Προς το περιεχόμενο

Εξωφρενικές αυξήσεις ΕΠΑΚ-ΠΕΑΚ από τον ΟΤΕ

MTG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 455
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τους σιχάθηκα, βαρέθηκα να διαβάζω κάθε μέρα για τα χάλια μας, πάω να φτιάξω ένα καφέ να πιω να ξεχάσω, αϊ σιχτίρ πια. Κάποτε εκλείθη ο ίδιος ο θεός από τον πρόεδρο Λεβέντη να στείλει καρκίνο σε όλους αυτούς, αλλά ακόμα κι ο θεός δεν τα κατάφερε να μας απαλλάξει από τα μούτρα τους.

(αν θυμάμαι σε εκείνο τον θρυλικό λόγο του, ο πρ. Λεβέντης είχε καταγγείλει: "τι κλείσανε?...κλείσανε οι αλήτες του Μητσοτάκη και του Παπαντρέου τις γραμμές του ΟΤΕ!"

Το ίδιο πάνε να κάνουν και τώρα, αλλά με διαφορετικό τρόπο)

Δημοσ.

Και όπως λέει μια ραδιοφωνική διαφήμιση εδώ στην Θεσσαλονίκη λίγο αλλαγμένη:

Δεσποινίς, πού είναι το φθηνό Internet; OEO!

Πού είναι το φθηνό Internet; Ο-Ε-Ο!

Τι Ιντερνετ για φιοιτητές άκουσα!!!!!!

Τι ADSL2 , 3, 4 και προσεχώς 5 άκουσα!

Α-χα καλό εεεε!

Πάντως θέλει μεγάλη "μαγκιά" να είσαι η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην δύστυχη αυτή χώρα και να κάνεις τα πάντα για να υποβαθμίζεις το προϊόν που διαθέτεις. Για να κάνω και λίγη διαφήμιση, όσο ήμουν στην Αθήνα είχα Vivodi DSL Phone. Ούτε τηλέφωνο του ΟΤΕ, ούτε πάγια του ΟΤΕ, με 500 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας προς σταθερά δίκτυα και 384/128 Ιντερνετ και όλα αυτά με 48 Ευρώ τον μήνα (96 Ευρώ το δίμηνο).

Δυστυχώς στην περιοχή που μένω τώρα στην Θεσσαλόνίκη δεν υπάρχει κάλυψη DSL. Οπότε, θέλω δεν θέλω, έχω PSTN σύνδεση, με 20τόσα Ευρώ το δίμηνο πάγια, χωρίς δωρεάν κλήσεις, με 8 φορές μικρότερη ταχύτητα στο Ιντερνετ, με την χρέωση ΕΠΑΚ να αυξάνει, με τις απίθανες εξαγγελίες για φθηνή πρόσβαση, για κοινωνία της πληροφορίας, για τα...κουλουράκια της γιαγιάς μου και πάει λέγοντας.

Δηλαδή εμένα που στην περιοχή μου δεν υπάρχει κάλυψη DSL, σε ποιον εναλλακτικό τρόπο πρόσβασης στο Ιντερνετ με οδηγεί αυτή η αύξηση στην χρέωση του ΕΠΑΚ;

Για πείτε μου κάτι ρε παιδιά, γιατί ίσως να κάνω λάθος.

Αν, λέω, αν έρθουν αύριο το πρωί σπίτι μου ο ΟΤΕ και η Vivodi (ή κάθε Vivodi που έχει δικά της κυκλώματα και δεν έχει ανάγκη την γραμμή του ΟΤΕ) και μου πούνε "Μεγάλε ήρθαμε" εγώ ποιον να προτιμήσω;

Εδώ, ρε σεις, η μητέρα μου 50 χρονών γυναίκα του δημοτικού και στο μαγαζάκι που έχει, ρίχνει τις τιμές για να ποντάρει στην κατανάλωση και εσύ ρε ΜΠΟΥΦΟ σύμβουλε, σπουδαγμένε σε 15 Πανεπιστήμια του εσωτερικού και του εξωτερικού με άλλα τόσα πτυχία σε διοίκηση επιχειρήσεων, οικονομικά κτλ κτλ που ουσιαστικά έχεις το ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ της αγοράς διώχνεις τους πελάτες σου αντί να τους κρατήσεις; Αυτή είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και πρέπει να μπει ως μάθημα στα Πανεπιστήμια με τον τίτλο "Μάθετε να κακοδιαχειρίζεστε την εταιρεία σας".

Συμπέρασμα κανένα. Ότι και να πούμε, ότι και να γράψουμε, η απόφαση έχει ληφθεί και δεν υπάρχει ουσιαστικός τρόπος αντίδρασης. Οπότε βάλτε το χέρι στην τσέπη και αν βρείτε τίποτα εκεί μέσα, δώστε τον στον ΟΤΕ για να κάνει και άλλα παρόμοια μεγαλόπνοα σχέδια.

Αυτά τα ολίγα.

Δημοσ.

Κανένας συμβιβασμός με τους ΚΛΕΦΤΕΣ! Μόλις πήραν τηλέφωνο από την Cosmote για επανασύνδεση ενός αριθμού μου (που είχε μείνει απλήρωτος 5 μήνες!) και τους είπα ένα ξερό "Δε θέλω, bye!". Δεν με αγγίζουν άμεσα τα νέα μέτρα (έχω DSL) αλλά αισθάνομαι αλληλέγγυος με όλους τους PSTN users(10 χρόνια υπέφερα με τα 56k). Πόσο πιο εξοργιστικός μπορεί να γίνει ο ΟΤΕ πια? Τώρα πλέον το μόνο που τους πληρώνω είναι τα πάγια των σταθερών τηλεφώνων. Ούτε ένα 1" για κλήσεις με OTE,Cosmote,Otenet, τέλος, να πάνε στο διάολο.

Δημοσ.

Μήπως ζούμε σε λάθος χώρα?

Γι αυτά και άλλα πολλά εχω ακούσει 5 φίλους να μου λένε το τελευταίο τρίμηνο οτι με συνοπτικές διαδικασίες τα μαζεύουν και αποχωρούν απο τη Μπανανία-Ελλάς.

Μήπως πρέπει να ακολουθήσω; Το σκέφτομαι σοβαρά.

Κάθε μέρα απο παντού ακούω και βρίσκω ενα λόγο παραπάνω για να πράξω το εγχείρημα...

Όπως είπε και ο πρ. Λεβέντης και γελάγαμε τότε "Να πάνε στο διάολο ολοι τους"

Ό,τι και να πείς είναι λίγο και περιττό πλέον........

Δημοσ.

ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!1

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;;;;;

Μας γυρίζουν στην λίθινη εποχή.....

Είναι τυχεροί όσοι ενδιαφέρονται για την ιστορία του ανθρώπινου γένους....σε λίγο θα μας μελετούν.....

έτσι όπως πάμε θα γίνουμε νεάντερταλ..............

Είμαι φοιτητής και περιμένω πως και πως το ADSL......να το βάλουν .....εκεί που ξέρουν και ξέρουμε όλοι μας...δεν το θέλω.

Βρήκα την λύση παιδιά.....

Να συνδεθούμε όλοι με τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς από τις γειτονικές χώρες. Εγώ θα βάλω από την Αλβανία......ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Δημοσ.

Πάμε για μια σύγκριση...

FirstPage.jpeg εναντίον 100mbit.jpg

Εις υγείαν. Όποιος προλαβαίνει και μπορεί ας εγκαταλείψει τη χώρα όσο είναι ακόμα καιρός.

(βλέπω τώρα ειδήσεις στη ΝΕΤ (το μόνο κανάλι που παρακολουθώ) και αναφέρονται στο θέμα, δεν είπαν τίποτα καινούριο, ακόμα και ο Λιάπης δεν είπε πρακτικά τίποτα. Με έπιασαν όμως τα γέλια όταν η δημοσιογράφος είπε ότι "Η αναπροσαρμογή γίνεται επειδή η ΕΕΤΤ είχε ζητήσει πριν 1 χρόνο την εναρμόνηση της κοστολόγησης της χρήσης του internet, σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη".

Ώρα είναι να μας πουν ότι είναι και επιεικείς οι αυξήσεις!)

Δημοσ.

κάπου εδώ μέσα ή αλλού διάβασα μια ιδέα για δημιουργία site κατά του ΟΤΕ. κανά http://www.anti-ote.gr ???Είναι καλό για την ενημέρωση των πολιτών και για άλλες λύσεις εκτός από ΟΤΕ...

Επίσης το έχω ξαναπεί...για να δούμε αν θα βγει φοιτητικό dsl...

Δημοσ.

"ΟXI" Καραμανλή στις αυξήσεις στο Ιντερνετ

12:38 - 17 Νοέμβριος 2005 - Δεν ενέκρινε η ΕΕΤΤ την αύξηση στα τέλη σύνδεσης στο Ιντερνετ που είχε ανακοινώσει ο ΟΤΕ, καθώς στο θέμα παρενέβη ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο οποίος και εμπόδισε την αύξηση. Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί πριν από λίγο καιρό μειωμένες τιμές στην πρόσβαση στο Ιντερνετ για τους φοιτητές.

Μάλιστα η ΕΕΤΤ σε λίγη ώρα θα εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία θα δίνει το διακαίωμα στον ΟΤΕ να προχωρήσει σε κλιμακωτή αύξηση των τελών στο Ιντερνετ, καθώς του το επιτρέπει και η νομοθεσία.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Νοεμβρίου ο ΟΤΕ ανακοίνωσε την αναπροσαρμογή των τελών χρέωσης για κλήσεις πρόσβασης στο internet με τη χρήση του Ενιαίου Πανελλαδικού Αριθμού Κλήσης (ΕΠΑΚ) ή του Περιοχικού Αριθμού Κλήσης (ΠΕΑΚ) ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΤΕ.

meta mou lete oti den exoume tin dynami na allaxoume ta pragmata se ayton ton topo... tin exoume...arkei na to 8eloume...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...