Natalia Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Επιχείρησα να κάνω το πρώτο μου φορμάτ στον υπολογιστή μου, εντελώς μόνη. (Και πιστέψτε με είναι μεγάλο κατόρθωμα για μένα αυτό!) Ενώ όλα κύλισαν καλά, συνδέθηκα όμορφα και ωραία, κάτι δεν μου αρέσει στο όλο θέαμα...Και εξηγώ: Όλη η όψη της λειτουργίας των Windows άψογη αλλά μου τα χαλάει στα γράμματα. Βλέπω ελληνικά αλλά fonts Sans Serif κάπως. Δεν είναι το τετραγωνισμένο στυλ των γραμμάτων ούτε στην adress bar ούτε στο Windows explorer, ούτε αν κάνω δεξί κλικ μέσα στον i.e. Τα γράμματα βγαίνουν σαν τα sans serif όπως είπα, όχι έντονα, τη μορφή που όλοι γνωρίζουμε. Μήπως δεν έκανα κάποια ρύθμιση καλά; Μήπως γίνεται να αλλάξει αυτό χωρίς να χρειαστεί να ξανακάνω φορμάτ; Τι δεν έχει γίνει σωστά; ΥΣ. Για να βοηθήσω, έχω ψάξει μέσα από i.e->tools->fonts αλλά δεν βοήθησε σε κάτι....
gherudos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 einai polu aplo,phgaine sthn epifaneia ergasias kai kane deksi klik mpes stis idiothtes,stis ruthmiseis othonhs ruthmise thn poiothta xrwmatos sta 32bit.Otan einai sta 16 bit fainontai kapws paraksena kai mallon auto einai to provlhma sou...
Invader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Καλή τύχη αν άρχισες τα format(μεταξύ μας ρουτίνα είναι...).Πρέπει να μας πεις τι λειτουργικό έχεις βάλει πρώτα απ'ολα,αν έχεις περάσει όλους τους drivers (το ότι τα βλέπεις κάπως ίσως να είναι από drivers vga).Απάντησε σε αυτά και κάποιος θα σε βοηθήσει.
Natalia Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 gherudos δυστυχώς το δοκίμασα και αυτό.....δεν με βοήθησε όμως... Invader ρουτίνα...; 6 ώρες μου πήρε... (!!!!) Το λειτουργικό μου... Windows XP, SP2 και τώρα που λες για drivers, θυμάμαι ότι δεξιά στο ρολόι έβγαινε το κόκκινο σηματάκι από την ATI με κάτι hydravision....(?) αλλά...χμ..δεν βγαίνει πια. Κάτι μου διέφυγε στο δρόμο, ε;
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 prepei na valei tous sostous drivers tis kartas grafikon apo to new install kati de mpike , iksexases na to valeis,dokimase ap ta setings tis kartas na deis ekei tis veltioseis.
Natalia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Πως θα βρω τους σωστούς drivers για την κάρτα μου;
k_w_t Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Για να λες Hydravision λογικα θελεις τους τελευταιους ΑΤΙ catalyst
k_w_t Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293 Απο την αριστερη στηλη επιλεγεις αναλογα με το λειτουργικο!
Natalia Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά είστε άψογοι..... Και το τελευταίο μου πρόβλημα λύθηκε..Νάστε καλά κι ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας!!!!
gherudos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 gi auto eimaste edw gia na vohthame,an exeis kamia allh aporia mhn kollas apla rwta mas..
Petza Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Invader ρουτίνα...; 6 ώρες μου πήρε... (!!!!) Δεν πειράζει σιγά - σιγά θα μάθεις για GHOST και Acronis και θα σου παίρνει 10 λεπτά η επαναφορά
Natalia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Χμ........και ποιος λες να έχει την ευγενή καλοσύνη να ......με μάθει για αυτά;;;;; Προσφέρεται άραγε κανείς;
teohaz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 κατσε βρε ναταλια μην τρέχεις για να φτιασεις στο ghost και στο Acronis θελεις δουλεια!! μαθε πρωτα να κανεις το κλασικο Format και σιγα σιγα ολα θα γινουν... Με το Ghost και το Acronis οταν το PC σου ειναι καθαρο τραβας ενα BackUp σε ενα DVD ή σε καποιο partition kai eisai mia xara....
Natalia Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Ναι καλέ μου, αυτό το κατάλαβα..... Δεν θα επιχειρούσα να "φυλάξω" κάτι αν δεν ήταν απόλυτα καθαρό. Απλά ζήτησα να μάθω για 2 απλούς λόγους: 1.Αν δεν ρωτάς, δεν μαθαίνεις. (Κι όταν αυτά που βρίσκεις στο διαδίκτυο δεν βοηθούν πολύ, ξαναρωτάς για να μάθεις....) 2. Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να βρίσκω drivers. Για την ΑΤΙ χρειάστηκε να κατεβάσω πάνω από 4 για να μου δουλέψουν σωστά, κι αν με ρωτήσεις τώρα, δεν ξέρω τελικά ποιοί είναι αυτοί που μου δουλεύουν!!!! Είπα μήπως γλίτωνα τον κόπο.....
Petza Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Χμ........και ποιος λες να έχει την ευγενή καλοσύνη να ......με μάθει για αυτά;;;;;Προσφέρεται άραγε κανείς; Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις τουλάχιστον ένα επιπλέον Partition στο σκληρό σου δίσκο, η ένα δεύτερο σκληρό υπολόγισε ότι θα χρειαστείς πάνω-κάτω 2,5- 3,5 Giga για το Image (ανάλογα με τα προγράμματα που θα έχεις βάλει) Σετάρεις το PC από καθαρή εγκατάσταση (Drivers ,Software, ρυθμίσεις …… κωδικούς Internet κλπ……. ) κάνε και μια ανασυγκρότηση, όταν είσαι πλέων ευχαριστημένη από την λειτουργία του ακολούθησε τις οδηγίες που δίνει εδώ ο Γιάννης Platano http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=43508&highlight=Ghost στα 2 αρχεία που έχει για κατέβασμα 1) backup http://briefcase.pathfinder.gr/contents/polot/11214 2) Επαναφορά http://briefcase.pathfinder.gr/contents/polot/11225 Είναι για το Ghost 2003, δεν υπάρχουν και πολλές διαφορές με τις τελευταίες εκδόσεις παρά το ότι το backup γίνετε πλέον μέσα από τα Windows Φτιάξε το Image αποθήκευσε το στο σκληρό η γράψε το σε DVD Όταν θα χρειαστεί να κάνεις την επαναφορά, μέσα σε 10 λεπτά θα έχεις τα Win όπως Τα είχες την πρώτη μέρα που έκανες το Format Πρόσεξε μόνο ότι αρχεία θα έχεις προσθέσει π.χ στα Έγγραφα μου να τα κάνεις backup σε άλλο δίσκο εκτός του C Εννοείτε ότι οτιδήποτε έχεις κάνει μετά το backup χάνετε Θα σου συνιστούσα πάντως την πρώτη φορά να το προσπαθήσεις με κάποιον που το έχει ξανακάνει ώστε να δεις την διαδικασία Αυτά !! Ελπίζω να σε βοήθησα αν και νομίζω σε ότι πρόβλημα αντιμετωπίσεις τα παιδιά στο Insomnia πάντα θα έχουν ένα «σωσίβιο» έτοιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.