Cristina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 Kalispera. Exo ena cdaki CD-RW. Eixa valei ekei prosorina kati arxeia tis douleias mou. PSD kai TIFF gia tin akrivia. Htan 48 arxeia. Dystyxos mporesa na metafero monon ta 9.<p>Prospathisa apo to cd-writer mipos kai kataferei na ta diavasei, alla mateo. Ti mporo na kano? Yparxei kapoia lysi?<p>Einai megalo to megethos tis douleias kai opos katalavenete, polis kopos kai xrima...<p>[ 22-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Cristina ]</p>
panagos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 Ok christina polla mporei na sumbainoun. Elpizw mono na min einai gratzounismeno to cd giati se autin tin periptwsi.. katalabaineis. Prwta prospathise na to trexeis apo to cd-rw pou to dimiourgises. An den ginetai tipota, se opoiodipote, pleon, pc balto sto drive kai bges se periballon dos. prospathise na antigrapseis ta arxeia apo ekei. an den ksereis apo dos pes mou kai tha se boithisw. Ta dos einai pio apla san ''programma'' kai den kolane se tetoia EKTOS kai an einai katestrameno to cd.. kali tuxi!
Cristina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 Eyxaristo poli Panago. Den einai gratzunismeno. Einai entelos athikto kai einai h proti egrafh pou ekana se ayto...
pyro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 μερικες φορες, το cdrw δεν βλεπει αρχεια που βλεπει το dvd...
astrat Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2002 yparxei ena poly kalo prog to cd data rescue. 8a to vreis sth http://www.naltech.com/. Apo ekei mporeis na katevaseis thn ver 1.1 Elpizw na se boi8hsei
Petza Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 An ta arxeia tou cd mporis na ta deis mesa apo ton explorer kane ena image me to clone cd kai meta anoikse to me to Win ISO kai kane exctrct ta arxeia<p>to exw kanei arketes fores me problimatika cd akoma kai me xaragmaties Elpizw na piasei
Cristina Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2002 Ola ta arxeia fenontai. Fenete kai to megethos tou arxeiou. Ginete kai proepiskopisi ton arxeion psd sta aristera tu explorer. Omos den metaferontai...
Petza Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Cristina: <strong>Ola ta arxeia fenontai. Fenete kai to megethos tou arxeiou. Ginete kai proepiskopisi ton arxeion psd sta aristera tu explorer. Omos den metaferontai...</strong><hr></blockquote><p>Cristina den sou proteina na ta metaferis, apla kane ena image me to clone cd kai anoikse to image oxi to cd me to win iso
wert Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Cristina: <strong>Ola ta arxeia fenontai. Fenete kai to megethos tou arxeiou. Ginete kai proepiskopisi ton arxeion psd sta aristera tu explorer. Omos den metaferontai...</strong><hr></blockquote><p>Cristina mpas kai anti na kaneis antigrafi arxeion mperdeutikes kai prospatheis na kaneis metakinisi mesa apo to cd; Gia koita to giati an kaneis kati tetoio kata lathos einai fisiko na min ginetai metakinisi arxeion apo to cd sto disko mono atigrafi kaneis an theleis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.