oblivious Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Εντάξει ρε συ, δεν είμαι ο Guevara. Ούτε έχω ασχοληθεί με το τι είχε πει. Αλλά αυτό βλέπω λογικό αυτή τη στιγμή να γίνει. Αλλιώς θα μας ξεβρακώσουν διαφορετικά χωρίς να το καταλάβουμε.
nzeppos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Πάντως θα ήθελα να ήξερα αν γίνονται και πουθενά αλλού αυτά που συμβαίνουν εδώ, ένα ολόκληρο "έθνος" internetάδων να τα έχει βάλει με τον εθνικό τηλεπικοινωνιακό φορέα και επί σειρά ετών να τον βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ...δηλαδή είναι φοβερά αυτά τα πράγματα, ούτε στα Νησιά του Σολομώντα τέτοια πράγματα, που κοιμούνται οι άνθρωποι δίπλα στους κροκόδειλους.
nemos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 nzeppos έχουμε καταντήσει να βαράνε τα ντέφια οι κροκόδειλοι κι εμείς να χορεύουμε - μην μας συγκρίνεις με τα νησιά του Σολωμόντα (...όπου η πρόσβαση στο Internet θα είναι μάλλον πιο γρήγορη και πιο φτηνή...)
nemos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Τα ΝΕΑ onLine - ΕΛΛΑΔΑ: http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18393&m=N08&aa=1 http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18393&m=N09&aa=1 http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18393&m=N03&aa=3 ________________________________ Μόνο με έγκριση Αλογοσκούφη ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ στο Ίντερνετ, όπως αποκάλυπταν χθες κυβερνητικές πηγές, έχουν μόνο την έγκριση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη! Κι αυτό καθώς ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμης απευθύνθηκε μόνο σε αυτόν, αγνοώντας επιδεικτικά τον καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχ. Λιάπη, λόγω της γνωστής κόντρας που έχουν οι δύο άνδρες εδώ και αρκετόν καιρό. H τραγική ειρωνεία είναι ότι ο κ. Λιάπης πληροφορήθηκε τις εξωφρενικές αυξήσεις του ΟΤΕ ενώ προήδρευε στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την «Κοινωνία της Πληροφορίας», στην Τύνιδα, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από 170 χώρες και 60 αρχηγοί κρατών! Στόχος της διάσκεψης αυτής, της οποίας οι εργασίες το 2006 θα επαναληφθούν στην Ελλάδα, είναι η καταπολέμηση του ψηφιακού χάσματος σε παγκόσμιο επίπεδο! ________________________________ Χωρίς κανένα σχόλιο - αντιλαμβάνεστε ότι η ανακοίνωση αύξησης της τιμολόγησης ΕΠΑΚ είναι είτε μία πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη κίνηση είτε μία κίνηση απίθανης ηλιθιότητας... και δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι το προφανές είναι και το σωστό.
dreaming123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 nemos μάλλον θα ήθελε να μεγαλώσει το χάσμα ο Γ. Αλογοσκούφης και πιστέυω οτι θα το πετύχαινει στάνταρ.
MasterX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Και ενώ χτες δεν μπήκα στο ΝΕΤ γιατί δεν είχα χρόνο, σήμερα στην δουλειά μου μίλησα με τον πρόεδρο του ΙΝΚΑ (κατάγεται και αυτός από την πόλη μου), και μου είπε ότι αυτές τις μέρες τρέχουν με το θέμα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ καθώς υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες και καταγγελίες από τους πολίτες και έστειλαν επιστολή στην ΕΕΤΤ για πάγωμα των τιμολογίων. Μάλιστα επέμενε ότι δεν είχε εγκριθεί από τον ΕΕΤΤ η αύξηση, ενώ εγώ προχτές είχα δει σε είδηση νομίζω στο IN.GR ότι είχαν πάρει έγκριση (μάλλον λάθος διατύπωση), αλλά τελικά είχε δίκιο. Και τελικά τώρα διαβάζω ότι ο ΟΤΕ έφαγε "πόρτα" από ΕΕΤΤ και πολύ το χάρηκα. Τελικά οι διαμαρτυρίες και η κινητοποίηση των χρηστών δεν ήταν και τόσο μικρή και αδύναμη. Τώρα το νιώθω ότι έχουμε κάποια δύναμη σαν ομάδα... Πολύ μου άρεσε!!! Πάντως μακριά από ΟΤΕ-ΟΤΕΝΕΤ-COSMOTE. Γιατί ο πόλεμος ΔΕΝ τελείωσε... Τ Ω Ρ Α Α Ρ Χ Ι Ζ Ε Ι ! ! ! ! !
nk_surfer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Και τελικά τώρα διαβάζω ότι ο ΟΤΕ έφαγε "πόρτα" από ΕΕΤΤ και πολύ το χάρηκα. Τελικά οι διαμαρτυρίες και η κινητοποίηση των χρηστών δεν ήταν και τόσο μικρή και αδύναμη. Τώρα το νιώθω ότι έχουμε κάποια δύναμη σαν ομάδα... Πολύ μου άρεσε!!! Πάντως μακριά από ΟΤΕ-ΟΤΕΝΕΤ-COSMOTE. Γιατί ο πόλεμος ΔΕΝ τελείωσε... Τ Ω Ρ Α Α Ρ Χ Ι Ζ Ε Ι ! ! ! ! ! Είναι στο χέρι μας περισσότερα πράγματα από ότι νομίζουμε, και έχουμε μεγαλύτερη δύναμη από ότι μας έχουν μάθει να πιστεύουμε.... Από δω και στο εξής να ξέρουν ότι θα υπάρχει αντίδραση σε οτιδήποτε είναι άδικο και θίγει όχι μόνο τα συμφέροντά μας αλλά και την νοημοσύνη μας.
bandito Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Ήθελα να'ξερα ποιός πήρε αυτους τους εξωγήινους και τους άμολυσε μεσα στον ΟΤΕ. Γιατι αυτοί δεν είναι απο την φάρα μας, κάποιος μας τους εβαλε εκεί για να μας κάνουν την ζωή μας δύσκολη. Αν πρέπει να ρίξω μια μούτζα, προτιμώ να την ρίξω στα γένια μου. Στο μισό μου σοι που επειδή κούνησε 10 σημαιάκια έχει το δικαίωμα να τα ξύνει εσαεί με τους μισθούς που πληρώνουν οι φόροι μου. Στο μισό σας σόι που ανάβει καντήλια ολημερίς μπάς και βολευτούν οι κανακάρηδες τους κάπου στο δημόσιο. Πριν ριξω την μούτζα με χαρά Μαρούσι πλευρά, ρίχνω μερικά φάσκελα στον κλασικο βολεψάκια Έλληνα με το υπερφυσικό εγω. Οι μισοί έλληνες είναι δημόσιοι υπάλληλοι και οι άλλοι μισοί παλευουν να γίνουν. Σε αυτους ριχνω τα φάσκελα. Και μεσα σε αυτους ειναι οι καρεκλοκενταυροι και οι χαραμοφάιδες του ΟΤΕ που έχουν απαίτηση να τους πληρώσω να πάνε νωρίτερα σπίτια τους. Αν είναι να πάνε στο διάολο ευχαρίστως να βάλω και την βενζίνη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αντιδράσουμε ενάντια στον ΟΤΕ που μας πίνει το αιμα. Παω να διαβάσω ΑΣΕΠ. Μανιάνα
wert Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 H τραγική ειρωνεία είναι ότι ο κ. Λιάπης πληροφορήθηκε τις εξωφρενικές αυξήσεις του ΟΤΕ ενώ προήδρευε στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την «Κοινωνία της Πληροφορίας»' date=' στην Τύνιδα, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από 170 χώρες και 60 αρχηγοί κρατών! Στόχος της διάσκεψης αυτής, της οποίας οι εργασίες το 2006 θα επαναληφθούν στην Ελλάδα, είναι η καταπολέμηση του ψηφιακού χάσματος σε παγκόσμιο επίπεδο! [/b'] ________________________________ Χωρίς κανένα σχόλιο - αντιλαμβάνεστε ότι η ανακοίνωση αύξησης της τιμολόγησης ΕΠΑΚ είναι είτε μία πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη κίνηση είτε μία κίνηση απίθανης ηλιθιότητας(ωραίο αυτό)... και δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι το προφανές είναι και το σωστό. Με λίγα λόγια απλά. Ξεφτυλιστήκαμε και παγκοσμίος. :-P Ωραία. :?
kounabi22 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 loipon paidia ego exo sindesi forthnet kai statheri tilefonia teledome h opoia mou dinei me 10lepta xreosi thn klisi aneksartitos diarkeias astika kai uperastika stathra thl. p.x milao 10 ores me kriti kai xreonome 10 lepta. an sindiaso auto me ton arithmo thl toy kombou poy exo stin poli mou apo ton internet provider mou. p.x anti gia 8962........ bazo 210........ kai kante ena sindiasmo ton 2 parapano kai tha katalabete ti leo. einai poli logiko. to exo dokimasi kai pianei. oles oi klisis mou xreononte me 10lepta anekastitos diarikias. hte autes einai kriti,eite autes einai pros kombo enos internet provider.
Dikemou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Ενδεικτικά από το σημερινό Βήμα: Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο κ. Βουρλούμης επέμεινε και τελικώς επέτυχε να λάβει την υπόσχεση των συναρμόδιων υπουργών οτι οι αυξήσεις που έχει προγραμματίσει τελικώς θα θεσπιστούν όχι αμέσως αλλά σταδιακά τους επόμενους μήνες για να μην υπάρξει πολιτικό κόστος.
hugelacky Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Κλασικά..... το μόνο που τους νοιάζει είναι το πολιτικό κόστος. Από την στιγμή που την βγάζουν αυτοί "καθαρή" να πάνε να γ....θούν οι απλοί πολίτες και ψηφοφόροι τους, έτσι και αλλιώς θα τους έχουν πάλι καβάτζα παραμυθιάζοντάς τους για ακόμα μια φορά στις επόμενες εκλογές...με καινούριες υποσχέσεις και μεγαλοστομίες... στανταρ πράγματα... Πόσο πιο υποκριτές & αηδιαστικοί μπορεί να γίνουν τελικά? Πόσο πολύ γ.τ.π. τους μας έχουν? Για πόσο ακόμα το 90% αυτής τις χώρας θα παραμείνει σε ζωώδη κατάσταση και θα ψηφίζει ένα από τα 2 αυτά κόμματα κάθε 4 χρόνια? ερωτήματα.........
theoritikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Άκουσα το πρωί στο ράδιο και είδα στις εφημερίδες πως τελικά δεν θα ισχύσει το νέο τιμολόγιο για τον EΠΑΚ! Μια φορά αποφάσισε να μας ακούσει ο ΟΤΕ!
theoritikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 To είδα αλλά στο ράδιο άκουσα πως δεν θα ισχύσουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι αυξήσεις. Μήπως το κάνουν επίτηδες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.