Bigi444444 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Kαλά δε σου πήρα και την κούπα! Δε με βλέπω να ξυπνάω στις 8 πάντως... Το παιχνίδι είναι τζάμι και αν έχει νορμάλ τιμή θα το πάρω εγώ. Κοίτα, αν είχα ένα σύστημα που έβγαζε 50ρια σταθερά κάτι καλύτερο θα έκανα πιστεύω.Επίσης το space μου έχει φάει γερή μπουνιά και υπολειτουργεί.Εκεί έχω το νίτρο και μερικές φορές δεν πιάνει γαμώτο!Ντάξει δεν είναι δικαιολογίες αυτά, αλλά αν πηγαίνει πολύ αεράτα το παιχνίδι έχεις αβαντάζ, όπως και να το κάνεις. Εγώ το μέγιστο το πιασα πιωμένος! triantis7 , δεν είναι sequel του underground.Και σ' αυτό όμως θα μπορείς να φτιάχνεις τα οχήματα και εικαστικά και μηχανικά όμως.
phovos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Bigi444444 αμα ξανα κανεις 2036+ βαλε κι ενα screenshot με τα Km/h που εχεις σε καθε point[Η στειλτω σε pm] μεχρι τωρα το καλυτερο που εχω κανει ειναι 2016 και δε μπορω να καταλαβω που κανω το λαθος και δε μαζευω αρκετα χιλιομετρα...
Bigi444444 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Νομίζω πως έχω αρχίσει να φτάνω στα όρια των δυνατοτήτων μου, αλλά και του παιχνιδιού: Όσο για το τελευτάιο σκορ: στο πρώτο chekpoint αυτή είναι η μέγιστη ταχύτητα που έχω πιάσει, αλλά την πιάνω αρκετές φορές. Στο δεύτερο θα μπορούσα να τα πάω και καλύτερα.Τα συνηθισμένα καλά μου είναι κάπου στα 240.Μέγιστο 246 από 3-4 φορές. Τρίτο checkpoint καλό γενικά, 301 μέγιστο, ένα συνηθισμένο καλό κάπου στα 298-299. Τέταρτο, πολύ σπάνια πέφτω κάτω από 305.Το 306 βέβαια δεν είναι και ότι καλύτερο.Tο καλύτερό μου εκεί είναι 312 νομίζω.Γενικά δεν δυσκολεύομαι να πιάσω 310. Πέμπτο, από τα καλύτερά μου.346 το μέγιστο, γενικά πιάνω 338 με 344 συνήθως. Έκτο, μακράν το καλύτερό μου και αυτό είναι που έβγαλε το σκορ αυτό.Αν δείτε όλα τα υπόλοιπα είναι μέσα στα καλά μου, αλλά όχι κορυφαία.Στα καλά μου πιάνω 275 με 280 εδώ.Το αμέσως μεγαλύτερο από το 294 ήταν ένα 289. Έβδομο, αρκετά καλό, αλλά το καλύτερό μου είναι κάπου στα 280.Γενικά αυτό είναι που μου τα χαλάει όλα(εντάξει και το έκτο!)!Πρέπει να το ανεβάσω, αλλά δε μου βγαίνει!Μου έχει καταστρέψει και ακόμα καλύτερα σκορ! Γενικά πάντως είναι θέμα timing.Αν καταφέρω και βγάλω πολλά από τα μέγιστά μου ταυτόχρονα και δεν χαλάσει το τελευταίο υπολογίζω και ένα 2080 ακόμα ακόμα!Δύσκολο μεν, αλλά πετυχένεται με λίγη τύχη.Γιατί αν δείτε το 2041 έχει και μερικά πιο γρήγορα checkpoints από το 2056.Πάντως ζεστάθηκα στις τελευταίες προσπάθειες.Έβγαζα πολύ καλά σκορ, αλλά τώρα με το διάλειμμα αυτό κρύωσα και δεν ξαναδοκιμάζω! Ιδού: Ο Ανδρέας πάντως βελτιώνεται σταθερά! Πώς γίνεται να βάλω τις εικόνες σε ένα πλαίσιο όλες μαζί γιατί πιάνουν πολύ χώρο έτσι;
phovos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Αυτη τη στιγμη κοπανω το κεφαλι μου στο ντουβαρι! Εκανα χοντρη μαμακια οσο καιρο το επαιζα... Βλεποντας τα δικα σου checkpoints αλλαξα λίγο το τροπο που παιζω και απο κει που ειχα κολλησει στα 2016 ανεβηκα αμεσως στα 2040. Οπως λες ειναι υπερβολικα σπαστικο να εχεις κανει πολυ καλα σκορ στα πρωτα 3-4 και να στο χαλαει μια μαμακια...Τα 2080 δεν ειναι ακατορθωτο λιγο τυχη θελει και τα εχεις σιγουρα! 2040
JiKL Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 exo kataferei mexri 1966...ara den einai aksio logou den vazo screenshot... pano apo 2100 tha valo :D :P
Bigi444444 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Τι υπερβολικά σπαστικό λέμε τώρα!Κόντεψα να σπάσω την οθόνη χθες σε μια φάση.Και έγινε όχι από δικό μου λάθος, αλλά από αυτοκίνητο που δεν μπορούσα με τίποτα να αποφύγω.Τα 2080 αν κάτσω ένα απόγευμα θα τα πιάσω ,δεν πιστεύω πια.Βαρέθηκα όμως άλλο ψάξιμο για το πως θα κερδίσω ένα χιλιόμετρο!Δεν έχει νόημα πλέον.Είναι ήδη πολύ ψηλές ταχύτητες.Είμαι περίεργος να έβλεπα πάντως πόσο το έχουν πάει άλλοι ανά τον κόσμο!Εγώ πάντως πιστεύω πως με το υπάρχον υλικό μου δεν το φτάνω το 2100.Δεν ξέρεις καμιά φορά, αλλά κάπου στα 2080 τα βλέπω τα όριά μου.
S2Katana Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Κι εγω με 56K ειμαι m8 σε καταλαβαινω!!!!Παλι καλα που εχει ο κολλητος μου DSL 512 και βολευομαι Καλησπερα.Ποιο καλο παιδακι μενει Βυρωνα-Παγκρατι-Ηλιουπολη και μπορει να μου γραψει το demo?κανεις ε?Σνιφ Σνιφ :???: :???: :???:
panther_512 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Φάτε τη σκόνη μου όλοι!!!!!!!!!!!!! Ατομικό ρεκόρ 1486!!!!!!!!!!!!!!!! Την πατήσατε!!!!!!!!!! :-) :-) Γενικό συμπέρασμα 3: Μάλλον έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου.....
tb50 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Παίδες αν βαρεθήκα πηγαιντε σε ένα site που ξεκινάει με pirate...org και υπάρχει η black edition.Hope is not a fake
Bigi444444 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Ναι παιδιά το ξέρουμε, αν θέλουμε να το βρούμε θα το βρούμε.Ένα κάρο άχρηστα τέτοια ποστ έχουν γίνει εδώ.Εδώ λέμε για την κόντρα.Μια σειρούλα πιο πάνω υπάρχει και το θέμα για το demo γενικά... s2k, θα στο έδινα ευχαρίστως.Αν το έλεγες νωρίτερα βέβαια γιατί καμια ώρα πριν ποστάρεις έσβησα το installer και το κράτησα μόνο εγκατεστημένο!
TheoV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Να μαι και εγω 2017 για αρχη με λιγο κοπο αλλα θα δουμε.
TheoV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Αυριο λεει το ντεμο αλλα αμερικη.Ευρωπη 25. Αλλα εχει κυκλοφορησει σε μερικα ον λαιν μαγαζια. Το θρεντ αναφερεται σε μια μικρη κοντριτσα που κανουν τα παιδια.\ Κανετε ποστ μονο οσον αφορα αυτο το θρεντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.