kastel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δεν μπορώ να διαγράψω ένα φάκελο ο οποίος δείχνει οτι είναι κενός και μου βγάζει αυτό το μήνυμα:"The directory is not empty",από Safe mode και DOS βγάζει αυτό το μήνυμα:"The request could not be performed because of an I/O device error"(Ο δίσκος δεν έχει το λειτουργικό). Δεν σβήνει ούτε από DOS ούτε με Safe Mode τί να κάνω;
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 apo katharo dos pas na to sbiseis i ms dos prompt?
lefi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξερω τι είναι ο backup δίσκος, υπάρχουν 2 τρόποι να διαγράψεις ένα αρχείο που... δεν διαγράφεται: 1) με χρήση Bart CD μινι λογισμικο (θα γράψω σύντομα περισσότερα αλλά και link) 2)Μήπως να σου φτιάξει κάποιος (προσφερομαι και εγώ) προγραμμα που να διαγράφει ίσως αυτό πετήχει, Σημ.:το πρώτο είναι σίγουρο ενω το δεύτερο οχι, άλλον τροπο δεν ξέρω σε λίγες μέρες θα σου γράψω περισσότερα για το Bart CD.
madsc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μπορείς να δοκιμάσεις το freeware πρόγραμμα unlocker [βρίσκεται στα insomnia files]. Πες μας πρώτα όμως ποιό είναι το full path του αρχείου/φακέλου που θες να σβήσεις, γιατί μπορεί να είναι απαραίτητος για το os σου. /sc
turist Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Πάντως ένας "μπακάλικος" τρόπος που πολλές φορές έχει αποτέλεσμα είναι να ανοίξεις το Nero Burning ROM και από μέσα να το σβήσεις... Υπάρχει και μια εντολή, κάπου την είδα που τα έσβηνε αμέσως...
geovard Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Είχα πρόσφατα ανοίξει σχετικό thread με τίτλο 'πεισματάρης φάκελος'.Σε μένα τελικά βοήθησε να τον σβήσω ο ExplorerXP.Καλό καί free πρόγραμμα πού δεν το υπολόγιζα καί τόσο.Δοκίμασε μήπως δουλέψει καί γιά σένα.Εντόπισε το φάκελο μέσα στο πρόγραμμα καί προσπάθησε να τον σβήσεις μέσα από εκεί.
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 episis tha ekana kai kana scandisk apo tawindows ston disko mipos ton ekanan pio sosta gia na sbistei giati me paraxeneuei to i/o error.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.