TheBoyFromSalina Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Aν εχετε Excel, δοκιμαστε το. Εχω βρει μεχρι στιγμης 159 / 270. Θα παρακαλουσα να μην ποσταρετε απαντησεις. ;-)
s0st0s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 ntaksei edo mesa exei sigrotimata pou ftiaxtikan, mesouranisan kai dialithikan prin gennitho kan pos na kano 159??? ola apo monos sou ta vrikes i me googling as poume???
Mixalakis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Τρελή πόρωση... Απο τα καλύτερα Quiz...(Thanks TheBoyFromSalina-Μ'αυτά κάνεις προπόνηση κουφ@λίτσα... ) Εγώ βρήκα 104/270... Αλλά επειδή ζαλίστηκα πάνω κάτω θα συνεχίσω αργότερα.. Όσοι ασχοληθούνε απλά να αναφέρω πως θέλει ακρίβεια στο όνομα... Π.χ. Όχι Jimi Hendrix αλλά Jimi Hendrix Experience για να σου βγάλει Correct... :wink: Άραγε υπάρχουν οι λύσεις πουθενά η θα μείνουμε με την περιέργεια για όσα δεν βρούμε... :sad: Επίσης υπάρχει τρόπος να μεγεθύνεις τις εικονίτσες γιατί μου βγήκαν τα μάτια έξω...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 ola apo monos sou ta vrikes i me googling as poume??? Ναι, εβαζα τις φωτο στο google Το κλειδι ειναι να ψαχνεις για τον frontman. Επισης σε μερικες φωτο ειναι πιο γερασμενοι απο οταν ειχαν επιτυχια. 169 /270. Που θα πανε ομως, θα τους βρω.
Mixalakis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 164/270.... Απο εδώ και πέρα ξεκινάνε τα ζόρια... Edit: 176/270...
Edgar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 popo re mixalaki... kai mas perniesai kai gia kalos re.... :roll: apo xtes mexri tora exeis brei mono 176 re? ego mesa se 2 oritses pou kathisa brika 184 kai sinexizo... den einai kai toso paketo telika..... merika poli palia sigrotimata einai to mperdema... ta alla bgenoun ANETOTATA!!! ...... krima.... kai se eixa gia kalo mixalaki..... akoultouros kai esi
nthanasis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Ναι' date=' εβαζα τις φωτο στο google Το κλειδι ειναι να ψαχνεις για τον frontman. Επισης σε μερικες φωτο ειναι πιο γερασμενοι απο οταν ειχαν επιτυχια. 169 /270. Που θα πανε ομως, θα τους βρω.[/quote'] θα ρωτησω κατι που ειναι off topic πως googlares τις photos???
Godfath3r Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Aν κατάλαβα καλά μιλάμε για ένα τέστ που τεστάρεις τις μουσικές σου γνώσεις...!?(Δεν έχω excel)Για ποιό λόγο τότε να googlareis τις φωτογραφίες???Είναι σαν να κοροιδεύεις τον εαυτό σου!!
hugelacky Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά πλάκα κάνει προφανώς ο Salina Boy :wink:
Mixalakis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 krima.... kai se eixa gia kalo mixalaki..... akoultouros kai esi Σε απογοήτευσα ρε? :sad: Συγγνώμη... :razz: Δεν θα το ξανακάνω... :razz: Άραγε θα με συγχωρέσεις ποτέ... :roll: Μόλις βρήκα 271... Oooops...269 ήθελα να πώ... :grin: Όταν θα το τελειώσετε πιστεύω να μου πεις το 1 που μου απομένει.. ;-)
Edgar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Σε απογοήτευσα ρε? :sad: Συγγνώμη... :razz: Δεν θα το ξανακάνω... :razz: Άραγε θα με συγχωρέσεις ποτέ... :roll: Μόλις βρήκα 271... Oooops...269 ήθελα να πώ... :grin: Όταν θα το τελειώσετε πιστεύω να μου πεις το 1 που μου απομένει.. ;-) συγχωρεμένος τέκνο μου... :roll: είμαι στα 211 αυτή την στιγμή, για πές (σε pm αν θές) ποιό σου απομένει? κατι θα κάνουμε και για σένα... :roll: (ο έχων λίγο κουλτούρα παραπάνω να δίνει ενα κομμάτι... )
TheBoyFromSalina Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά πλάκα κάνει προφανώς ο Salina Boy :wink: Ναι ρε παιδια, πλακα εκανα, αν ειναι δυνατον! Για τον Godfather και οποιον δεν εχει Excel, το αρχειο μπορει να ανοιξει και με το open source project Open Office (Calc). To μεγεθος του ειναι γυρω στα 67 MB για την ελληνικη εκδοση. 175/270
Cristina Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Αχ μπράβο βρε Γιώργο! :***** Και ήθελα να το κατεβάσω το Open Office! Btw... Κι εγώ δεν έχω Excel... :roll:
Mixalakis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Τι λέτε ξεκινάμε να λέμε ο καθένας ανα δεκάδες τι έχει βρεί μήπως και καταφέρουμε να τα βρούμε όλα??? Υπάρχει κάποιος που να έχει όλες τις λύσεις??? Έγω αύριο ποστάρω τα 1-10 και συνεχίζει όποιος θέλει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.