M-81 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Βλέπω πως υπάρχουν modem/router για adsl άλλα με σύνδεση μέσω ethernet, και άλλα μέσω usb. Τι διαφορές έχουν; Θα συνδέσω πάνω δύο pc: ένα με Windows 98 και ένα με Windows XP. Τι προτείνετε; Ευχαριστώ!
predator Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 καλυτερα πιστευω ειναι με ethernet αφου τα Usb πολλες φορες επιβραδυνουν το συστημα.
georgeadams Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Το Ethernet είναι μονόδρομος αν θέλεις να συνδέσεις πολλά PC. Όταν έχει σύνδεση USB τότε δεν λειτουργεί σαν router αλλά σαν απλό adsl modem και δεν μπορείς να το μοιράσεις εύκολα σε πολλά pc.
M-81 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 καλυτερα πιστευω ειναι με ethernet αφου τα Usb πολλες φορες επιβραδυνουν το συστημα. Το Ethernet είναι μονόδρομος αν θέλεις να συνδέσεις πολλά PC. Όταν έχει σύνδεση USB τότε δεν λειτουργεί σαν router αλλά σαν απλό adsl modem και δεν μπορείς να το μοιράσεις εύκολα σε πολλά pc.Λογικό! thanx! Πόσες εισόδους ethernet μπορεί να έχει ένα "απλό" (σαν αυτά που έχει η ΟΤΕnet) modem/router για adsl; Φαντάζομαι τουλάχιστον δύο;!
predator Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 απο οσο ξερω τα "απλα" εχουν μονο μια. αλλα μοντελα (πχ us robotics 91XX) εχουν 4.
greekparot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ, μπορειτε να μου προτεινετε 1-2 modem ADSL (over ISDN) που να εχουν και ethernet και να κοστιζουν μαξιμουν 50-60?. Εκτος του alcatel speedtouch 530i που δινει ο ΟΤΕ στα 49?. Αυτο το εχω σαν τελευταια επιλογη εαν δεν βρω κατι αλλο.
predator Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 διαβασε και εδω: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=7513 οσο για modem καλη λυση ειναι το us robotics 9107 που φλασαρεται και σε Annex B.
greekparot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 predator ευχαριστω πολυ για την προταση. Θα ξαψω τωρα για τιμη.. Αυτο που ηθελα να σε ρωτησω ειναι τι εννοεις οτι φλασαρεται και σε Annex B. Δηλαδη αν το φλασαρω σε Annex B τι πλεονεκτηματα θα εχω; EDIT: Το βρηκα εδω: http://www.shop21.gr//product/product.computers.asp?pfid=23445&prid=23607 ελπιζω να ειναι αυτο το μοντελο που λες.
predator Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Annex B σημαινει οτι ειναι για ISDN γραμμη ενω Annex A οτι ειναι για PSTN γραμμη. αυτο ειναι το μοντελο. το εχω παραγγειλει και εγω και το περιμενω μερα με την μερα. αυτο που δειχνεις στο link ειναι ετοιμο για ISDN αλλα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα. μπορεις αν θελεις και ξερεις να παρεις αυτο για PSTN και να το φλασαρεις με το firmware του ISDN και θα παιξει κανονικα. νομιζω στο e-shop στο φλασαρουνε οι τεχνικοι και στο παραδιδουν ετοιμο. ρωτα και στο shop21 μηπως το κανουν και αυτοι.
greekparot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δηλαδη εγω δεν μπορω να κατεβασω το αντιστοιχο firmware και να το κανω μονος μου; Θα πρεπει δηλαδη πριν μου το στειλουν να το φλασαρουν αυτοι;
predator Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 οχι μπορεις και μονος σου, εχει αναλυτικες οδηγιες στο adslgr edit: ακυρο για το 9108 ειναι, λογικα θα βρεθει και ακρη με το 9107
Costinio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 φυσικά και μπορείς. το firmware και τις οδηγίες για το φλασάρισμα θα τα βρεις στο http://www.adslgr.com
deathlok Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ' date=' μπορειτε να μου προτεινετε 1-2 modem ADSL (over ISDN) που να εχουν και ethernet και να κοστιζουν μαξιμουν 50-60?. Εκτος του alcatel speedtouch 530i που δινει ο ΟΤΕ στα 49?. Αυτο το εχω σαν τελευταια επιλογη εαν δεν βρω κατι αλλο.[/quote'] pantos kai to speedtouch einai kalo (to monadiko kalo pou dinei o ote mallon) ipostirizei kai qos me ena prog pou exei ftiaksei ena paidi sto adsl.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.