Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 5.10 Amd64 και KDE το έχει βάλει κανείς?

getty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατεβάζω Ubuntu 5.10 amd 64 (εδώ δεν ξέρω αν κάνω καλά που κατεβάζω amd64 μη μου τα κάνει χάλια με τα libraries, θα ήθελα την εμπειρία σας), και επειδή δε μου αρέσει καθόλου το gnome θέλω να περάσω kde. Το έχει κάνει κανένας (σκέφτομαι την εύκολη λύση του apt-get) ? Γίνεται εύκολα ή λέτε να μου βγεί η πίστη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διόρθωσε τον τίτλο του μυνήματος γιατί AMD 65 δεν νομίζω οτι θα υπάρξει ποτέ...

Το χάσα το τραίνο! Κι αν το διόρθωσα δεν αλλάζει! (Κάτι παίζεται γιατί όταν κάνω διόρθωση τον τίτλο μου τον εμφανίζει διορθωμένο(amd64) αλλά στα "θέματα που παρακολουθείτε" μου το βγάζει amd65)

Kubuntu 5.10 σήμερα το έβαλα, σήμερα θα το βγάλω. Δεν το προτείνω σε καμμία περίπτωση (εκτός αν είσαι hacker) γιατί έχει προβλήματα (πρόβλημα στην απεικόνειση που ένας θεός ξέρει από που προέρχονται, πρόβλημα με το administrator mode, και κάποιες άλλες σπαστικές ιδιοτροπίες).

Βάζεις το password του administrator (πατώντας το κουμπί "administrator mode") (πχ για να πειράξεις τις ρυμίσεις δικτύου) και δεν σου δίνει τα προνόμια να το κάνεις, σε βάζει σαν απλό user. Απ ότι διαβάζω δεν το έχω μόνο εγώ. Επίσης το σημαντικότερο πρόβλημά μου είναι ότι μετά απο μερικά λεπτά χαλάει η απεικόνιση (φαίνεται σαν ψηφιδοτό το desktop)! (μετά από 3η εγκατάσταση (κολλήματα με την απεικόνιση, έσπαγα το κεφάλι μου να δω γιατί δε μoυ δίνει τη δυνατότητα να όρισω root χρήστη όπου και έκανα τη βλακεία να φτιάξω user με όνομα root!) και update).

Μου φαίνεται ότι θα γυρίσω στο Suse 10 OSS που απλά κολλάει που και που η προσθαφαίρεση προγραμμάτων στο yast και δε δουλεύει ο mozilla! (μήπως είμαι γκαντέμης?)

to ubuntu genikws exei to root kleidwmeno kai mpaineis me sudo & fakeroot me ton aplo xristi gia na kaneis douleies

an 8es opwsdipote root sto ubuntu kane stin konsola:

sudo passwd root

meta 8a mporeis na oriseis to password tou root

an se rwtisei gia to idi yparxon einai to diko sou.

molis to kaneis auto pas kai ry8mizeis ekei pou leei gia to login screen->security na mporei o root na kanei login me gdm/kdm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...