xrest Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 ASUS K8N-DRE NFORCE 4 PRO DUAL OPTERON S940 MOTHERBOARD auto maresei
ikaros81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Θελω να παρω και εγω εναν Opteron (148 ) αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι πυρηνας ειναι. Τα μονα που γραφει ειναι: AMD Opteron™ Processor Details CPU ID AMD Opteron™ Processor Model 148 Model 148 Ordering Parts Number (OPN) OSA148BNBOX Stepping E4 Να τον χτυπησω η οχι ?
phovos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Θελω να παρω και εγω εναν Opteron (148 ) αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι πυρηνας ειναι. Τα μονα που γραφει ειναι: AMD Opteron™ Processor Details CPU ID AMD Opteron™ Processor Model 148 Model 148 Ordering Parts Number (OPN) OSA148BNBOX Stepping E4 Να τον χτυπησω η οχι ? core:venus Αν εχεις σκοπο να κλοκαρεις χτυπα τον αλλα αν εχεις π.χ εναν 3200+/3500+ και δεν σε απασχολει το overclock κατσε με τον επεξεργαστη που εχεις.
ikaros81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Cheers mate.. θελω να κανω ενα overclock σε αυτον. Το παλιο Pc παει για αλλαγη τελειως.
blickblock Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Με λίγα λόγια παιδιά (και καλώς σας βρήκα) μια και σκοπεύω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να αγοράσω ολοκληρωμένο σύστημα από το E-Shop...αξίζει να περιμένω για τους Opteron ή να καταλήξω στον 3800+ Venice που υπολόγιζα, με δεδομένο πως δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα ποτέ με θέματα overclocking? Προς το παρόν το E-Shop Opteron δε διαθέτει κι είναι άγνωστο πόση υπομονή πρέπει να κάνω... Θα ήθελα κάποιες απόψεις, γιατί ο υπολογιστής δεν πρόκειται να αλλαχθεί λίαν συντόμως κι αν αξίζει η επένδυση στον Opteron να την κάνω την υπομονή...αν πάλι ο 3800+ είναι στα ίδια επίπεδα επιδόσεων, να κάνω την παραγγελία άμεσα.
papadakn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Από όσο έχω δεί η AMD έχει σταματήσει να διαθέτει Opteron στην ευρεία αγορά. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρείς τώρα. Την προηγούμενη βδομάδα το HAC shop μου είχε πει πως περίμενε άμεσα αλλά δεν τους πολυπίστεψα. Αν θες κάνε ένα τηλέφωνο εκεί. Κατά τη γνώμη μου, αν θες να κρατήσεις το pc τον μέγιστο δυνατό χρόνο, πήγαινε στον X2 3800+. Αν δεν θές να δώσεις τόσα πάρε τον Venice.
billpeppas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Από όσο έχω δεί η AMD έχει σταματήσει να διαθέτει Opteron στην ευρεία αγορά. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρείς τώρα. Την προηγούμενη βδομάδα το HAC shop μου είχε πει πως περίμενε άμεσα αλλά δεν τους πολυπίστεψα. Αν θες κάνε ένα τηλέφωνο εκεί. Κατά τη γνώμη μου, αν θες να κρατήσεις το pc τον μέγιστο δυνατό χρόνο, πήγαινε στον X2 3800+. Αν δεν θές να δώσεις τόσα πάρε τον Venice. Διάθεση δεν σταμάτησε, ούτε παραγωγή. Απλά δεν έχουμε μεγάλες παρτίδες... Αλλά...οι μάγκες βρίσκουν και φέρνουν Υ.Γ. Phovos, η CPU σου θα είναι σύντομα ok
billpeppas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Με λίγα λόγια παιδιά (και καλώς σας βρήκα) μια και σκοπεύω μέσα στην επόμενη εβδομάδα να αγοράσω ολοκληρωμένο σύστημα από το E-Shop...αξίζει να περιμένω για τους Opteron ή να καταλήξω στον 3800+ Venice που υπολόγιζα' date=' με δεδομένο πως δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα ποτέ με θέματα overclocking? Προς το παρόν το E-Shop Opteron δε διαθέτει κι είναι άγνωστο πόση υπομονή πρέπει να κάνω... Θα ήθελα κάποιες απόψεις, γιατί ο υπολογιστής δεν πρόκειται να αλλαχθεί λίαν συντόμως κι αν αξίζει η επένδυση στον Opteron να την κάνω την υπομονή...αν πάλι ο 3800+ είναι στα ίδια επίπεδα επιδόσεων, να κάνω την παραγγελία άμεσα.[/quote'] PM me for info
phovos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 .........Υ.Γ. Phovos, η CPU σου θα είναι σύντομα ok Οκ m8 οταν μαθεις νεοτερα παρε τηλ να μου πεις. Υ.Γ Αν δοκιμασεις κανεναν μη τον βαλεις παλι πανω στην Xpert
billpeppas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Οκ m8 οταν μαθεις νεοτερα παρε τηλ να μου πεις. Υ.Γ Αν δοκιμασεις κανεναν μη τον βαλεις παλι πανω στην Xpert Έννοια σου...eXpert δεν ξανα-ακουμπάω... Η παρούσα μάλιστα έφυγε για DFI R&D Dep. να "δούνε" τι παίζει. Μόλις έχω οποιοδήποτε νεότερο για την CPU σου θα σε πάρω τηλ. Λογικά σε μια εβδομάδα θα έχουμε replacement unit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.