tex439 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά έχω παρει μια μητρικη την DFI SLI-DR χθες και παρατήρησα ότι δεν υπάρχει σειριακή θυρα και παράλληλη. Από 'τι ακουσα απο αλλα παιδια οτι μπορω να βάλω σεριακη θυρα. Θα ήθελα να μου πείτε που ακριβώς συνδέεται αυτό το καλώδιο και πως θα το ζητήσω από τα καταστήματα. Επίσης θέλω να μάθω αν μπορώ να έχω και παράλληλη θυρα για ένα scanner που έχω η μήπως υπάρχει κάποιος ανταπτορας. Ευχαριστω
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 1) Serial Port Connector @ mobo bottom ( near the "Debug LEDs" ) 2) Parallel από όσο θυμάμαι...και βλέπω...δεν έχει πάνω ( οπότε PCI καρτούλα... )
tex439 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 euxaristo file, metatropi meso adaptora apo serial se parallel den ginete? Pos tha zitiso auto to kalodio gia serial?
Nikos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δεν αγοράζεις καλύτερα ένα USB ->Serial και ένα USB -> parallel μετατροπέα για να κάνεις την δουλεία σου, χωρίς να ανοίγεις το κουτί ή να δεσμεύεις IRQ
georgeadams Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Το καλώδιο αυτό δυστυχώς δεν ξέρω που και πως μπορείς να το ζητήσεις στην Ελλάδα. Από τότε που κυριάρχησαν οι ATX μητρικές που είχαν τις σειριακές και τις παράλληλες ενσωματωμένες, τα καλωδιάκια αυτά ψιλοεξαφανίστηκαν. Εγώ χρησιμοποίησα ένα που ξήλωσα από ένα παλιό PC (Pentium 166)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.