Nantia(R) Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Aπο χθες παρατηρησα το σημα της Voda να πεφτει κατακορυφα σε μερη που παντα ηταν " καμπανα " και πλεον να εχω το πολυ 2 γραμμουλες ή κ σε στιγμες να μου λεει μονο επειγουσες κλησεις. Οι περισσοτεροι απο τον κυκλο μου εχουν voda και μου ειπαν κ εκεινοι το ιδιο πραγμα.. Γνωριζει κανεις τι γινεται ή εστω εχει κανεις ιδιο προβλημα? Να στειλω mail διαμαρτηριας? Διοτι την επελεξα για το σημα της και μονο.. Παντως συσκευη αποκλειεται να ειναι, γιατι οσοι εχουν voda το εχουν παθει..
MasterX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών για παράπονα και να καταγράψουν σε ποιο σημείο υπάρχει το πρόβλημα. Επίσης πες σε όλους τους γνωστούς σου να κάνουν το ίδιο. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι...
haris_ch02019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 σε εμας παντως όταν δεν είχε σήμα στο σπίτι μου για κάποιες μέρες είχα πάρει στην vodafone και μου είχανε πεί ότι κάτι επιδιορθώνανε σε μία κοντινή κεραία και γι'αυτό δεν είχε σήμα!
pp6210 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Όπως πρότεινε και φίλος πιό πάνω, πάρε το 13830 και ανέφερέ το. Εάν είναι παροδικό πρόβλημα θα το φτιάξουν σίγουρα (χάνουν έσοδα απο εγκατεστημένες κεραίες που δεν δουλεύουν), αν όμως είναι θέμα νομιμότητας κεραίας τότε μάλλον δεν θα δεις σύντομα φως - δηλαδή σήμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.