MariaTs. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Χθες έπαιξα το 4ο μέρος της γνωστής σειράς παιχνιδιών τρόμου Resident Evil. Το βρήκα πολύ καλό και ενώ ο σκοπός ήταν μόνο για να δω λιγάκι από αυτό, στο τέλος κόλλησα και τελειώσα τα 2 πρώτα κεφάλαια της ιστορίας. Στο δε τρίτο έχω κολλήσει σε έναν γρίφο, αλλά που θα πάει! Θα ήθελα και τα δικά σας σχόλια για το παιχνίδι, όσοι το προχωρείσατε και το τελειώσατε (γιατί όχι); :grin:
gherudos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 to exw teleiwsei 3 fores sto gamecube,einai 15-20 wres pragmatikou paixnidiou!!! An thes vohtheia se opoiodhpote grifo tha se voh8hsw.
Vole Maulder Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Απίστευτα καλό game! Αν και δεν το εχω τελειώσει ακόμα για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη, μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένος. Και εγώ για δοκιμή το έβαλα ( έπαιζα το suffering: ties that bind, και έλεγα να τελειώσω πρώτα εκείνο και μετά να αρχίσω το resi ) αλλά αυτά παθαίνεις αν βάζεις να δοκιμάσεις τέτοια παιχνίδια! Για το μόνο που δεν έχω αποφασίσει ακόμα είναι το θέμα της έλλειψης ζομπιών...αν το δεις σαν παιχνίδι είναι πολύ καλή η εξέλιξή του, χρειάζονταν αλλαγές και προσθήκες γιατί είχε ουσιαστικά πεθάνει η σειρά με τα outbreaks ( προσπαθώ να μην τα θυμάμαι ), αλλά από την άλλη.....resident evil χωρίς zombies??? Αυτό δε σημαίνει πως αυτή η αλλαγή μειώνει το παιχνίδι, αλλά πιστεύω κάθε resi fan θα το αναρωτηθεί κάποια στιγμή.
dreaming123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Απίστευτο game!!!Kαι εγώ δανείστηκα το ps2 ενος φίλου και έπρεπε να το τερματίσω όσο ποιο γρήγορα μπορούσα(μέσα σε ένα σβκ)ε τελικά το τερμάτισα σε 17ώρες!!!
gherudos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 den einai zombies akrivws alla einai kati san hybrid opote den ksefeugei apo th seira des ta san pio ekseligmena zombies apla pou mporoun kai skeftontai kai energoun se omades.
MariaTs. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά τα φώτα σας, δηλαδή την βοήθειά σας! Κοντεύω να το τελειώσω και μου έχει σπάσει τα νεύρα ο Shalazar ο νάνος, που τώρα έγινε τέρας με πλοκάμια! Πως να τον εξουδετερώσω τον ...άχρηστο; Ναι μεν του ρίχνω στο μάτι, ναι μεν πολύ καλό όπλο το Butterfly (αλλά ξεμένω από σφαίρες), από κει και πέρα τι κάνω; Σημειώστε μου κάνα κολπάκι για να ξεμπερδεύω γρήγορα! 3 μέρες το παλεύω και τα νεύρα μου έχουν γίνει χορδές!
gherudos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 γιατί παιδεύεσαι?αγόρασε ένα rocket launcher και ρίξε του μόνο μια βολή στο πρόσωπο και πεθαίνει αμέσως
MariaTs. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Αυτό θέλει ο άτιμος! Θα το έχει... ο κοντοπίθαρος!
gherudos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 υπάρχει κι ο δύσκολος τρόπος βέβαια αλλά θα χάσεις όλα τα πυρομαχικά σου οπότε δεν το προτείνω...
telegamesvg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 γιατί παιδεύεσαι?αγόρασε ένα rocket launcher και ρίξε του μόνο μια βολή στο πρόσωπο και πεθαίνει αμέσως Aκριβως ετσι θελει ......μολις φανει ο σαλαζαρ του ριχνεις μια στο δοξα πατρη και καθαριζεις .....
deus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 κορυφαίο παιχνίδι το έχω τερματίσει στο gamecube πολύ εθιστικό. ίσως το καλύτερο 3d person που έχω παίξει. πόρωση είναι οι κλωτσίες αν τους αφήσεις να έρθουν κοντά
MariaTs. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 4η μέρα σήμερα κι έδωσε και τον σκότωσα τον κοντό! Με παίδεψε αρκετά, συνεχώς άλλαζα όπλα' αφού 3 προσπάθειες που έκανα με το rocket launcher δεν έλεγε να πέσει κάτω, προλάβαινε και έκλεινε το κέλυφος πριν φτάσει η βόμβα! Σήμερα όμως με την δεύτερη πρόσπαθεια τον ξέκανα! Κι επιτέλους άκουσα μετά από καιρό την γνωστή τσιριχτή φωνή της Ashley: ''Help! Leon help!''! Παιδιά ευχαριστώ για την λύση!
bledikorcari Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 παιδια,εχο κολλισει σε ενα σιμειο,σ'εκεινο το σπιτι που μπαινοyνε πολλι ζομβι μαζι, εκει που ο ηροασ μασ εχει τιν ashley μαζι του και ειναι και καποιοσ αλλοσ που βοιθαει εκει. μου τελειονοyνε τε πυρομαχικα και δεν μπορο να το χεπερασο, please help me.
gherudos Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Να κλείσεις τις πόρτες και τα παράθυρα με έπιπλα του σπιτιού και να ανέβεις μετά στον επάνω όροφο,εκεί έχει πυρομαχικά,να σκοτώνεις τα ζόμπυ όταν ανεβαίνουν στη σκάλα και μόνο με headshot.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 παιδια,εχο κολλισει σε ενα σιμειο,σ'εκεινο το σπιτι που μπαινοyνε πολλι ζομβι μαζι,εκει που ο ηροασ μασ εχει τιν ashley μαζι του και ειναι και καποιοσ αλλοσ που βοιθαει εκει. μου τελειονοyνε τε πυρομαχικα και δεν μπορο να το χεπερασο, please help me. Οπως ειπε και ο φιλος. Κλεινεις πορτες, παραθυρα, τρεχεις επανω και κανεις το ιδιο, μαζευεις οτι υπαρχει εκει απο πυρομαχικα και μετα μονο βολες στο κεφαλι με την καραμπινα. Το πιστολακι δεν θα το χρησιμοποιησεις παρα μονο αν δεν εχει σφαιρες στα αλλα "βαρια" οπλα. Επισης οταν σκοτωνεις ζομπι αυτα οταν ψωφανε αφηνουν πισω τους αντικειμενα. Τα κοκκινα ειναι παντα σφαιρες. Να τα παιρνεις και αυτα ενω πολεμας. Τους παπαρες ζομπι να προσπαθεις να τους μαζευεις ολους μαζι και να ριχνεις χειροβομβιδες και napalm αναμεσα τους. Μπορεις να τρως 3+ ζομπι ετσι με τη μια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.