Προς το περιεχόμενο

Tft Lg 1717s 17''

xaxa1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.Αγόρασα την παραπάνω οθόνη κ θα θελα να μου πείτε αν έκανα καλή επιλογή.Το ρωτάω γιατί ενώ ρυθμίζω την ανάλυση στα 1280χ1024 οταν παίζω κάποια παιχνίδια όπως το Pro Evolution or Prince of Persia η εικόνα εμφανίζεται σαν να σπάει.Δηλαδή ''πετάει'' κάτι γραμμές.Ευχαριστώ παιδιά.

Δημοσ.

Μάλλον θα ήταν πιο φρόνιμο αν έκανες αυτήν την ερώτηση πριν προβείς στην αγορά...

Εγώ πάντως είχα για λίγο καιρό την LG 1730S, το αντίστοιχο δικό σου, αλλά πιο παλιό. Δεν μου άρεσε σε τίποτα. Ούτε χρώματα, ούτε γωνίες θέασης, ούτε απόδοση κατά την αναπαραγωγή DVD. Ίσως είναι από τα χειρότερα TN panel...

Δημοσ.

Το ιδιο εχω παθει και εγω οταν παιζω pes5 μου πεταει μια γραμμη στην μεση της οθονης(δεν φαινεται και παρα πολυ).Οταν παιζω fifa 06 η οθονη μου τρεμοπαιζει.Τι να φταιει???

Δημοσ.

Δοκιμάστε να έχετε το vsync πάντα ενεργοποιημένο. Αυτό το σπάσιμο της εικόνας μπορεί να οφείλεται σε αυτό. Όσο αφορά την γραμμή στη μέση της εικόνας, αφού δεν στο κάνει σε άλλο παιχνίδι, μαλλον είναι πρόβλημα του παιχνιδιού μαζί με τους drivers που έχεις. Δοκίμασε τους 5.11 που βγήκαν πριν 2-3 μέρες ή κάποιους από τους Omega, DNA κτλ. και κοίτα για κάποιο patch του παιχνιδιού.

Δημοσ.
Γειά σας.Αγόρασα την παραπάνω οθόνη κ θα θελα να μου πείτε αν έκανα καλή επιλογή.Το ρωτάω γιατί ενώ ρυθμίζω την ανάλυση στα 1280χ1024 οταν παίζω κάποια παιχνίδια όπως το Pro Evolution or Prince of Persia η εικόνα εμφανίζεται σαν να σπάει.Δηλαδή ''πετάει'' κάτι γραμμές.Ευχαριστώ παιδιά.

Ti sigekrimeni othoni pou tin exw sti douleial, fisika den exw dokimasei kanena game einai mia xara k den mou exei parousiasei oute kanana provlima me xromata klp

Δημοσ.

με δεξι κλικ και properties πανω στην οθονη θα σε βγαλει στο control panel της οθονης και μετα πατωντας sto settings και μετα πατωντας στο advanced θα σε βγαλει σε διαφορες επιλογες.

Εκει θα βρεις το vsync.

Ωστοσο δοκιμασε να ανεβασεις το refresh rate του monitor.

Εχω δει το προβλημα αυτο σε ατομα που ειχαν για refresh rate 60hz.

Δημοσ.

Αυτό είναι συγκεκριμένο πρόβλημα της σειράς Pro Εvolution Soccer

Ένας φίλος έχει έντονο αυτό το πρόβλημα και δεν τον σώζει καμία ρύθμιση.

Έχει οθόνη LG αλλά και παλιότερα με μία philips CRT δεν γινόταν τίποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...