Προς το περιεχόμενο

Γιατι κρεμανε cds στα μπαλκονια!!!

spyrosole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
epidi kapos etsi ksekinane ta megala kinimata .... protinw na kremasoume oli cd sta mpalkonia mas se endiksi simparastasi kai agwnistikwn xeretismwn ston maurouko ton galo pou poulaei antegramena cd ... kai pasis fisews katetregmeno kompioutera ... to kinima ksekinise :) eteries tremete .... xaxaxaxax :) :)

Ahahaahahhahahaha....Eτσιιιιι...Άντε όλοι μαζί στον αγώνα!!!!

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένας τρόπος για να διώχνουμε τις …..μύγες. Τα μάτια τους τυφλώνονται από τις αντανακλάσεις του ήλιου πάνω στα CD , έτσι χάνουν τον προσανατολισμό τους και δεν μπαίνουν μέσα στο σπίτι. Το ίδιο γίνεται αν κρεμάσεις νάιλον σακούλες γεμάτες με νερό. Σοβαρά… το λέω …. Αποδεδειγμένο κόλπο.

Δημοσ.

Τι γινεται ρε παιδια!!! Ενα post εκανα για να μου φυγει η απορια, και νομιζω δημιουργησα κινημα, βλεπω να κρεμαμαι ολοι στα μπαλκονια cds!!!

Εγραψα χθες το post και λογω σχολης και αλλα, δεν μπηκα καθολου net, να δω τι γινεται με το post, μπαινω σημερα και βλεπω καπου 50 post με 1.300 εμφανισεις, οχχ λεω τι γινεται...επαθα πλακα...γελασα παρα πολυ...

Και εγω νομιζω μηπως ειναι για τα περιστερια, θα δουμε...παντως οχι για εξωγιηνους οπως μου ειπε ενα παληκαρι απο την σχολη,(για να μην μας ακους οι εξωγιηνοι, δηλαδη οτι αντανακλα τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα, πολυ τηλεοραση φαινεται οτι βλεπει!!)

Δημοσ.

Το κορυφαίο reply πάντως μέχρι τώρα ήταν αυτό με το NAL..(Προσγειώσου εδώ...)

Έλιωσα από τα γέλια όταν το είδα ...Θεός...

Δημοσ.

Εμένα η μανα μου εβαλε στο μπαλκονι κορδελες απο τις εταιρειες που περνανε αεριο για να μην ερχονται περιστερια, τις ειδε μια γειτονισα και με ρωταγε αν εγεινε κατι στο σπιτι μας γιατι ειδε λεει πως μας το σφραγισε η αστυνομια... Τις λεω "ναι τους εσφαξα ολους και τους εφαγα" απο τοτε δεν μου ξαναμιλησε...

Δημοσ.
"ναι τους εσφαξα ολους και τους εφαγα"

rofl.gif Πάει θα με ξεκάνετε εσείς.

Για νυχτερίδες κάνουν τα CD; Ή μήπως να ρίξω κάνα DVD.......

Καλές είναι δεν λέω, κάνα κουνουπάκι όλο και το μασάνε αλλά λερώνουν πολύ

Εμπρός όλοι μαζί να διώξουμε ότι πετάει.

crows.gif

av-8.gif πάει και αυτό. Κάηκε. Κρέμασμα :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...