NonLinear Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=639569 Υπογράψανε 2.198 χρήστες ΑΥΤΑ είναι! Μπράβο στο in.gr πραγματικά κάνει καλή προσπάθεια ενημέρωσης
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Heh! Το 2ο κείμενο διαμαρτυρίας του http://www.in.gr/tech/ote-eett-epak-internet.asp από κάποιον nikos, κάπου το έχω ξαναδεί! (hint:http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=947715&postcount=20) Μπράβο?!
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Πάντως το "πρόγραμμα" των Γαλάζιων Παιδιών στο nd.gr που ανέφερε κάποιος χρήστης παραπάνω, πραγματικά τους ξεφτυλίζει εντελώς. Με την -ως φαίνεται- πλήρη αποδοχή των αναπροσαρμογών του ΟΤΕ, αυτοαναιρούνται. Είναι ο ορισμός του "άλλα λέμε κι άλλα κάνουμε", κάτι φορές ντρέπομαι που γεννήθηκα εδώ ρε π**στη...
takisx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 ΩΣ ΕΔΩ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ;
nk_surfer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=639569 Υπογράψανε 2.198 χρήστες ΑΥΤΑ είναι! Μπράβο στο in.gr πραγματικά κάνει καλή προσπάθεια ενημέρωσης Που είναι αυτή η ομαδική επιστολή διαμαρτυρίας να υπογράψουμε και μεις ????? Εγώ έχω στείλει 4 mails από μόνος μου όμως...
REDBOUL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 profanws anaferetai sthn prohgoymena prospatheia poy eixe ginei prin kairo gia thn dsl... Genikws stelnoyme email opoy mporoyme,exoun anaferthei sto thread...se oloys toys foreis,alla kai se kanalia...egw epiasa kai tis prwines ekpompes...
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 REDBOUL wrote: Genikws stelnoyme email opoy mporoyme,exoun anaferthei sto thread...se oloys toys foreis,alla kai se kanalia...egw epiasa kai tis prwines ekpompes... Μην ξεχνάτε και τα SMS στον Τσουκαλά! Στείλτε όπου μπορείτε! Διαμαρτυρηθείτε σε λυτούς και δεμένους (εγώ γκρινιάζω στην κοπελιά μου, που δεν έχει ιδέα από τέτοια πράγματα...κι έτσι πρέπει!)
NonLinear Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 To link του in.gr της ομαδικής επιστολής είναι παλαιότερο σχετικό με την επιστολή που είχε σταλεί πριν καιρό για το ADSL. Απλά επικροτώ που το in.gr το επανέφερε στην επικαιρότητα μαζί με το όλο θέμα του Internet σαν πρώτο θέμα σε αντίθεση με άλλους!
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Βαρυσήμαντες δηλώσεις από μέλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μία δήλωση για την πολύ μεγάλη αύξηση στο Internet του ΟΤΕ. Αγγίζει το 75% μέσα σε μία νύχτα, και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Η πρόσβαση στην κοινωνία της πληροφορίας είναι στη χώρα μας, μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος του 2001, ένα συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα όλων, και ιδίως των νέων και των φοιτητών. Η φτηνή πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι προϋπόθεση για την ουσιαστική συμμετοχή στην κοινωνία της πληροφορίας. Αυτή η υποχρέωση βαραίνει και τον ΟΤΕ, βαραίνει και την κυβέρνηση, που έχει την ευθύνη για την εποπτεία του. (πηγή: http://www.pasok.gr/portal/gr/63/27683/7/7/1/showdoc2.html) Αέρας κοπανιστός...
NonLinear Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 [email protected] Το ΕΚΠΟΙΖΩ λογικά θα κινηθεί δικαστικά αν τελικά η ΕΕΤΤ δεχτεί την πρόταση του ΟΤΕ. οπότε στείλτε κι εσείς email να φωνάξουμε όλοι μαζί
haris_ch02019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 για κοιτάχτε τι βρήκα στο σιτε της ερτ http://news.ert.gr/11/184905.asp "Ακριβότερα μέχρι και 75% θα στοιχίζει η πρόσβαση μέσω σύνδεσης Dial up στο Internet, σύμφωνα με τα νέα τιμολόγια του ΟΤΕ, που θα ισχύσουν από τις 6 Δεκεμβρίου, που τελούν υπό την έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Στο εξής, δηλαδή, οι χρήστες που σερφάρουν μέσω του Ενιαίου Πανελλαδικού Αριθμού Κλήσης (ΕΠΑΚ) θα χρεώνονται με 23 αστικές μονάδες την ώρα, από 13 που ισχύει σήμερα, ενώ θα καταργηθεί και το νυχτερινό τιμολόγιο, που ήταν φθηνότερο. Αυτό σημαίνει ότι για μία ώρα σύνδεσης ο χρήστης θα πληρώνει 0,60 ευρώ, αντί για 0,34 ευρώ. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θόδωρος Ρουσόπουλος, είπε ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Τηλεπικοινωνιών έχει ζητήσει την εναρμόνιση των τιμών με τις αντίστοιχες των ευρωπαϊκών χωρών και της αγοράς* και διευκρίνισε ότι η αύξηση "δεν κυμαίνεται στα ποσοστά που έχουν γραφεί σε ορισμένα δημοσιεύματα". Παράλληλα, τόνισε ότι η δέσμευση του Πρωθυπουργού για φθηνό Internet στους φοιτητές θα γίνει σύντομα πραγματικότητα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΟΤΕ θα επεκτείνει τα δίκτυά του και θα παρέχει υπηρεσίες σε "ανεκτές για το βαλάντιο του Έλληνα πολίτη τιμές, έτσι ώστε να διευκολυνθεί και η Πολιτεία να προχωρήσει μπροστά στη νέα ηλεκτρονική εποχή". Αν και οι τιμές στην Ελλάδα για την πρόσβαση στο Internet είναι σταθερές από το 1999, η χώρα μας εξακολουθεί να είναι η ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη στις χρεώσεις. Εάν τελικώς εγκριθούν τα νέα τιμολόγια από την ΕΕΤΤ, μία πιο συμφέρουσα λύση για τους χρήστες θα είναι η σύνδεση μέσω ADSL, η οποία μπορεί να είναι κάπως ακριβότερη, ωστόσο, είναι σαφώς γρηγορότερη." *ωραία κύριοι του πΟΤΕ εναρμόνιση προς τα επάνω στην dial up για να νιώθουμε και εμείς ευρωπεοι αλλά για τις τιμές του adsl και για την υποδομή σας σε σχέση με την ευρώπη τι έχετε να πείτε??για ποιά εναρμόνιση μιλάτε εκει??ααα σφυρίζουνε αμέριμνα μαλλον οσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα!!
wert Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Την ωρα που τα στατιστικα λενε οτι 2 στους 10 εχουν προσβαση στην Ελλαδα, (αραγε γιατι Που είδατε 2/10 ; Κοιτάχτε γύρω σας να δείτε 2/1000 . Αν κάνετε και καμιά βόλτα από επαρχία μεριά το ίντερνετ θεωρείται σαν κακό στοιχειό. Εχει ίντερνετ για να βλέπει τσόντα Σε τέτοια χώρα ζούμε. Αν κάνουν και την αύξηση μάλλον θα έχουμε συνδεθεί με αφρική. Ένα και το αυτό. :? Παραδίπλα μου μένουν κάτι Αλβανοί. Πήραν στο παιδί τους PC. Και πήγαιναν και τα δικά μας εκεί να παίξουν και αυτά. Αυτό γιατί το PC θεωρείτε κακό πράγμα που δεν πρέπει να έχει ένα παιδί. Ε σκάστε τώρα και αφήστε τον Αλβανό να πάρει και τη σημαία. Σε τέτοια επίπεδα βλέπω την χώρα μου πανάθεμάτην. Δίπλα μου τα βλέπω ρεεε !!!!!!!! Σημειώστε και τούτο τώρα. Εστω στις πόλεις υπάρχει η δυνατότητα και βάζουν dsl. Πρόκειται να χαθούν τόσοι πολλοί χρήστες από την επαρχία (μεταξύ αυτών και εγώ ) που προβλέπω ένα έρημο ίντερνετ. Μια ώρα την ημέρα τι να κάνει; Μια ώρα εφαγα ήδη για να δω τα e-mail μου και να διαβάσω τις επόμενες πέντε σελίδες από τούτο το θέμα. Συνεχίζουμε δριμύτεροι . Εβαλα και το gif στην υπογραφή μου. Ελπίζω να μην μείνει για πολύ γιατί είχα να την πειράξω πάνω από δύο χρόνια. Ήρθαν οι καταραμένοι και με έκαναν να την πειράξω.
Iron_Druid Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Στην περιοχη μου δεν εχει ερθει η ADSL. Αν κανουν τετοια μαλακια, τους πήρε και τους σήκωσε.... Θα φάνε τρομερο κράξιμο. Φανταστείτε ποσοι Online users βρίζουν την μάνα αυτού του μλκ που το σκέφτηκε.... 666! Γνωρίζετε κάποιο e-mail που μπορούμε να στενουμε τα παράπονά μας γι αυτό ;
s0st0s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 ego katalava ena prama pantos...ligoi ligoi oi ellines sto internet alla posi douleia kai psaksimo egine mesa se liges ores apo tin anakoinosi tis apateonias tous...ntaksei einai ekpliktiko!!!!! bravo se olous!!!molis teleiosa tis apostoles mail diamartirias stous pantes!!!mono sto patriarxeio den esteila na tous aforisei!!!! toulaxiston eixame tin grigoroteri dinati antidrasi kai nomizo den to perimenan afto...einai ki afto ena vima sti sosti katefthinsi.. thelo na efxaristiso olous edo mesa gia tin enimerosi kai gia tis epistoles pou ftiaksane...itan mia poli kali vasi pou xrisimopoiisa gia na ks3x3s0 tous PANTES!!! keep it up!
nzeppos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 wert wrote: Που είδατε 2/10 ; Κοιτάχτε γύρω σας να δείτε 2/1000 . Αν κάνετε και καμιά βόλτα από επαρχία μεριά το ίντερνετ θεωρείται σαν κακό στοιχειό. Αν κρίνω από την κατάσταση που επικρατεί στον τόπο καταγωγής μου (Αργολίδα), συμφωνώ παραπάνω κι από 100% με το παραπάνω σχόλιο. Κακό στοιχειό δεν ξέρω αν θεωρείται, πάντως υπάρχει παντελής αδιαφορία (γνωρίζω αρκετά άτομα στην περιοχή, που ενώ κάποια στιγμή σπούδασαν σε ΙΕΚ Πληροφορική ή κάτι σχετικό με τον κλάδο, δεν έχουν την παραμικρή επαφή/ενδιαφέρον για το internet...αφήστε δε που δουλεύουν όλοι σαν βαφείς, βοηθοί μάγειρα, σε συνεργεία κλπ λόγω έλλειψης θέσεων εργασίας). Δεν είμαστε για τεχνολογίες εμείς, είμαστε πάρα πολλά χρόνια πίσω και, τουλάχιστον εκτός αστικών κέντρων, φαίνεται κάθε μέρα... (ps: O Χριστόδουλος τι λέει για όλα αυτά? Ο Τσιαμτσίκας τι κάνει????)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.