Προς το περιεχόμενο

arithmos autokinhtou

savnik20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παλι λεω οτι δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα.

Τι γραφετε το ιδιο πραγμα 15 φορες ρε παιδια!!?? :)

Δημοσ.

Αν το θέλεις για κάτι σημαντικό, κάποιος πχ σου έκανε ζημιά και τον είδες τότε το αναφέρεις στον ασφαλιστή σου και τον βρίσκει αυτός.

Δημοσ.
Distixos oson afora ta autokinita ... MONO [/b'] stin asfalia !! Oute kan stous dimous ... !! Poso mallon online :)

auto to ksero alla o arithmos einai kainourgios kai den exei perastei akoma sta computer.

Δημοσ.

Αρα μπορεί αυτός που τον έχει να κάνει ότι παράβαση θέλει, χμμμ... καλή φάση! :P

Πέρα από την πλάκα τώρα, είσαι σίγουρος γι αυτό που λες, μου φαίνεται πολύ περίεργο!

Κι εγώ μόνο για ασφάλεια ξέρω btw...

Δημοσ.

Υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα, είναι το Athens Navigator (διέρευσε όχι και τόσο νόμιμα), αλλά η βάση του είναι ΠΟΛΥ παλιά.

Δημοσ.

Για να σου δωσει η αστυνομια τον αριθμο (μπορει να το κανει) πρεπει να εχει γινει συμβαν που να εχει αναφερθει (πχ ατυχημα) και να σε αφορα. Μετα κανεις μυνηση, και τοτε στον βρισκουν αυτοι. Ετσι τουλαχιστον εγινε με ενα φιλο που του τρακαρε το αμαξι καποιος και εφυγε.

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει.... μου στέλνεις πμ τον αριθμό και σε λίγη ώρα θα έχεις αυτό που θες...με το αζημίωτο βέβαια... (100 ευρώ η πληροφορία)

]-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...