Icecut Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Gia na dw8ei to foithtiko paketo internet ginetai o apolytos panikos,gia thn ay3hsh omws ston epak,to metro 8a perastei amesa!Ena dial up eixe meinei sto ftwxo kosmaki kai twra nte kai kala adsl.Anyway,isws to 3anaskeftoune giati einai poly ma poly xontro!
6600gt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά οτι και να πείτε οτι και να πω και να ξαναπώ η απόφαση πάρθηκε και είναι τελεσίδικη καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε ο ΟΤΕ λειτουργεί με ιδιωτικά κριτήρια που σημαίνει οτι στην Ελλάδα (άσχετα απο το οτι είναι μέλος της ευρωπαικής ένωσης) μπορεί να ζητήσουν οτι αυξήσεις θέλουν χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανένα.... Ακόμη και το άμοιρο το ADSL που προωθείται τα τελευταία χρόνια και υποτείθεται οτι είναι ο φθηνότερος τρόπος πρόσβασης στο ίντερνετ μετά τις υποτυπώδεις μειώσεις στο πάγιο και τις αυξήσεις που θα γίνουν στις PSTN , ISDN συνδέσεις δεν γνωρίζει κανείς ούτε και μπορεί να εγγυηθεί για το αν θα υπάρξουν και εκεί αυξήσεις στο μέλλον. Τέλος αυτό που έχω να πω για τον ΕΠΑΚ είναι οτι πλέον μόνο για πλάκα θεωρείται αριθμός μειωμένης χρέωσης.
getty Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Με την πρώτη ευκαιρία θα αποκολληθώ από το DSL μέσω ΟΤΕ και θα κοιτάξω να κινηθώ στο δορυφορικό (αν υποθέσουμε ότι δε θα χρειάζεται να πληρώνω ένα νεφρό κάθε μήνα). Είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ τώρα για να στερήσω πλήρως το έσοδο από τον πΟΤΕ. heh ευσεβείς πόθοι. Δορυφορικό σημαίνει επίγεια σύνδεση (τα σκας πάλι στον ΟΤΕ με τις νέες αυξημένες τιμές ΕΠΑΚ), ή αμφίδρομο δορυφορικό (δε θες επίγεια σύνδεση) όπου δεν το γλιτώνεις το νεφρό το μήνα! Γενικά δεν υπάρχουν αποτελεσματικές λύσεις για τον αποκλεισμό του Οτε, εμέσως τα παίρνει ο Οτε πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Λες και όλοι δουλεύουν για να βγάζει ο Οτε!
sotos65 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 @tzoykas Πως ακριβώς έχεις σκοπό να συνδεθείς φίλε tzoykas με το δορυφορικό και έτσι να στερήσεις έσοδα από τον ΟΤΕ; Αν κάνεις τη συνηθισμένη μονόδρομη σύνδεση σε κάποιο δορυφορικό πάροχο θα χρειαστείς και επίγεια σύνδεση οπότε και επίγειο πάροχο, άρα πάλι ο πΟΤΕ θα είναι στη μέση! Αν πας για αμφίδρομο (σ' αυτή τη περίπτωση το νεφρό δεν το γλυτώνεις!) το οποίο είναι μέσω της Hellas Sat πάλι με τον ΟΤΕ μπλέκεις, μιας και ο ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος και βασικός μέτοχος της εν λόγω εταιρίας! Υπάρχουν κι άλλες βέβαια αμφίδρομες παροχές, αλλά μάλλον τότε θα χρειαστείς να δώσεις και τα δύο νεφρά! Παντού υπάρχουν τα πλοκάμια αυτού του οργανισμού...
sotos65 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Φίλε getty γράψαμε μαζί σχεδόν τα ίδια πράγματα! lol
deepdish Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 πω πω!!!!Τι καλα που δεν ειμαι ελλαδα!!εδω στην Ρουμανια εχω συνδεση Τ1 με 20 ευρω το μηνα και νο λιμιτ ογκο δεδομενων...οσον αφορα το dial up τι να πω...τζαμπα ειναι... Α ρε ελλαδα ευρωπαικη!!!!!
tzoykas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 :D:D μα γι αυτό μίλησα και γω για ευσεβείς πόθους και νεφρά .... δυστυχώς αντιλαμβάνομαι και το κόστος και τη φαντασία ίσως της σκέψης μου .... Πιο πολύ με ενοχλεί η βλακώδης αντίδραση σε αυτές τις περιπτώσεις των εναλλακτικών παρόχων. Το μόνο που μπορώ να κάνω προς το παρόν είναι υπομονή όπως κάνω τόσα χρόνια. Αυτή τη στιγμη ότι μπορώ να στερήσω από τον πΟΤΕ το κάνω. Αλλά δε φτάνει δυστυχώς ...
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 oloi kapia stigmi tha plirosoun ta adikimata (xaratsia tha lega) kai o ote tha legete..kapOTE
CyberWalker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 πω πω!!!!Τι καλα που δεν ειμαι ελλαδα!!εδω στην Ρουμανια εχω συνδεση Τ1 με 20 ευρω το μηνα και νο λιμιτ ογκο δεδομενων...οσον αφορα το dial up τι να πω...τζαμπα ειναι...Α ρε ελλαδα ευρωπαικη!!!!! Πω πω !!! Τι κακά που ΕΙΜΑΙ Ελλάδα...! Δε χρειάζεται να διαβάσει ο πρωθυπουργός τα emails! Ούτε να τα συντάξουμε χρειάζεται! Αρκεί να τα στείλουμε μαζεμένα! Θα τα δει ο ιθύνων και θα μεταφέρει "το νέο" στον ίδιο! Αρκεί να φτιάξουμε μια on-line φόρμα που να συμπληρώνουμε το email μας και αυτή να αποστέλει αυτόματα σε .html μορφή την παρακάτω εικόνα που βρίσκεται στο in.gr σε αυτόν τον υπερσύνδεσμo (http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/663798_b.jpg) ! Αν θέλουμε, εκτός του αρμόδιου υπουργείου ή πχ. των ΙΝΚΑ και ΕΕΤΤ μπορούμε, αφού θα κάνουμε που θα κάνουμε τη διαδικασία, να προσθέσουμε κι άλλους ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ παραλήπτες... Τι λέτε;
chill Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Ο πρωθυπουργός έχω πληροφορίες ότι θα εφαρμόσει το πρόγραμμα "Souvlakia for fast internet" – αντίστοιχο με το Oil for food που έγινε στον Περσικό . Ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σουβλακίων (με από όλα και διπλή πίτα) για γρήγορο ίντερνετ. Τρέξτε asap στην πλησιέστερη σουβλακερί και δώσε δικαίωμα στο όνειρο.
anna_tz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Ντροπή τους ήθελα να ήξερα δεν υπάρχει κάποια ευρωπαική επιτροπή που να τους ρίξει ένα πρόστιμο και να τους αναγκάση να μειώσουν το κόστος ; Πάντως αν έχει κάποιος ιστοσελίδες να στείλουμε ομαδικά και να μας ακούσει η ευρώπη!
Dikemou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μόλις έκλεισα το pOTE.gr και ψάχνω για φθηνό αλλά αρκετό (σε BW) hosting. 'Οποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, παρακαλώ να στείλει PM. Ενδεικτικά, θα χρειαστούν άτομα για σύνταξη κειμένων, για παρακολούθηση των ΜΜΕ για σχετικές δημοσιεύσεις και αναδημοσίευσή τους, καθώς και e-καλλιτέχνες για δημιουργία logo και banners για υπογραφές/ιστοσελίδες κτλ. Νομικοί σύμβουλοι επίσης δεκτόι, μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι! Ελπίζω να στήσουμε ένα πλήρες site για τη γνωστοποίηση της γελοίας -ω αυτής- κατάστασης, με όλες τις δημοσιεύσεις σε ΜΜΕ, δικά μας κείμενα, Online petition, συλλογή σχετικών φορέων και επικοινωνίας με αυτούς, και αν είναι δυνατό μαζικών κινητοποιήσεων, π.χ. συγχρονισμένη διακοπή χρήσης των παροχών του πΟΤΕ για κάποιες ώρες/μέρες κτλ. Προσωπικά βρίσκομαι εκτός Ελλάδας και συγκρίνοντας με τις εδώ υπηρεσίες, ίσως αυτός να είναι ένας από τους λόγους για το μέγεθος της οργής που με διακατέχει αυτή τη στιγμή! 'Οσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν!
markospap Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Για ακόμη μια φορά μένω με το στόμα ανοικτό! Μόλις είδα το θέμα αυτό! Ημαρτων παναγία μου! Τι ειναι αυτα ρε παιδιά; Πότε θα σταματήσουν να κάνουν αύξηση στην μ@λ@κία που τους δέρνει; Και dsl δεν έχω λόγο γραμμών και όταν έχει κακοκαιρία δεν έχω τηλέφωνο και θα πληρώνω τα μαλλιοκέφαλα μου για να μπω σε αυτο το "διαδίκτυο"; ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Φαίνεται, η διαρκής αύξηση των domains και των χρηστών του internet, τους γυάλισε και σκέφτηκαν πως καλα τόσα χρόνια παίρνουμε λεφτά με κάθε ελεεινό τρόπο, με αυτους τους χρήστες τι θα κάνουμε; πως θα γίνουν (α)χρήστες;! Αχ, αυτος ο 'Χοντρός" τι άλλο θα κάνει για το καλό του πολίτη και της επιστήμης;;;
greeneye Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 orea idea mesa! PROTEINO EPISHS kati pou tha "tsouksei" thn Kybernhsh opos exoume to oreo "ftino internet tora" shmataki dhl enoo to http://www.insomnia.gr/images/white_hand.gif na tropopoihthei kai na grafei "Eyxaristoume gia to fthno Internet k Karamanlh" kai na apeikonizei ektos thn palamh kai 2 tsepes adeies sikomenes pros ta pano pou na fainontai adeies. Ayto to logotypo na paei pantou kai na to baloume OLOI pantou se emails ypografes. Mono an katalavei o k prothipourgos to EGLHMA ayto kai to TERASTIO lathos tou tha ginei kati ektos an thelei na xasei tis ekloges prin kan ginoun pou tis blepo kai poly syntoma diladi! Epishs proteino na typothoun kai afises kai na TOIXOKOLITHHOUN sthn Athina se kairia merh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.