στην ίδια μας την χώρα είμαστε ένα τσούρμο κάφροι που ο καθένας κοιτάει πως να τα κονομήσει και να κοροϊδέψει τον διπλανό του. Τέσπα....

Υ.Γ.1. Αγαπώ την χώρα μου, αλλά μισώ το κράτος της.

Υ.Γ.2. Όντως μεγάλη κουβέντα πάμε να ανοίξουμε... :neutral:

• Απαντ. 455
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά ανοίξτε το Google

και δώστε στο πεδίο της αναζήτησης την λέξη "ληστές".

Δείτε το πρώτο αποτέλεσμα! :grin:

Δημοσ.
To ενδιαφέρον έχει μεταφερθεί στο "ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" και αναμένεται να κορυφωθεί παραμονές Τρίτης :grin:

_BASSstarlet_ σκέφτεσε ότι σκέφτωμαι :-P

Έγραψες αυτό που θα έγραφα ....

Αλλά και κάτι άλλο.

Ατόνησε και θα εξαφανιστεί γιατί από την Τρίτη και μετά η μισή Ελλάδα απλά θα σκέφτετε πλέον και θα τρέμει να συνδεθεί στο ίντερνετ.

Και φυσικά την τρίτη δεν θα είμαστε εδώ. Θα λείπουμε.

Θα καθήσουμε να δούμε καμιά ταινία να περάσει η ώρα :-P

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς σίγουρα και έγκυρα τι παίζει αυτή τη στιγμή με τις χρεώσεις..?Μην συνεχίσω να μπαίνω κανονικά (μέχρι να βάλω adsl) και μετά μου έρθει κανένας τρελός λογαριασμός και πάθω σοκ.. :-?

Δημοσ.

apo oso gnorizo den tha efarmostoun amesos kai otan efarmostoun tha efarmostoun stadiaka..(oxi kateutheian sta 0.6 euro i ora alla siga siga)

Perissotera den ksero...Alloste o ote den exei vgalei kapoio allo deltio tipou!

Δημοσ.

Nα σαι καλά φίλε μου..ελπίζω μόνο μην έχουν κάνει καμιά μαλ.. και έχουν τώρα τις χρεώσεις που λέγαν..και το καταλάβουμε όταν έρθουν οι λογαριασμοί..τέσπα..

Δημοσ.

acid burn pos ginetai afto re xaxa . . .

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά ανοίξτε το Google

και δώστε στο πεδίο της αναζήτησης την λέξη "ληστές".

Δείτε το πρώτο αποτέλεσμα! :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...