Darth Sniper Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξερω παντως νομιζω οτι θα σου ξανασυμβει,γιατι χωρις να ειμαι σιγουρος θα πω οτι ισως προκειται για καποιο ελαττωμα των ΑΤi γενικως (ασημαντο ελαττωμα βεβαια) καθως εχω διαβασει και αλλα τετοια posts σε αλλα forum ,αλλα και επειδη οταν ειχα 9800pro το ιδιο παθαινα,επισης η 9800pro του ξαδερφου μου τα ιδια και τελος ενας φιλος μου με 9600xt μια απο τα ιδια.Αυτο με το d-sub το ειχα κανει και εγω αλλα ματαια.Να τονισω βεβαια οτι αυτο που λεω εγω δεν εμφανιζοταν στα καλα καθουμενα οταν ημουν στα win αλλα 1/10 οταν ανοιγα το pc η στην επανεκινηση,δηλαδη εκτος win παντα.
stefan123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξερω παντως νομιζω οτι θα σου ξανασυμβει,γιατι χωρις να ειμαι σιγουρος θα πω οτι ισως προκειται για καποιο ελαττωμα των ΑΤi γενικως (ασημαντο ελαττωμα βεβαια) καθως εχω διαβασει και αλλα τετοια posts σε αλλα forum ,αλλα και επειδη οταν ειχα 9800pro το ιδιο παθαινα,επισης η 9800pro του ξαδερφου μου τα ιδια και τελος ενας φιλος μου με 9600xt μια απο τα ιδια.Αυτο με το d-sub το ειχα κανει και εγω αλλα ματαια.Να τονισω βεβαια οτι αυτο που λεω εγω δεν εμφανιζοταν στα καλα καθουμενα οταν ημουν στα win αλλα 1/10 οταν ανοιγα το pc η στην επανεκινηση,δηλαδη εκτος win παντα. 15 meres tora kai i karta doulevei apsoga!!!Kai sto tsak imoun na tin pouliso.Telika to provlima linetai sindeontas tin othoni meso dvi mias kai to ram-dac einai kata ta fainomena provlimatiko!!!!
stefan123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Telika i kartoula antekse allon 1,5 mina kai simera pleon pou anoiksa ton ipologisti den pisteva sta matia mou.....Pantou skoupidia mesa sta games alla polles fores kai mesa sta windows.Ta skoupidia einai grammes kathetes pantou stin othoni kai xromatikes alloioseis..Lete ama tin ipoxroniso na ftiaksei i na arxiso na psaxno gia nea vga? An telika ftaine oi mnimes mipos mporo na vro 4 bga ton 32mb ekasto kai na ta allakso monos mou? Mipos mporo na kleiso kanena pipeline pou pithanos na einai xalasmeno kai na ftiaksei i karta?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.