Προς το περιεχόμενο

arithmos autokinhtou

savnik20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για να σου δωσει η αστυνομια τον αριθμο (μπορει να το κανει) πρεπει να εχει γινει συμβαν που να εχει αναφερθει (πχ ατυχημα) και να σε αφορα. Μετα κανεις μυνηση, και τοτε στον βρισκουν αυτοι. Ετσι τουλαχιστον εγινε με ενα φιλο που του τρακαρε το αμαξι καποιος και εφυγε.

Παρόμοια περίπτωση...

Καθόμουνα σε "αραιοπαρκαρισμένο" μέρος και καθάριζα το φορτηγό του πατέρα μου. Ακούγεται μια γκαζιά ένα σπάσιμο και πέρασε μια τύπισα με ένα αμάξι. Κράτησα αμέσως τον αριθμό και πήγα να δώ τι έγινε. Όντως είχε κάνει κάτι ζημιές σε ένα αμάξι. Ψιλοπράματα αλλά είναι το γαμώτο. Κατέβηκε ο τύπος του έδωσα τον αριθμό. Ήρθε η αστυνομία και κράτησε και τα δικά μου στοιχεία. Ευτυχώς δεν έφτασε δικαστήρια αφού τα βρήκε ο άνθρωπος με την ασφάλεια

Αυτό για να βλέπουμε και να παίζει λίγο το ματάκι μας.... Δεν είναι λίγοι αυτοί που τους τράκαραν και μετά ξέφυγε ο άλλος. Κρατάμε τον αριθμό του άλλου πριν κατεβούμε από το αυτοκίνητο.

Αλλά πάντως να βρείς έτσι εύκολα στοιχεία δεν γίνεται. Μόνο ο ασφαλιστής σου ή αν έχεις κανα γνωστό σε ασφαλιστική

Δημοσ.

Αλλά πάντως να βρείς έτσι εύκολα στοιχεία δεν γίνεται. Μόνο ο ασφαλιστής σου ή αν έχεις κανα γνωστό σε ασφαλιστική

Μια φίλη μου με πήρε τα ξημερώματα μιας μέρας το καλοκαίρι και ήταν στο νοσοκομείο. Είχε γίνει ένα γρατσούνισμα/ακουμπιμα στο αυτοκίνητο, και κατέβηκε να δει τί παίχτηκε και ηταν 3 "αντρες" στο αμάξι το άλλο και για να μην την πληρώσουν την σπάσανε στο ξύλο, λυποθήμησε και ξύπνησε στο νοσοκομειακό μέσα ενω την πηγαιναν νοσοκομείο...

Αν ειχε παρει την πινακίδα πιο πριν, θα πληρώνανε για πολλά χρόνια.... Αλλά τί να κάνεις? Μες τον πανικό του ατυχίματος σπάνια θα σου περάσει απτο μυαλο να γράψεις την πινακιδα στο κινητό ΠΡΙΝ κατέβεις..... Ασε που τις περισσότερες φορές αυτό δεν γίνεται καν (αν εχει πεσει πανω σου τι πινακίδα να φανει αν δεν κατέβεις?)

Δημοσ.

Σας έχει τύχει εν μέσω κατακλυσμού να σας κάνει νόημα να σταματήσετε,μια πανέμορφη γυναίκα γιατί της χάλασε το αυτοκίνητο?

Και επειδή αδυνατούσατε να της το φτιάξετε,σας πήγε στην βίλα της όπου βρήκατε άλλες 2 φίλες της και κάνατε σεξ όλη νύχτα?

Εμένα όχι πάντως :neutral:

Δημοσ.
Σας έχει τύχει εν μέσω κατακλυσμού να σας κάνει νόημα να σταματήσετε' date='μια πανέμορφη γυναίκα γιατί της χάλασε το αυτοκίνητο?

Και επειδή αδυνατούσατε να της το φτιάξετε,σας πήγε στην βίλα της όπου βρήκατε άλλες 2 φίλες της και κάνατε σεξ όλη νύχτα?

Εμένα όχι πάντως :neutral: [/color']

Ήθελες κάτι να γράψεις, ε; ;)

Δημοσ.
Ναι ρε συ!!!

Αν ήταν να κάνω αυτή τη δουλειά θα το έλεγα δημόσια.... ?

Πάντως ή τιμή δεν έχει αλλάξει....

lol

Εγώ πάντως παίρνω λιγώτερα...

ξαναlol

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπήρχε το athens navigator το οποίο δεν ήταν πλήρες και είχε διαρρεύσει παράνομα.... anyway ποιά λογική έχει να υπάρχει ένα τέτοιο πρόγραμμα ελεύθερα; ΟΚ είπαμε αλλά όχι κι έτσι! καλό θα ήταν να κλείσει το topic αυτό μιας και δεν έχει νόημα ύπαρξης.. επίτηδες έγραψα για να το δει κανείς... μιας και είχε ξεχαστεί στο υπερπέραν ;p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...