Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ps2 slim και memorycard 16 mb

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος έχει την εν λόγο κονσόλα. Την αγόρασε πριν από κανα μήνα, δεν είναι τσιπαρισμένη έχει και το pro evolution socer 5 αυθεντικό. Το πρόβλημα είναι το εξής: Όταν ξεκινά το pe5 φτιάχνεις ένα option file το οποίο σώζεται στην κάρτα κανονικά. Όταν όμως πας να σώσεις το πρωτάθλημα που παίζεις σε όποια θέση και να δοκιμάσεις βγάζει το μύνημα "an error ocured" και δεν κάνει save. Εαν κάνεις reset όταν πάει να φορτώσει το option file που είχε φτιάξει προηγουμένως λέει corupted data. φτιάχνεις καινούργιο και πάλι τα ίδια, ούτε save κάνει. Την κάρτα την "βλέπει" κανονικά, σαν 16 mb στο μενού του pe5 που έχει για τα saves. Έχω δοκιμάσει και τις δύο υποδοχές που έχει. Όταν ξεκινάει χωρίς δισκάκι μέσα από τον browser που έχει βλέπει τα δεδομένα του opton file στην κάρτα και τα αναγνωρίζει σαν του pe5. Πρέπει να αναφέρω ότι στις πολλές δοκιμές που έκανα κατάφερα να σώσω ένα replay από αγώνα. Μετά πάλι τίποτε. Τι μπορεί να φτάει? Η κάρτα που είναι 16 mb (στο βιβλιαράκι του παιχνιδιού αναφέρεται μόνο σε κάρτες των 8 mb)? Η κάρτα δεν είναι της Sony. Δυστυχώς ο φιλος μου δεν έχει άλλα παιχνίδια να την δοκιμάσουμε. Αν ξέρει κανείς κάτι... Ευχαριστώ.

Αυτή είναι η mc.

post-9592-129062926331_thumb.jpg

Δημοσ.

Merika paixnidia exoyn problhma an den exeis thn original 8mb karta ths sony, mallon to PES5 einai ena apo ayta, ego exo thn megalyterh ekdosh ths en logo kartas sta 32MB kai mexri prin liges meres den eixa pote kanena problhma, ospoy phra ta Resident Evil 4 kai Jak X, kai ta dyo games einai asymbata me thn sygkekrimenh karta, eno sozoyn kanonika se original sony, malista sto jak X ekana copy to save apo thn original sthn MAX kai pali den mporese na anoixei to arxeio, to resident sozei xoris problhma alla sto load bgazei corrupted data, mallon epeses se antoistixh periptosh.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Όταν είχε πάει να την αγοράσει ο φίλος μου ήθελε την official των 8 mb και του είπαν στο μαγαζί ότι για το pe5 να πάρει αυτή των 16 mb για να σώζει πολλά replays (είναι και 2 euro ποιο φτηνή) και ότι αυτός στο δικό του (ο μαγαζάτορας) για το pe5 αυτή έχει. Τι να πω δεν ξέρω.

Δημοσ.

Kαλα ας μη θιξουμε το θεμα των γνωσεων που εχουν οι περισσοτεροι μαγαζατορες...Ολοι και καλα εχουν δοκιμασει το προιον που προσπαθουν να σου πουλησουν, με οποιο πιθανο συνδυασμο και να φανταστεις...

Δημοσ.

Έχει παρατηρηθεί πολλές φορές εάν δεν κάνεις κάποιο είδος φορμαρίσματος στην -καινούρια- κάρτα μνήμης, να παρουσιάζει αυτού του είδος τα προβλήματα. Μου έτυχε παλιότερα σε αυθεντική PS2 κάρτα μνήμης χωρίς να είμαι σίγουρος ότι ισχύει και τώρα ή ότι αυτό είναι το πρόβλημα που έχεις.

Καλού κακού δοκίμασε κάποιο format utility από αυτά που υπάρχουν "σκόρπια" στο διαδίκτυο...

Kαλα ας μη θιξουμε το θεμα των γνωσεων που εχουν οι περισσοτεροι μαγαζατορες...Ολοι και καλα εχουν δοκιμασει το προιον που προσπαθουν να σου πουλησουν, με οποιο πιθανο συνδυασμο και να φανταστεις...

Ακόμα περισσότεροι έχουν το ίδιο προϊόν που σε "ψήνουν" να αγοράσεις σπίτι τους. Άσε δε που η γνώση των περισσοτέρων είναι σε επίπεδα κάτω του μηδενός (ειδικά σε θέματα hardware).

Δημοσ.

Ακόμα περισσότεροι έχουν το ίδιο προϊόν που σε "ψήνουν" να αγοράσεις σπίτι τους. Άσε δε που η γνώση των περισσοτέρων είναι σε επίπεδα κάτω του μηδενός (ειδικά σε θέματα hardware).

Καλα αυτο ειναι ακομη πιο γελοιο...Μιλαμε για καραγκιοζηδες!Τα ματια ολων μας 14!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...