Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 xwris na exw dei akomh kamia dikh tou, sxedon oles tou Aggelopoulou. Το Λιβάδι που δακρύζει Μια αιωνιότητα και μια μέρα To Βλέμμα του Οδυσσέα Τοπίο στην ομίχλη Ταξίδι στα Κύθηρα ...
vsls Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Επειδη εχω δει αρκετες απο Αγγελοπουλο ο τιτλος δεν συναδει παντα με το περιεχομενο! Αλλα σιγουρα αξιζει να τις δεις τις περισσοτερες ωστε να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη επι του θεματος! Θα επανελθω συντομα κ με μια δικη μου μικρη λιστα!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 O titlos pou mou kollise teleftaia (den tin exo dei tin tainia) einai o epimonos kipouros. Κι εμενα μου εκανε εντυπωση, αλλα ασχημη Τιτλοι που μου κινησαν την περιεργεια: Being John Malkovich DOA (χρειαστηκε να περιμενω μεχρι το τελος της ταινιας για να μαθω τελικα τι σημαινει) Fried green tomatoes Saw (Ειδα? Πριονι?) 2 ou 3 choses que je sais d'elle π Dial M for Murder The Hand That Rocks the Cradle Το κανονι και τ'αηδονι (δεν την εχω δει) The cook, the thief, his wife and her lover Giulietta degli spiriti Τα κουρελια τραγουδανε ακομα I know what you did last summer (ασχετα με την ταινια) κ.α.
1Mbitmx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Το ξέρω ότι ρίχνω το επίπεδο άλλα Η μεγάλη απόφραξη (το σκατόμουτρο) ήταν καλός τίτλος ταινίας.
Akujin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 dr. strangelove or how i stopped worrying and loved the bomb
vagpap Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 dr. strangelove or how i stopped worrying and loved the bomb Αυτό ακριβώς... Με πρόλαβες... Κατά τα άλλα... Π Eyes wide shut Catch 22...
Rising1980 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 What Dreams May Come The Deer Hunter Dances With Wolves The Rainman Se7en Jumanji :-P Dead Poets Society Kingdom Of Heaven Vanilla Sky Αυτά μου έρχονται τώρα. Τα περισσότερα είναι "άκυρα" αλλά μου έκαναν εντύπωση.
Exoskeletor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 danny the dog. saw true lies city of god an mou erthoun kiales tha kano kana edit, nice posti
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.