n1kos.klx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Tελευταια γλυκοκοιταζω ενα joystic της saitek και σκεφτομαι σοβαρα να το παρω! τα πραγματα που θα ηθελα να σας ρωτησω οσους ασχολειστε ειναι τα εξης.. 1. πως το βλεπετε για entry level joystic? η τιμη του ειναι στα 35~ ευρω. θα το εξαντλησω γρηγορα και ισως αρχισω να κοιταω για κατι καλυτερο?? η αξιοπιστια της εταιρειας? παιζει δλδ να "σπασει" εντος χρονου?? http://www.saitek.com/uk/prod/cyborg_evo.htm 2. θα μπορω να παιζω τα παιχνιδια που υπαρχουν χωρις προβληματα?? μη παει τσαμπα το flight stick! το συστημα μου ειναι 64aris amd athlon 3000+, 512ddr, ati radeon 9550 http://www.ati.com/products/radeon9550/specs.html 3. μπορειται να μου προτεινετε μερικα απο τα καλυτερα flight+combat simulation games? το μονο που εχω δοκιμασει και απο εκει κολλησε και το μικροβιο ειναι η σειρα των ace combat στο ps2! ξερω πως δεν θα εχει και πολλες ομοιοτητες με τα pc games.. ευχαριστω για οποιες απαντησεις! :grin:
bend Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Θα πάρεις το Χ52 της Saitek και θα παίξεις το παιχνίδι Il2-AEP-Pacific Fighters. Είναι ο κορυφαίος εξομοιωτής 2ου παγκοσμίου, ο οποίος παρότι χρειάζετε αρκετό καιρό εκπαίδευσης σε γλυτώνει απο το τεράστιο διάβασμα των εξομοιωτών σύγχρονων αεροσκαφών για να χειριστείς τα οπλικά τους συστήματα. Και το αημαντικότερο έχει την μεγαλύτερη online κοινότητα. PS.:Θα σε συμβουλέψω να αγοράσεις και το TrackIR 3pro, γαι να έχεις head movement capture. Είναι όλα τα λεφτά, κουνάς το κεφάλι και γυρνάει όλη η οθόνη, άλλη διάσταση η εξομοίωση με αυτό το μαραφέτι. Δεν θα το βρείς όμως Ελλάδα. Στείλε μου pm, να σου στείλω link από που το αγόρασα. PS2: Το entry level joystick (Saitek Cyborg Evo) είναι αρκετά καλό, εγώ το χρησιμοποίησα μόνο ένα μήνα. Είναι καλό για arcade παιχνίδια όχι για εξομοιωτές που πρέπει να πατάς ένα κάρο κουμπία και χρειάζεσαι πλήρη έλεγχο του throtle για μανούβρες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 1. Για entry level είναι ok. Νομίζω ότι έχει throttle σε μικρό μοχλό πάνω του. Το X-52 ή κανένα καλό από Thrustmaster πάντως είναι πολύ καλά για αν ασχοληθείς σοβαρά. Εξαρτάται βέβαια και το πόσο μπορείς να δώσεις μετά. Επίσης προσωπική μου άποψη είναι το throttle να είναι σε ξεχωριστό χέρι, έχει άλλο feel. 2. Η κάρτα γραφικών και η λίγη RAM σου μάλλον θα κάνουν κάποιο πρόβλημα. Τα Flight sims είναι ρουφήχτρες για την RAM. Και η 9550 είναι λίγο παλιά αν δεν κάνω λάθος. 3. Τα καλύτερα μοντέρνο FS για μάχη είναι 1)το Lock On: Modern Air Combat. Είναι αρκετά βαρύ και έχει πολλά πράγματα να μάθεις. Δυστυχώς το netcode του είναι πολύ κακό, οπότε δεν είναι τόσο καλό για multiplayer. 2)Falcon 4. Η απόλυτη εξομοίωση κατά πολλούς του F-16 (τόσοι virtual πιλότοι δεν μπορεί να κάνουν λάθος. Εγώ δεν το έχω παίξει πάντως και είναι περίεργο γιατί έχω παίξει πολλούς εξομοιωτές...) Δεν γνωρίζω πολλά για το netcode του, αλλά πρέπει να είναι καλό. Το(α) καλύτερο(α) για 2ου παγκοσμίου είναι η σειρα IL-2 Sturmovik. Αποτελείται από: IL-2 Forgotten Battles (παίζει μόνο του), IL-2 Ace Expansion Pack (θέλει το IL-2 FB, δεν παίζει stand alone) και IL-2 Pacific fighters (θέλει FB και AEP αλλιώς παίζει stand alone). Αν έχεις και τα 3 παιχνίδια μαζί, έχεις πολλά αεροπλάνα να διαλέξεις και περιοχές. Καλό είναι να δεις είτε το FB αν θες ανατολικό μέτωπο ή το PF για Ειρηνικό. Η σειρά του IL-2 έχει σχεδόν τέλειο netcode. Δοκίμασε να τα νοικιάσεις πρώτα, γιατί μπορεί να μην 'συγκινηθείς'. Τα Ace Combat είναι arcade, δηλαδή ο ρεαλισμός πάει περίπατο... Όποιο και να διαλέξεις από τα παραπάνω, πολύ πιθανό να σε μπερδέψει στην αρχή γιατί ή θα έχεις πολλά όργανα να μάθεις ή θα έχεις πρόβλημα να πετάξεις το αεροπλάνο γιατί του 2ου Παγκοσμίου δεν κάνουν εύκολα τις σημερινές φιγούρες. Τέλος, μην περιμένεις να βγεις super-pilot απο την αρχή. Ετοιμάσου να χάσεις πολλές φορές. Τα simulators τιμωρούν εύκολα, αλλά όταν τους πάρεις τον αέρα θα σου αρέσουν.
n1kos.klx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 euxaristw paides gia tis apantiseis. apofasisa telika to evo tis saitek gia arxi pou einai kai sxetika ftino etsi wste an den sikwnei ta games to sistima na mi klaiw polla..! den perimenw na vgw super pilot me ti mia, 3erw oti einai arketa diskola. apo games idi katevasa to lock on se demo na dw pws trexei prin parw to stick. mou fanike na trexei xwris kollimata kai a3ioprepws me to sistima alla ta grafika tou prepei na einai ligo 3eperasmena.. 8a dei3ei..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.