Προς το περιεχόμενο

Εξωφρενικές αυξήσεις ΕΠΑΚ-ΠΕΑΚ από τον ΟΤΕ

MTG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε τι, κατα λάθος λες να μεθοδεύουν να περάσουν σιγά σιγά και σταδιακά τις αυξήσεις έτσι ώστε να μην έχουν πολιτικό κόστος??? :?

• Απαντ. 455
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η κυβέρνηση νοιάζεται για το πολιτικό κόστος και μόνο. Και πως θα "φάει".Οποιαδήποτε κυβέρνηση! Κατα τ'άλλα γι αυτούς είμαστε ο καθένας ένα ακόμα νούμερο + στην κάλπη, τπτ παραπάνω. Τόση ακρίβεια εχουμε φάει "ESTW KAI STADIAKA" στην μάπα σε πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια, και τι έγινε τελικά? Ο κόσμος ψήφισε για αλλαγή και έβγαλε άλλο κόμμα. Άλλαξε τπτ ουσιαστικό? Όχι! Το ίδιο θα ξανακάνει και στις επόμενες εκλογές προφανώς. Θα αλλάξει κάτι?

Δημοσ.

τελικά δεν πέρασε.... αλλά απ την άλλη για σκεφτείτε λίγο τι άλλα περνάνε και θα δείτε ότι αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα, εργασιακό (ωράρια υπερωρίες κλπ), ασφαλιστικό... για τον απλό εργαζόμενο πολίτη το ελάχιστο είναι το ΕΠΑΚ. όχι ότι πρέπει να το πληρώσει χρυσό επειδή είναι το ελάχιστο αλλά έχει πολύ πιο σοβαρά στο κεφάλι του.

Δημοσ.

paparazzipapadopoylospr0jt.jpg

"Το internet μπήκε στον γύψο! Δεν απέμεινεν πλέον άλλος τρόπος σωτηρίας από την επέμβασιν του Στρατού μας!

Η Κυβέρνησις οφείλει να προειδοποιήση κατά τον πλέον κατηγορηματικόν τρόπον, ότι οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο θα παταχθή πάραυτα!!!"

Μόνο ο paparazzi στο contra.gr δεν το είχε κάνει θέμα ακόμα, αλλά τελικά ούτε αυτού του ξέφυγε. Πανελλήνια κατακραυγή. Δεν θα έπρεπε να πληρώσει κάποιος τη νύφη που αναστατώνει ολόκληρο κράτος με τέτοιο τρόπο?

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/106801.html

Δημοσ.

To parado3o einai oti h EETT -pou thn epikalesthke h dioikhsh tou OTE- arnh8hke oti dexthke thn nomimothta twn au3hsewn!

"Mpanania", eixe kapote, kapoios, thn Ellada..

Δημοσ.
p.x anti gia 8962........ bazo 210........ kai kante ena sindiasmo ton 2 parapano kai tha katalabete ti leo.

einai poli logiko.

Δηλαδή δεν καλείς μέσω ΕΠΑΚ !!! έτσι;

Αν καλέσεις μέσω ΕΠΑΚ θα έχει πάλι την ίδια χρέωση; Θέλω να πω αν βάλεις μπροστά από τον επακ το νούμερο βάζουν αυτές οι εταιρίες δεν θα είναι το ίδιο = 10 λεπτά χρέωση;

Χμμμμ !!!! Πρέπει συντόμος να βρώ την teledom για να δω τι γίνεται. Γιατί και με την ηπάρχουσα χρέωση ίντερνετ ας πούμε φτηνή εγώ το παρακάνω λιγάκι.

Dikemou ωραία υπογραφή. :-P

Πάντως από την άλλη αυτό που κατάλαβα με τις χρεώσεις είναι ότι θα μας τον σφυρίξουν σιγά σιγά και απαλά.

Μάλλον πρέπει να συνεχίσουμε τις φωνές γιατί αν δεν γίνει τσάμπα αυτοί θα μας ρημάξουν όσο μπορούν.

Πρέπει να καταστρέψουμε τον οτε να τον διαλύσουμε να τον εξαφανίσουμε πριν το κάνει αυτός σε εμάς.

Όσο για το μέτρο φτηνό ίντερνετ στους φοιτητές δεν λέω καλό είναι αλλά μιλάμε και πάλι για κοροϊδία. Τσάμπα δηλαδή όσο είσαι φοιτητής και μετά το χάος. Γιατί πρόκειται για χαοτική κατάσταση τώρα.

Ετσι δεν πρόκειται ούτε σε είκοσι χρόνια να αγγίξουμε την ευρώπη.

Δημοσ.

Μην ειστε θυματα και πελατες του μεγαλυτερου και χειροτερου provider.Αλλαξτε provider στο internet,τηλεφωνο και γενικα σε οποιο τηλεπικοινωνιακο προΐων.Μην δινετε την δυνατοτητα στον ΟΤΕ να εκμεταλευεται το μονοπωλιο του.

Εμεις πληρωνουμε και εμεις εχουμε την δυναμη της επιλογης !

Δημοσ.

Και τελικά αυτό που έλεγα λίγο πιο πάνω, περί...πληρωμής της νύφης από τους υπεύθυνους για τα αίσχη του ΟΤΕ φαίνεται να πιάνει τόπο (έστω και σαν ράδιο αρβύλα).

ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ N.Δ.

Ζήτημα απομάκρυνσης του προέδρου του ΟΤΕ

NEYPIKO κλονισμό έχει προκαλέσει στη N.Δ. η απόφαση του ΟΤΕ για το πρωτοφανές «χαράτσι» με θύματα τους χρήστες του Διαδικτύου. Είναι χαρακτηριστικό ότι επιτελικά στελέχη της Ρηγίλλης θέτουν ακόμη και ζήτημα απομάκρυνσης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού κ. Π. Βουρλούμη.

(πηγή: http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18394&m=N10&aa=1)

Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται, στο http://www.pote.gr (που μόλις ανακάλυψα) υπάρχει πληθώρα συγκεντρωμένων άρθρων από εφημερίδες, τελικά οι αντι-Οτέδες είμαστε πολλοί περισσότεροι απ'όσοι νομίζαμε!

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνουμε μια μαζική αποχή απο το ιντερνετ? Το έχω ξαναπεί σε άλλο θέμα αλλά εδώ νομίζω ότι πρέπει να το πώ. Παλιότερα το ίδιο είχε γίνει στην Ισπανία (το 96 νομίζω) και οι χρήστες απέιχαν απο το ιντερνετ για μια μέρα. Τελικά η εταιρία υποχώρησε αμέσως και δεν ίσχυσαν οι νέες χρεώσεις. Το ξέρω ότι θα μας γράψουν και πως δεν είμαστε οργάνωμένοι αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε και εμείς!

Δημοσ.

Τι αποχή? Εγώ απορώ γιατί ο κόσμος διατηρεί υπηρεσίες του ΟΤΕ. Ούτε η τηλεφωνία του συμφέρει, ούτε το internet που δίνει, αλλά και ως κινητή τηλεφωνία δεν πρέπει να έχει κάποια ουσιαστική διαφορά από τις άλλες εταιρίες. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Έχουμε κόψει οικογενειακώς τον ΟΤΕ και μας έρχονται όλα φθηνότερα. Τραβήξτε του και σεις ένα μποϊκοτάρισμα να στανιάρετε!

Δημοσ.

Εγώ λέω να μαζευτούμε σε ένα πολύ έως τεράστιο ανοιχτό χώρο, ο καθένας με έναν λογαριασμό του ΟΤΕ, να τον πατήσουμε κάτω (θα έλεγα να τον κολήσουμε με κόλλα, αλλά σέβομαι το περιβάλλον) και να σχηματίσουμε τις λέξεις ΦΘΗΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ή κάτι τέτοιο, με το να στεκόμαστε όρθιοι πάνω στους λογαριασμούς, ώστε να σχηματιστούν τα αντίστοιχα γράμματα. Πιστεύω θα έρχονταν με ελικόπτερα να μας φωτογραφίσουν. Ίσως και Cheap Internet για να κάνει το γύρο του κόσμου και να στείλουμε και στην ΕΕ καμια φωτό.

Δημοσ.
Τι αποχή? Εγώ απορώ γιατί ο κόσμος διατηρεί υπηρεσίες του ΟΤΕ. Ούτε η τηλεφωνία του συμφέρει, ούτε το internet που δίνει, αλλά και ως κινητή τηλεφωνία δεν πρέπει να έχει κάποια ουσιαστική διαφορά από τις άλλες εταιρίες. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Έχουμε κόψει οικογενειακώς τον ΟΤΕ και μας έρχονται όλα φθηνότερα. Τραβήξτε του και σεις ένα μποϊκοτάρισμα να στανιάρετε!

Τα πάγια πως να τα κόψεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...