Προς το περιεχόμενο

Καλύτερος Τίτλος

tom31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λίγο ψάξιμο στο forum δεν βρήκα κάτι παρόμοιο, αν υπάρχει very sorry ! !

Προτείνω σ΄αυτό το topic να αναφέρουμε τους ωραιότερους τίτλους, αυτούς που με μια ματιά μας γέμισαν, αυτούς που μόλις τους είδαμε-ακούσαμε είπαμε απο μέσα μας τι ταινία θα είναι; Μήπως να τη δούμε; (και φυσικά μιλάω για τους original titles).

Ξεκινάω λοιπόν με μερικούς που μου άρεσαν πολύ:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

The Silence of the Lambs

Lost in Translation

21 Grams

Requiem for a Dream

• Super Moderators
Δημοσ.
O titlos pou mou kollise teleftaia (den tin exo dei tin tainia) einai o epimonos kipouros.

Pou kollaei o kipouros? kai se ti pragma epimenei?

Βασίζεται στο βιβλίο του John LeCarrέ "The Constant Gardener" που μπορεί να μεταφραστεί "Ο επίμονος κηπουρός".

Αν διαβάσεις το βιβλίο ή ακόμα καλύτερα αν δεις ΚΑΙ την ταινία' date=' θα αντιληφθείς.

[για να λύσω την απορία: επιμένει στο να είναι κηπουρός :D ].

Δημοσ.

Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil, Mutant, Alien, Flesh Eating, Hellbound, Zombified Living Dead Part 2: In Shocking 2-D :razz:

Πέρα από την πλάκα,αυτά που μου έρχονται τώρα:

Gattaca (μάλλον λόγω του αγνώστου του τίτλου)

The Man Who wasn't There

The Virgin Suicides

Bring me the head of Alfredo Garcia

I Hired a Contract Killer

Βέβαια, μάλλον δεν ήταν ο τίτλος αυτός που μου κίνησε την περιέργεια για να δω τις συγκεκριμένες ταινίες, αλλά άλλα στοιχεία όπως ο σκηνοθέτης κλπ, όμως όλο και κάποιο ρόλο θα έπαιξε :-) .

Δημοσ.
Πέρα από την πλάκα' date='αυτά που μου έρχονται τώρα:

Bring me the head of Alfredo Garcia

[/quote']

re thirio, to exeis dei auto? gia pes entypwseis, ithela na to paraggeilw ston ''theio'' twra lately :)

sorry gia to offtopic!

Δημοσ.

baseketball :P

oldboy

equilibrium

2046

the return of the fellowship of the ring to the two towers (pianete auto? :P )

two days before the day after tomorrow (mouahahahah... kai auto san to proigoumeno :P )

mulholland drive

lost highway

eraserhead

spirited away

vanilla sky

blood simple

run Lola run ( :P )

Δημοσ.
re thirio' date=' to exeis dei auto? gia pes entypwseis, ithela na to paraggeilw ston ''theio'' twra lately :)

sorry gia to offtopic![/quote']

Με την σειρά μου sorry για το offtopic..."Παρήγγειλε" το, μιας και δεν έχεις πρόβλημα με την αργή εξέλιξη σε μια ταινία γενικά :razz:. Κατά τ'αλλα, μερικά ωραία πλάνα/σκηνές, σποραδικές εξάρσεις βίας (αν και σήμερα δεν είναι τίποτα το σπάνιο) χωρίς περιττές εισαγωγές, ωραίος τύπος ο Oates. Δεν ξέρω αν έχεις δει άλλη του Πέκινπα (εγώ μόνο το Straw Dogs),πάντως σίγουρα έχει το δικό του,αναγνωρίσιμο στυλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...