ASSOS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ? ΚΑΝΕΝΑ.... ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ? ΚΑΜΙΑ.... ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΑΚ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕ Adsl ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΜΑΙ 7 ΧΙΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ (3Η ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ Dsl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΟΥ ΕΠΑΚ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΦΑΣΙΣΜΟΣ !!!!!!!!!!!!! ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ? ΕΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?
Dikemou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν είδατε τα τελευταία επίσημα... :-/
tyros1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Αναρμόδια δηλώνει η κυβέρνηση για την τιμολόγηση του Internet, επικαλούμενη την ανεξαρτησία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και του ΟΤΕ. Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Συνασπισμού Γιάννης Δραγασάκη, ο υφυπουργός Mεταφορών και Επικοινωνιών, Αναστάσιος Νεράντζης, ουσιαστικά, δήλωσε την αδυναμία της κυβέρνησης να παρέμβει στον ΟΤΕ ή την ΕΕΤΤ για τον καθορισμό των τιμολογίων του Internet. «Ο ΟΤΕ αποφάσισε να προτείνει μία αύξηση, η οποία ήταν πράγματι σημαντική. Όμως με αυτή τη σημαντική αύξηση ο ΟΤΕ είναι κάτω από το κόστος. Η ΕΕΤΤ δεν μπορούσε να έχει δραστική παρέμβαση γιατί θεσμικά η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, που είναι ανεξάρτητη αρχή, μπορεί να παρεμβαίνει μόνο όταν οι παράγοντες της αγοράς πουλάνε πάνω από το κόστος. Και ο ΟΤΕ εξακολουθούσε να είναι κάτω από το κόστος. Το Υπουργείο δεν μπορούσε επίσης να παρέμβει θεσμικά διότι ο ΟΤΕ, όπως ξέρετε, με νόμο έχει φύγει εντελώς από το δημόσιο τομέα και είναι ανώνυμη εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο. Το μόνο λοιπόν που απέμενε είναι να γίνει εξωθεσμικά μία φιλική παρέμβαση-σύσταση του υπουργείου μας προς τους δύο αυτούς φορείς» δήλωσε ο κ. Νεράντζης και προσέθεσε πως «προς αυτή την κατεύθυνση και ο ΟΤΕ φαίνεται ότι συναίνεσε -έβγαλε και ανακοίνωση για αυτό- να είναι κλιμακωτή η αύξηση αυτή». Ο υφυπουργός υποστήριξε επίσης ότι η αύξηση αυτή «δεν επηρεάζει καθόλου το φθηνό internet των φοιτητών». Στην παρέμβασή του, ο Γ. Δραγασάκης, ανέδειξε τη μεγάλη καθυστέρηση της χώρας στη χρήση του Internet και την αντιαναπτυξιακή διάσταση που έχει αυτή. Υποστήριξε ότι η ευθύνη για την υπέρβαση αυτής της καθυστέρησης δεν μπορεί να μετατεθεί σε τρίτους, αλλά, ανήκει στη κυβέρνηση και ζήτησε ολοκληρωμένη στρατηγική για την διασφάλιση της πρόσβασης στο Internet με χαμηλό κόστος.
mariovic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Όχι μόνο υπογραφές. Το έχω ξαναπεί.... Ας μαζέψουμε τις υπογραφές, αλλά ας οργανώσουμε και μια 2ήμερη ή 3ήμερη αποχή να τους τσούξει λίγο.... και μετά τους πάμε τις υπογραφές με μεγαλύτερη ..."πειθώ".
NonLinear Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Όπως καταλάβατε μια αναβολή πήραμε τίποτα παραπάνω. Ο ΟΤΕ δεν καταλαβαίνει μια... μας δουλεύουν κανονικά άκου κάτω του κόστους. Μιλάμε το μονοπώλιο τώρα θα το νιώσουμε στο πετσί μας. Τόσα χρόνια ήταν μονοπώλιο, αλλά κρατικό... Υπήρχε κάποιος έλεγχος... τώρα θα είναι ιδιωτικό ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ! Μια είναι η λύση να κόψει κανείς τον ΟΤΕ να τσούξει λίγο. Αφού θέλει να παίξει ας παίξουμε να δούμε ποιός θα χάσει. Γιατί εμείς αντε χάνουμε μερικά φράγκα... ο ΟΤΕ όμως άμα χάσει αρκετά και κλείσει κανείς δεν θα τον κλαίει μετά... Κρίμα πραγματικά κρίμα για τον ΟΤΕ...
anti_mojos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Το μόνο λοιπόν που απέμενε είναι να γίνει εξωθεσμικά μία φιλική παρέμβαση-σύσταση του υπουργείου μας Βλέπετε πόσο ωραία μας το πλασάρουν.Όχι που νομίζαμε πως έχουμε την δύναμη να το ανατρέψουμε...
nzeppos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εμείς όμως κάναμε ό,τι μπορούσαμε, το παλέψαμε. Πλέον αυτή που εκτίθεται με τα χάλια της και τις αντιφάσεις της είναι η κυβέρνηση. Το ωραίο είναι το τελευταίο: «δεν επηρεάζει καθόλου το φθηνό internet των φοιτητών» Χειρότερα κι από παρηγοριά στον άρρωστο!
anti_mojos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εμείς όμως κάναμε ό' date='τι μπορούσαμε, το παλέψαμε. Πλέον αυτή που εκτίθεται με τα χάλια της και τις αντιφάσεις της είναι η κυβέρνηση. Το ωραίο είναι το τελευταίο: Χειρότερα κι από παρηγοριά στον άρρωστο! [img']http://www.clicksmilies.com/s0105/lachen/laughing-smiley-018.gif[/img] Ναι είναι σημαντικό να δραστηριοποιείται μια κοινοτητα με αυτόν τον άμεσο τρόπο χωρίς να στηρίζεται σε ιδεολογικές δεσμεύσεις. off topic: αυτή η υπογραφή σου με τον θεό Σένα πολυ με συγκίνησε...
De@th L0rd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Symfwnw ki egw me thn ypografh tou Ayrton.8elw na to pw edw kai kairo alla... Gia ta ypoloipa oute logos.Mou fainetai mono me via prepei na lynontai orismena pragmata.
ThanasisAR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Εδώ και λίγο καιρό έχει πάρει ο ΠΟΤΕ κάποια παιδάκια και τα έχει βάλει να παιρνουν τηλέφωνο για να ενημερώνουν και καλά για κάποια προϊόντα του Οτεπιλογές, Οτεπιχειρώ, Connex κλπ. Με πήρε λοιπόν ένα κοριτσάκι χθες 25/11/2005 το μεσημέρι για να μου πεί για το Connex. Αφού μου είπε τα γενικά ( ή της τα είπα εγώ ...) για ταχύτητες, τιμές και εξοπλισμό και δεν με είδε πολύ ζεστό, με ρώτησε πόσες ώρες είμαι μέσα. Όταν της είπα πόσες, μου λέει: Τώρα σας συμφέρει, αλλά από τις 6 Δεκεμβρίου που θα στοιχίζει 0,6 ευρώ η ώρα θα είναι φτηνότερο το dsl. Τρελλάθηκα Της λέω πολύ ευγενικά ότι η ΕΕΤΤ δεν ενέκρινε τόσο μεγάλη αύξηση, αλλά αυτή επέμεινε: εγώ αυτό ξέρω. Τώρα, ή δεν τους έχουν ενημερώσει ή κάτι άλλο παίζεται. Και στις δύο περιπτώσεις μας θεωρούν μλκς.
Dikemou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Εμείς όμως κάναμε ό,τι μπορούσαμε, το παλέψαμε. Σιγά που κάναμε οτι μπορούσαμε... τι κάναμε δηλαδή; Στείλαμε 2 emails;
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Στείλαμε πολύ περισσότερα, τη μέρα που βγήκαν οι ανακοινώσεις έφτασε το θέμα στη Βουλή μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Αλλά τι άλλο να κάνουμε? Να πάμε να κάψουμε το μέγαρο του ΟΤΕ? Θα μας βάλουν να το πληρώσουμε μετά, με νέες αυξήσεις, δεν ξενερώνουν αυτοί.
fragment_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 re paidia ego pou exo ISDN 128K ti tha kano na valo ta klamata apo twra? den ipostirizi dsl i perioxi mou! popo na pethanoun na kaoune oloi zontanoi eki mesa sto marousi
netmaniac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Απο οτι φαινεται καποια αυξηση στον επακ θα υπαρξει, ισως και απο δεκεμβρη. Αλλα, ποιος λεει οτι μας τον δινουν(τον επακ ) κατω του κοστους, ο ΟΤΕ; Και οι τιμες του adsl μηπως ειναι και αυτες κατω του κοστους; (κατα το δογμα ΟΤΕ). Τι να πω...
mjmj Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Τωρα δεν μενει παρα να αυξησουν και την τιμη των Adsl...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.