Προς το περιεχόμενο

0pterons 939 socket

xrest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θελω να παρω και εγω εναν Opteron (148 ) αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι πυρηνας ειναι. Τα μονα που γραφει ειναι:

AMD Opteron™ Processor Details

CPU ID AMD Opteron™ Processor Model 148

Model 148

Ordering Parts Number (OPN) OSA148BNBOX

Stepping E4

Να τον χτυπησω η οχι ?

Δημοσ.
Θελω να παρω και εγω εναν Opteron (148 ) αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι πυρηνας ειναι. Τα μονα που γραφει ειναι:

AMD Opteron™ Processor Details

CPU ID AMD Opteron™ Processor Model 148

Model 148

Ordering Parts Number (OPN) OSA148BNBOX

Stepping E4

Να τον χτυπησω η οχι ?

core:venus

Αν εχεις σκοπο να κλοκαρεις χτυπα τον αλλα αν εχεις π.χ εναν 3200+/3500+ και δεν σε απασχολει το overclock κατσε με τον επεξεργαστη που εχεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με λίγα λόγια παιδιά (και καλώς σας βρήκα) μια και σκοπεύω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να αγοράσω ολοκληρωμένο σύστημα από το E-Shop...αξίζει να περιμένω για τους Opteron ή να καταλήξω στον 3800+ Venice που υπολόγιζα, με δεδομένο πως δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα ποτέ με θέματα overclocking?

Προς το παρόν το E-Shop Opteron δε διαθέτει κι είναι άγνωστο πόση υπομονή πρέπει να κάνω...

Θα ήθελα κάποιες απόψεις, γιατί ο υπολογιστής δεν πρόκειται να αλλαχθεί λίαν συντόμως κι αν αξίζει η επένδυση στον Opteron να την κάνω την υπομονή...αν πάλι ο 3800+ είναι στα ίδια επίπεδα επιδόσεων, να κάνω την παραγγελία άμεσα.

Δημοσ.

Από όσο έχω δεί η AMD έχει σταματήσει να διαθέτει Opteron στην ευρεία αγορά. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρείς τώρα. Την προηγούμενη βδομάδα το HAC shop μου είχε πει πως περίμενε άμεσα αλλά δεν τους πολυπίστεψα. Αν θες κάνε ένα τηλέφωνο εκεί. Κατά τη γνώμη μου, αν θες να κρατήσεις το pc τον μέγιστο δυνατό χρόνο, πήγαινε στον X2 3800+. Αν δεν θές να δώσεις τόσα πάρε τον Venice.

Δημοσ.
Από όσο έχω δεί η AMD έχει σταματήσει να διαθέτει Opteron στην ευρεία αγορά. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρείς τώρα. Την προηγούμενη βδομάδα το HAC shop μου είχε πει πως περίμενε άμεσα αλλά δεν τους πολυπίστεψα. Αν θες κάνε ένα τηλέφωνο εκεί. Κατά τη γνώμη μου, αν θες να κρατήσεις το pc τον μέγιστο δυνατό χρόνο, πήγαινε στον X2 3800+. Αν δεν θές να δώσεις τόσα πάρε τον Venice.

Διάθεση δεν σταμάτησε, ούτε παραγωγή.

Απλά δεν έχουμε μεγάλες παρτίδες...

Αλλά...οι μάγκες βρίσκουν και φέρνουν :)

Υ.Γ. Phovos, η CPU σου θα είναι σύντομα ok :)

Δημοσ.
Με λίγα λόγια παιδιά (και καλώς σας βρήκα) μια και σκοπεύω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να αγοράσω ολοκληρωμένο σύστημα από το E-Shop...αξίζει να περιμένω για τους Opteron ή να καταλήξω στον 3800+ Venice που υπολόγιζα' date=' με δεδομένο πως δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα ποτέ με θέματα overclocking?

Προς το παρόν το E-Shop Opteron δε διαθέτει κι είναι άγνωστο πόση υπομονή πρέπει να κάνω...

Θα ήθελα κάποιες απόψεις, γιατί ο υπολογιστής δεν πρόκειται να αλλαχθεί λίαν συντόμως κι αν αξίζει η επένδυση στον Opteron να την κάνω την υπομονή...αν πάλι ο 3800+ είναι στα ίδια επίπεδα επιδόσεων, να κάνω την παραγγελία άμεσα.[/quote']

PM me for info :)

Δημοσ.
.........Υ.Γ. Phovos, η CPU σου θα είναι σύντομα ok :)

Οκ m8 οταν μαθεις νεοτερα παρε τηλ να μου πεις.

Υ.Γ Αν δοκιμασεις κανεναν μη τον βαλεις παλι πανω στην Xpert :P

Δημοσ.
Οκ m8 οταν μαθεις νεοτερα παρε τηλ να μου πεις.

Υ.Γ Αν δοκιμασεις κανεναν μη τον βαλεις παλι πανω στην Xpert :P

Έννοια σου...eXpert δεν ξανα-ακουμπάω...

Η παρούσα μάλιστα έφυγε για DFI R&D Dep. να "δούνε" τι παίζει.

Μόλις έχω οποιοδήποτε νεότερο για την CPU σου θα σε πάρω τηλ. :)

Λογικά σε μια εβδομάδα θα έχουμε replacement unit :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...