Προς το περιεχόμενο

Lg 1980q

Roni_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

an kai einai i proti mou tft othoni tin xrisimopoio mazi me mia crt kai genika mou deinei para poli eikona !!

episis einai oti prepei gia na diavazeis vivlio tin girnas 90 moires kai diavazeis to vivlio sou se treli analisi !!

einai mia poli kali agora gia ta lefta tis pisteuo (kai apisteuta mourati :razz: )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

roni to ghosting an einai na to katalaveis tha einai otan paizeis fast shooting games gia paradeigma...afto omos simvainei se othones me response time megalitero ton 12-16 ms...i dikia sou othoni me response time sta 8ms den prepei na exei kanenan apolitos provlima...:D

Far Cry , DOOM 3 , UNREAL TOURNAMENT 2004 , QUAKE 3 και COUNTER STRIKE δεν παρουσιάζουν ghosting

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ

( LG 1780Q με ίδιο πάνελ και 8ms response time)

EDIT :

Αν με το καλό την πάρεις, θα σου φανεί υπερβολικά φωτείνη και ίσως τα χρώματα να μην είναι και τόσο σωστά.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,

μείωσε μόνο τα brightness και contrast στο 50 από τις ρυθμίσεις της οθόνης.

Επίσης το forte manager είναι λιγάκι προβληματικό(κατέβασε την νέα έκδοση) αν έχεις όμως NVIDIA πήγαινε στις ρυθμίσεις τις NVIDIA, ενεργοποίησε το Desktop Management και στο Hot Keys βρες το rotate display ,βάλε 90 μοίρες καi δεν χρειάζεσαι το forte manager πλέον.

Σημείωση : το forte manager που είχα ήταν to 2.0 νομίζω, τώρα μπορεί να έβγαλαν νέο και να μην κολλάει.

παιδια μολις την εβαλα.Μπορει καποιος να μου πει τι ρυθμισεις να κανω στο contrast στο brightness κλπ.

Α! και ενα αλλο..Μπορω την συγκεκριμενη οθονη να την στηριξω σε βραχιονα???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
παιδια μολις την εβαλα.Μπορει καποιος να μου πει τι ρυθμισεις να κανω στο contrast στο brightness κλπ.

Α! και ενα αλλο..Μπορω την συγκεκριμενη οθονη να την στηριξω σε βραχιονα???

Για τις ρυθμίσεις βάλε είτε αυτές που είπα πιο πάνω είτε αυτές που πρότεινε ο gv,

απλά οι ρυθμίσεις του gv είναι πιο φωτεινές και με πιο ζωντανά χρώματα, εγώ επιδή διαβάζω αρκετά e-book θέλω να είναι η οθόνη πιο ξεκούραστη.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΡΑΧΙΟΝΑ. Λογικά θα είχε μέσα στο κουτί μία βάση τοίζου, βίδες και γενικά όλα τα απαραίτητα για να την στηρίξεις στον τοίχο.

Αν έχεις ασχοληθεί με κατασκευές και τέτοια θα σου είναι πολύ εύκολο. Αυτό που ίσως σε δυσκολέψει είναι να βάλει την βάση στο κατάλληλο ύψος για να έχεις την οθόνη στο ύψος που θες.Επίσης τα ουπατοι κοκκινες βλακείς που μπαίνουν οι βίδες στον τόιχο) δεν είναι καλές, αν έχεις βάλε άλλες

Για να την βάλεις στο σωστό ύψος, δίπλωσε την οθόνη, κλείδωσε την, βάλε τις μικρές βίδες στις υποδοχές από κάτω(την οθόνη άστην πάνω σε κάτι μαλακό, σε μαξιλαρι πχ, αλλιώς την γ******ς) . Βάλε την οθόνη στην βάση(σαν κάδρο μπαίνει) και έτσι θα βρείς το κατάλληλο σημείο.

Α! και εκτός αυτού αν έχεις photoshop 7 θα σου πεί ότι τοαρχείο ρυθμίσεων χρώματος δεν είναι έγκυρο. Βλακείς, δεν έχει κάτι το λάθος,deafault sRGB είναι στην ουσία. Αnyway ανεβάχω το δικό μου που είναι στην ουσία από τον οδήγο του photoshop7 χώρις καμία αλλαγή στα χρώματα, ότι έχει και το deafault δηλαδή αλλά το p7 το αναγνωρίζει.

Φώτο:

post-27502-129062926721_thumb.jpg

post-27502-129062926723_thumb.jpg

LGL1780Q ADOBE V2.0.zip

paidia exo kai go tin idia othoni

thelo na vro ena stand gia na tin vidoso ston toiho

den me voleuei auto pou exei dioti thelo na tin girizo kai deksia

aristera !! plz an exei kaneis tpt ipopsin tou as mou pei !

sorry gia ta greeklish den exo valei to elliniko layout akoma

Χρησιμοποιώ την οθόνη αυτή και μόλις έβαλα τις ρυθμίσεις αυτές. Σκοτάδι και μαυρίλα. Θα τα ξανα-αλλάξω.

Πολύ σπαστικά είναι τα κουμπάκια της. Επειδή βάζω την οθόνη πολύ χαμηλά (σχεδόν ακουμπάει στο γραφείο) πρέπει να τη σηκώνω κάθε φορά που θέλω να παίξω με αυτά (χμ, μόλις διάβασα τι έγραψα και μου ακούγεται λίγο περίεργα :). Επίσης καλή φιγούρα ο τρόπος που κλείνει αλλά θα προτιμούσα ένα απλό κουμπάκι.

Η περιστροφή της οθόνης είναι πολύ καλή λειτουργία αλλά τη βρίσκω λίγο μεγάλη για να διαβάζεις e-books (αφού την περιστρέψεις 90ο). Θα ήθελα μια 2η οθόνη δίπλα σε αυτή 15'' που να μπορεί να περιστρέφεται 90ο. Ξέρετε ή έχετε να προτείνετε καμία ?

paidia exo kai go tin idia othoni

thelo na vro ena stand gia na tin vidoso ston toiho

den me voleuei auto pou exei dioti thelo na tin girizo kai deksia

aristera !! plz an exei kaneis tpt ipopsin tou as mou pei !

sorry gia ta greeklish den exo valei to elliniko layout akoma

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=40633964&Nav_Section_Id=0&Catalog_Id=15&Product_Id=291668&Merchant_Id=1&sts_cid=3

leei oti kanei k gia lcd......exoun omos kai sigekrimenes gia othones pare tous til

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...