advantix Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Χρεισημοποιώ το McAfee για Αντι-virus. Θα ήθελα να μου πείτε ποια από τα παρακάτω πρέπει να τρέχουνε στην εκκίνηση και ποια όχι. Από την εγκατάσταση μπήκανε όλα αυτά εκεί.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Καλυτερα να κανει search στο google για το καθενα απο αυτα-δεν ειναι και πολλα-για να μαθεις τι ακριβως κανει το καθενα και μετα αποφασιζεις αν το χρειαζεσαι ή οχι.
beastgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Πήγαινε σε αυτή τη διεύθυνση http://www.sysinfo.org/startuplist.php και βάλε αυτά που θέλεις να δεις τι ρόλο "βαράνε" στο startup. Υποθέτω ότι όλα αυτά που έδειξες επειδή είναι από το mcaffe για να τρέχει σωστά χρειάζονται. Διάβασε τι κάνει το καθένα και επέλεξε. Ελπίζω να σε βοήθησα
Aussie Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Για να τα βάλει το ίδιο το antivirus,πάει να πει ότι τα χρειάζεται για τη σωστή λειτουργία του προγράμματος..Τουλάχιστον τα 1,2 και 4 πρέπει να τρέχουν συνέχεια στο background για ανίχνευση ιών,και το 3 είναι για το update των virus definitions..Για το τελευταίο δεν ξέρω.Καλύτερα ψάξε αν θέλεις να ''ξεφορτώσεις'' τον start-up folder απο άλλα προγράμματα που τυχών καθυστερούν το σύστημα,και όχι απο το antivirus,που είναι υπέρ το δέον χρήσιμο για την καλή λειτουργία του συστήματος σου.
advantix Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Ευχαριστώ παιδιά , δεν έχω πρόβλημα με την εκκίνηση ανοίγει γρήγορα και κανονικά το PC απλά είπα αν είναι κάποια που θα μπορούσανε να απενεργοποιηθούνε από το mcafee.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.