Προς το περιεχόμενο

Ποιό κινητό

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες,ο καιρός έχει περάσει απο τότε που έχω πάρει συσκευή κινητού,ήταν 21/1/05 όταν πήρα στα χέρια μ το gx30i.Το έχω ψιλοβαρεθεί,το έχω χρησημοποιήσει στο έπακρο!

Μια χαρα τα πάμε,φοβερό κινητό.

Ένα φοβερό όμως, είναι ότι καμία συσκευή στα χέρια μ δν κρατάει χρόνο.3 κινητά έχω αλλάξει μέσα σε 4 χρόνια.Το 1ο μου το έκλεψαν μέσα σε 5 μήνες και μετά απο 10 μήνες(το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου) πήρα άλλο το Ζ600,αυτό κράτησε 7 μήνες γιατί έσπασε το πορτάκι.Έτσι μετά απο 1 μήνα πήρα το gx30i,ε έτσι μετά απο 11 μήνες το έχω βαρεθεί αυτό.

Τώρα όμως δν ξέρω τί να κάνω.Δν υπάρχει συσκευή που να μου αρέσει.Διαθέτω ώς 350ευρώ.Αλλά δν υπάρχει τπτ.Καμία πρόταση;

Tί συσκευές θέλω όμως;Με καμία κυβέρνιση Siemens,για ΝΟΚΙΑ το σκέφτομαι αφού έχουν όλα το ίδιο μενού,για Σ/Ε εμ δν έχω μείνει κ πολύ ικανοποιημένος αλλά παίζουν και αυτά,για lg χμμ όχι κ τόσο,για sagem όχι ούτε nec,ε για sharp καλά ήταν .

Είμαι κάπως περίεργος ε;

Δημοσ.

http://www.myphone.gr

pisteyw ta paidia sto sygkekrimeno forum tha se voithisoun perisotero

Proswpika pisteuw kai egw oti symbian einai oti kalitero (arkei na ksereis/theleis na diaxeirizesai swsta oles tis dynatotites enos symbian kinitou)

An den vriskeis kapoio pou na sou aresei kai ayto pou exeis kala kratei...perimene kai egw eimoun gkantemis me ta kinita kai pleon ta krataw oso antexoun (6mines/2xronia....klp klp).egw to diko mou (moto V550) den prokeitai na to allaksw mexri na ta paiksei teleiws!!!skepsou to....mipws einai tsampa tosa lefta an den einai aparaitito?????

filika

Δημοσ.

3230. Symbian φτηνό σχετικά, ραδιόφωνο κάρτα μνήμης και κλασσική vga κάμερα.

Έχεις να διαλέξεις βασικά μεταξύ των εφαρμογών κτλ και της κάμερα του κ750 γιατί είναι πολύ ανώτερη από του 3230.

Δημοσ.

Χμμ,παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά με έκανε να σκεφτώ πολύ η άποψη του ApSiMan κ ενός άλλου φίλου μ κ τλκ έχω ψιλοκαταλείξει ότι είναι τσάμπα λεφτά να δίνεις τόσα για 2-3 μήνες χαράς.Προτειμότερο δν είναι να πάρω έναν σκληρό που θα κρατήσει ποοολλλλυυυ περισότερο και δν πρόκειτε να τν βαρεθώ ποτε;

Ειδικά που είμαι περίπτωση στα κινητά θα ήταν σωστό να κρατήσω το gx30i μέρχι να τα φτήσει εντελώς,το πολυ πολύ να το στείλω για αναβάθμιση και να μπει τπτ παραπάνω στην συσκευή για πιο πολύ βίντεο.Σωστά;

Δημοσ.
Χμμ' date='παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά με έκανε να σκεφτώ πολύ η άποψη του ApSiMan κ ενός άλλου φίλου μ κ τλκ έχω ψιλοκαταλείξει ότι είναι τσάμπα λεφτά να δίνεις τόσα για 2-3 μήνες χαράς.Προτειμότερο δν είναι να πάρω έναν σκληρό που θα κρατήσει ποοολλλλυυυ περισότερο και δν πρόκειτε να τν βαρεθώ ποτε;

Ειδικά που είμαι περίπτωση στα κινητά θα ήταν σωστό να κρατήσω το gx30i μέρχι να τα φτήσει εντελώς,το πολυ πολύ να το στείλω για αναβάθμιση και να μπει τπτ παραπάνω στην συσκευή για πιο πολύ βίντεο.Σωστά;[/quote']

kai tosin wra mas ta eprizes tsampa diladi???

Δημοσ.

Όχι ντε,απλα το κινήτο που μου αρέσει είναι το V903,αλλά τα 700ευρ περίπου που κάνει είναι ΑΡΚΕΤΑ για κάτι που μετά απο λίγο θα είναι παρελθον!

Δημοσ.

To k750 λένε ότι χαλάει, το w800 φαίνεται πιο ποιοτική κατασκευή. Τώρα για symbian... θα παραπονιέσαι ότι δεν κρατάει η μπαταρία!

Δημοσ.
Έλεος με τα κινητά... Ένα T39 έχω από το 2001 και δουλεύει γ@μώ

Μερικά παλιά κινητά (βλέπε siemens s45, SE T39) είναι εργαλεία αλλά αν σου χαλάσει κάτι ή θέλεις να αλλάξεις μπαταρία τα πληρώνεις χαβιάρι (όσο κάνει το κινητό σου δηλαδή). Χώρια που είναι μέσα στη μπίχλα ύστερα από 3 χρόνια χρήσης και αν πάς να αλλάξεις καμία πρόσοψη επίσης στη χρεώνουν χαβιάρι. (Πάντως το Τ39 είναι απ τις λίγες εξαιρέσεις που αντέχουν στο χρόνο, έλα όμως που δε βρίσκεις να αγοράσεις μεταχειρισμένο!).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...