Προς το περιεχόμενο

Laptop - Πρόβλημα με τo touch pad!

ALR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν Acer 1682wlmi και ξαφνικά δεν λειτουργεί το touch pad.

Τι μπορώ να κάνω ; Έχει drivers που μπορώ να ξανα εγκαταστήσω; Υπάρχει λύση;

Λειτουργεί η κατεύθυνση κανονικά, απλά δεν λειτουργεί σαν κουμπί όταν το πιέζω ελαφρώς προς τα μέσα.

Λέτε να χάλασε hardware ή απλώς είναι θέμα λογισμικού ;

Δημοσ.

Όταν λες ότι λειτουργεί η κατεύθυνση φαντάζομαι ότι εννοείς ότι μπορείς να κινήσεις το δείκτη σε όλη την οθόνη. Άρα αφού μόνο το κουμπί δεν λειτουργεί είναι πρόβλημα hardaware! Αν δεν έχεις εγγύηση δοκίμασε να 'χτυπήσεις' απαλά το touchpad 2 φορές σαν να έκανες διπλό κλίκ με το ποντίκι.

Δημοσ.
Όταν λες ότι λειτουργεί η κατεύθυνση φαντάζομαι ότι εννοείς ότι μπορείς να κινήσεις το δείκτη σε όλη την οθόνη. Άρα αφού μόνο το κουμπί δεν λειτουργεί είναι πρόβλημα hardaware! Αν δεν έχεις εγγύηση δοκίμασε να 'χτυπήσεις' απαλά το touchpad 2 φορές σαν να έκανες διπλό κλίκ με το ποντίκι.

Ακριβώς αυτό εννοώ.

Δεν γίνεται τίποτα με 2 φορές ούτε 1 ούτε 3 :(

Τι κάνω τώρα ; Το πάω στο μαγαζί από όπου και το αγόρασα ;;

Δημοσ.

Μήπως κατά λάθος απενεργοποίησες τη σχετική επιλογή;

Στον Aspire που έχω, η συσκευή λέγεται Synaptics Pointing Device και με δεξί κλίκ στο εικονίδιο του tray, μου βγάζει την επιλογή "Tap to click". Αν δεν έχεις τέτοιο εικονίδιο, ψάξε στο cd της Acer για κάποιο αρχείο με ανάλογο όνομα.

Δημοσ.
Μήπως κατά λάθος απενεργοποίησες τη σχετική επιλογή;

Στον Aspire που έχω' date=' η συσκευή λέγεται Synaptics Pointing Device και με δεξί κλίκ στο εικονίδιο του tray, μου βγάζει την επιλογή "Tap to click". Αν δεν έχεις τέτοιο εικονίδιο, ψάξε στο cd της Acer για κάποιο αρχείο με ανάλογο όνομα.[/quote']

..........................................................................................

Ε όχι ρε φίλε αυτό ήτανε το πιστεύεις ;.... Και νόμιζα ότι είχε χαλάσει! Απίστευτο!

Χίλια ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Αν και έχει ξανασυμβεί σε γνωστό μου δεν πήγε το μυαλό μου σε αυτή την περίπτωση! Προφανώς έχεις ακόμα τα windows της Acer. Γιατί σε εμένα που έβαλα τα professionall δεν επανεγκατέστησα το προγραμματάκι για το touchpad μια και το βλέπει ως PS/2 mouse device στο tab mouse στο control panel. Πάντως τέλος καλό όλα καλά, και ευτυχώς που ο Rising1980 είχε την ιδέα γιατί δεν λέει να μπλέκεις με service όσο και καλή εξυπηρέτηση να προσφέρουν!

Δημοσ.
Αν και έχει ξανασυμβεί σε γνωστό μου δεν πήγε το μυαλό μου σε αυτή την περίπτωση! Προφανώς έχεις ακόμα τα windows της Acer. Γιατί σε εμένα που έβαλα τα professionall δεν επανεγκατέστησα το προγραμματάκι για το touchpad μια και το βλέπει ως PS/2 mouse device στο tab mouse στο control panel. Πάντως τέλος καλό όλα καλά, και ευτυχώς που ο Rising1980 είχε την ιδέα γιατί δεν λέει να μπλέκεις με service όσο και καλή εξυπηρέτηση να προσφέρουν!

Όντως το πόστ το είδα μετά που γύρισα από το μαγαζί που αγόρασα τον φορητό.

Μου είπανε να κοιτάξω για drivers και αν δε γίνει τίποτα κατευθείαν για service.

Σωστά , έχω ακόμα τα windows της Acer και δεν βλέπω λόγο να βάλω άλλα μιας και χάνω την εγγύηση 1 έτους.Ίσως μετά τον χρόνο να βάλω pro :)

Δημοσ.
χω ακόμα τα windows της Acer και δεν βλέπω λόγο να βάλω άλλα μιας και χάνω την εγγύηση 1 έτους.

Δεν χάνεις εγγύηση για hardware του μηχανήματος. Μόνο για υποστήριξη λειτουργικού συστήματος η οποία είναι σημαντικά μικρότερη σε διάρκεια (αν δεν κάνω λάθος 3 μήνες, πρέπει να ελέγξω πάλι τους όρους της εγγύησης).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...