giogio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 παιδια καλημερα σε ολους εχω το εξης προβλημα μετα απο φορματ που εκανα στο λαπτοπ windows xp pro δεν ειναι το πρωτο εχω κανει αρκετα και ειμαι εμπειρος αυτη τη φορα το βλεπω πολυ βαρυ το μηχανημα δηλ παω να ανοιξω καποιο προγραμμα π.χ winamp windows media player και οτιδηποτε αλλο και αργει αρκετα να τα ανοιξει και αν ταυτοχρονως παιζω και με κατι αλλο εκει ειναι που κολλαει αρκετα δεν μου εχει ξανατυχει αυτο και δεν ξερω τι μπορει να φταιει απο ιους ειμαι καθαρος το τσεκαρα με avast που εχω τα προγραμματα τα εχω ρυθμισει να μην τρεχουν ολα με την εκκινηση του λαπτοπ me to tune up utilities 2006 καμια ιδεα??ram εχω 512
IKARIWTHS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 file mou o sklhros sta laptop einai argos,an exeis balei na trexoun ena antivirus kai ena firewall den xriazete parapanw gia na sernete
giogio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δεν ηταν ετσι τις αλλες φορες που ειχα κανει φορματ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.