Προς το περιεχόμενο

Upload torrents.. Ποιο το συμφερον;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
etsi ki allios to protokollo bittorent de vasizetai stin filosofia an de doseis de tha laveis????ego apo tote pou pira to vaptisma tou piros sta torrents de stavrosa sovares taxitites mexri pou seedara ta arxeia toulaxiston mexri 100% kamia fora kai poli parapano(an to ksexnousa :P)

Ακριβώς αυτή είναι η όλη φιλοσοφία του Bittorent. Γιατί αν δεν δώσεις σήμερα εσύ σε εμένα, αύριο που θα θες να δώσει κάποιος άλλος για να κατεβάσεις κάτι ενδιαφέρον, δεν θα υπάρχει άλλος να δώσει...

Όσο για το seeding πολύ καλά κάνεις και έτσι πρέπει να γίνεται. Στο Azureus υπάρχει ρύθμιση να κάνεις seed μέχρι Χ και μετά να διακόπτεται αυτόματα το seeding. Για να είμαι σίγουρος και σωστός, το έχω ρυθμίσει στο 200%. Έτσι και ratio μεγάλο έχω και έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι βοηθάω την κοινότητα και, κατ' επέκταση, εμένα τον ίδιο. ;)

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον paredwse...

Κρατάω τα torrnet μέχρι να φτάσουν ratio 2.

Δηλαδή τα παίρνω μια φορά και τα στέλνω 2 (κάτι σαν πυραμίδα ακούγεται χεχε)

Απλά βάζω το upload στα 8Kb/sec για να μην μου δημιουργούνται προβλήματα στην συνδεσή μου και το αφήνω. Άρα 700 mb την ημέρα περίπου.

Δημοσ.

xairomai pou vlepo tetoies apantiseis...ego distixos me tin 56ara mou oute down alla oute up...

opote pao sxoli gia katevasma omos den xreiazetai na to afiso parapano...dinei me diplasia apo oso kareyazei sinithos (to ligotero) kai poli sixna exo ratio 4!

to pio logiko ratio pantos gia mena einai 1..ena pires ena edoses!

Δημοσ.

καλα τι να δωσω εγω με το 128 upload; με δουλευετε; και ουτε πιστευω να δινει και κανεις απο εσας εδω.. αν εμενα πουθενα αγγλικα,γερμανια κατι θα γινοταν.

παντως εγω με το bitcomet που κανω seed τα αρχεια, δεν τα κατεβαζουν με μεγαλη ταχυτητα.. πχ το αφηνω για μια ωρα και ανεβαζω μονο 20 mbs... ελεος. και με το azureus τα ιδια, οποτε μαλλον θα υπαρχει προβλημα με το upload μου.. παντως download σταθερα στα 40-45..

Δημοσ.
καλα τι να δωσω εγω με το 128 upload; με δουλευετε; και ουτε πιστευω να δινει και κανεις απο εσας εδω.. αν εμενα πουθενα αγγλικα' date='γερμανια κατι θα γινοταν.

παντως εγω με το bitcomet που κανω seed τα αρχεια, δεν τα κατεβαζουν με μεγαλη ταχυτητα.. πχ το αφηνω για μια ωρα και ανεβαζω μονο 20 mbs... ελεος. και με το azureus τα ιδια, οποτε μαλλον θα υπαρχει προβλημα με το upload μου.. παντως download σταθερα στα 40-45..[/quote']

Γιατι σου φαινεται τοσο εξωφρενικο να κανεις upload; Ακομα και με το ρυθμο που αναφερεις αν το αφησεις 1 ημερα θα ανεβασεις 500MB. Κατι θα εχεις προσφερει ακομα και με αυτην την ταχυτητα.

Δημοσ.

Ο σημαντικότερος λόγος όμως των uploaders, δεν παύει να είναι η βελτίωση του ratio τους,αφού όσο πιο πολλά αρχεία ανεβάζουν,τόσο υψηλότερες ταχύτητες κατεβάσματος πετυχαίνουν...

• Super Moderators
Δημοσ.
καλα τι να δωσω εγω με το 128 upload; με δουλευετε; και ουτε πιστευω να δινει και κανεις απο εσας εδω.. αν εμενα πουθενα αγγλικα,γερμανια κατι θα γινοταν.[...]

Δηλαδή όσοι λέμε ότι κάνουμε seed λέμε ψέματα; Για να σε κοροϊδέψουμε; Εσένα που δεν σε ξέρουμε; Ή είναι μια συνωμοσία;

Τι να πω... :(

Έχω 384/128 DSL και ΦΥΣΙΚΑ δίνω όσο πιο πολύ μπορώ. Αυτή τη στιγμή το PC έχει να κλείσει 2 βδομάδες. Κι όταν δεν κατεβάζω κάτι, maximum ταχύτητα upload στο Azureus...

Δημοσ.

φιλε δες την παρακάτω εικονίτσα και πιστέβω οτι θα καταλάβεις για πρέπει να seedareis τα torrents.Αυτο είναι παράδειγμα απο ένα μόνο site αλλα ανάλογη πολιτική τηρείτε σε πολλά torrentosites.

Τωρα εκτός απο αυτο είναι και αυτό που λένε παραπάνω τα παιδια.Είναι η ιδεολογία ...

Ο μονος λόγος που εφηγα απο το dc και γύρισα στα torrentakia είναι οτι στο dc μπορείς να βρέις πολλύ περισότερα πράγματα αλλα εκει μέσα έλαχιστοι κάνουν upload.βλέπεις τυπους με DSL οι οποιοι κατεβάζοθν απο σενα με 7-8 και μολις πάς να τους πάρεις κάτι αμέσως closeconection...(Ε ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ).

προσωπικά εχω μια 384/128 dsl σε δυκτιο με 3 pc και όταν είναι ανοιχτο το bitcomet παντα κανει upload με ένα limiter sta 7 για να μπορουν και τα αλλα pc να ανοιγουν σελίδα...

αυτα τα ολίγα απο μένα

post-24338-129062926345_thumb.jpg

Δημοσ.
καλα τι να δωσω εγω με το 128 upload; με δουλευετε; και ουτε πιστευω να δινει και κανεις απο εσας εδω.. αν εμενα πουθενα αγγλικα,γερμανια κατι θα γινοταν.

Είτε πιστεύεις είτε όχι, αν έχεις διάθεση είναι πολλά αυτά που μπορείς να δώσεις με 128kbps (που σε DSLAM Intracom είναι αρκετά λιγότερα ;)).

torrent2uu.jpg

Βέβαια, εδώ και ένα μήνα έχω 1024/256, αλλά μη νομίζεις ότι αυτό βοηθάει περισσότερο γιατί έχεις διπλάσιο upload αλλά και σχεδόν τριπλάσιο download. Απλά, δεν κατεβάζω συνέχεια και προσέχω το ratio μου.

torrent23ck.jpg

Δημοσ.
καλα τι να δωσω εγω με το 128 upload; με δουλευετε; και ουτε πιστευω να δινει και κανεις απο εσας εδω.. αν εμενα πουθενα αγγλικα' date='γερμανια κατι θα γινοταν.

παντως εγω με το bitcomet που κανω seed τα αρχεια, δεν τα κατεβαζουν με μεγαλη ταχυτητα.. πχ το αφηνω για μια ωρα και ανεβαζω μονο 20 mbs... ελεος. και με το azureus τα ιδια, οποτε μαλλον θα υπαρχει προβλημα με το upload μου.. παντως download σταθερα στα 40-45..[/quote']

heh k giati na to afhseis mono mia wra? ;)

asto anoixto,bale ena limit sto upload 3-8 kb/sec,katebase k tis max connections per torrent stis 3-4 k eisai kyrios... oute pou 8a katalabaineis oti einai anoixto k trexei :)

Δημοσ.
φιλε δες την παρακάτω εικονίτσα και πιστέβω οτι θα καταλάβεις για πρέπει να seedareis τα torrents.Αυτο είναι παράδειγμα απο ένα μόνο site αλλα ανάλογη πολιτική τηρείτε σε πολλά torrentosites.

Τωρα εκτός απο αυτο είναι και αυτό που λένε παραπάνω τα παιδια.Είναι η ιδεολογία ...

Ο μονος λόγος που εφηγα απο το dc και γύρισα στα torrentakia είναι οτι στο dc μπορείς να βρέις πολλύ περισότερα πράγματα αλλα εκει μέσα έλαχιστοι κάνουν upload.βλέπεις τυπους με DSL οι οποιοι κατεβάζοθν απο σενα με 7-8 και μολις πάς να τους πάρεις κάτι αμέσως closeconection...(Ε ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ).

προσωπικά εχω μια 384/128 dsl σε δυκτιο με 3 pc και όταν είναι ανοιχτο το bitcomet παντα κανει upload με ένα limiter sta 7 για να μπορουν και τα αλλα pc να ανοιγουν σελίδα...

αυτα τα ολίγα απο μένα

Tha sinfoniso apolita mazi sou.

Kai ego me ti sira mou exo apostasiopioithi pleon apo to DC kai mpeno poli spania pleon giati me DSL 512/256 tis 60ares pou xtipao me ta torrent sto DC oute sto onoiro mou tis vlepo.

To DC eki klasika 5-7kb kai ade kai kanena 15ari area kai pou.

Torrent kai pali torrent!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...