WaVe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Exw to 6600 edw k 7-8 mines, to kinito doulevei kanonika, diladi pernei tilefwna, dexete tilefwna, pernei sms .. alla den mporei na stelei se kanenan. Dokimasai na kanw forward, dokimasa new sms, dokimasai reply alla k pali tpt. Mou leei elenkste upiresia diktiou.. Evala tin sim mou se allo kin k stelnei kanonika ara den einai thema tis iperias mou! Kamia idea??
predator Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 για τραβα του ενα format μπας και στρωσει. το δικο μου εκανε κατι παρομοιο, δεν λαμβανε sms. μολις του εκανα format και στο τηλ και στην mmc εστρωσε.
Soulman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Exw to 6600 edw k 7-8 mines' date=' to kinito doulevei kanonika, diladi pernei tilefwna, dexete tilefwna, pernei sms .. alla den mporei na stelei se kanenan.Dokimasai na kanw forward, dokimasa new sms, dokimasai reply alla k pali tpt. Mou leei elenkste upiresia diktiou.. Evala tin sim mou se allo kin k stelnei kanonika ara den einai thema tis iperias mou! Kamia idea??[/quote'] Χμμ... Δοκίμασε να δεις αν έχεις σωστό κέντρο μηνυμάτων. Το σωστό είναι +306942190000 Λογικά αυτό είναι το πρόβλημα
kleidokratwr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Στα παλιά κινητά της Nokia [3210,3310,3330,6110,8210,3510 που έχω σίγουρα τσεκάρει] ο αριθμός κέντρου μηνυμάτων αποθηκευόταν στην sim και όχι στο κινητό. Σίγουρα αυτό διότι δεν χρειάστηκε ποτέ μου να το ρυθμίσω manual, ότι κάρτα και αν έβαζα μέσα στο τηλέφωνο. Επίσης το +306942190000 είναι το κέντρο μηνυμάτων της vodafone συγκεκριμένα. Cosmote,Tim,Q έχουν άλλο. Αυτά με μια επιφύλαξη διότι έχω μείνει αρκετά πίσω στα κινητά και πιθανό να λέω μαμακίες.
kleidokratwr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 @Soulman : Είχες δίκιο. Είχα φορμάρει το 6600 και σήμερα που πήγε να στείλει για πρώτη φορά μήνυμα ζήτησε το κέντρο μηνυμάτων. Αλλιώς δεν προσπαθούσε καν να το στείλει. Παρόλα αυτά ακόμα έχω την εντύπωση οτι τα παλιότερα νόκια κρατάγαν τις ρυθμίσεις της κάρτας και ποτέ δεν χρειαζόταν να ρυθμίσεις ο ίδιος το το κέντρο μηνυμάτων. [Μόνο τις χρονιές πριν το 98-99 το ρύθμιζες manualy νομίζω]
WaVe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Thanks se olous, to provlima itan odws sto kedro minimaton. To exase mono tou, giati egw pados den piraksa tipota
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.