The_player Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Κοιτα αλλοι οπως εγω τα εχουν για σουβερ...Αλλοι τα κρεμανε για γουρι...(Το καψε το Plextor να μην ξανακαει...) , άλλοι για να κάνον φωτεινα σήματα στη γκόμενα απέναντι...άλλοι για στόλισμα χριστουγενιατικου δέντρου.....να επισημάνω οτι γίνονται και κουρτίνες....
parsifal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Είναι σήμα-παράκληση στο γνωστό και μη εξαιρετέο δισκάκι NAL : "Προσγειώσου εδώ, προσγειώσου εδώ!"
giorgos_g Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 douleia den eixe o diaolos....(to ipolipo to kserete) lolol
kobi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Poli kalo!!!! Exw pethanei sto gelio!!!!!!!!!! Twra tha koitaw k egw balkonia gia CD's............
vageco Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 egw pados eixa klremasei ena gia na paizei o gatos mou ;-)
bill7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 που να δεις τι κρεμανε στο χριστουγεννιατικο δεντρο τους!
Aussie Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Εγώ έλπίζω να προλάβει η Sony να κυκλοφορήσει τα Blue Ray disks.....αλλιώς βλέπω το δέντρο μου μη στολισμένο φέτος....:)
stehellas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 epidi kapos etsi ksekinane ta megala kinimata .... protinw na kremasoume oli cd sta mpalkonia mas se endiksi simparastasi kai agwnistikwn xeretismwn ston maurouko ton galo pou poulaei antegramena cd ... kai pasis fisews katetregmeno kompioutera ... to kinima ksekinise eteries tremete .... xaxaxaxax :)
HamerZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Μια ιδέα ... http://www.andromeda.com/people/ddyer/tree/christma.html
Feax Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δηλαδή μιλάμε για μπαλκονο-modding ? Να δω uv-κουφώματα αλουμινίου να τρελαθώ !!! ----- Και πώς το μάθανε δηλαδή όλοι ??? Λέτε να βγήκε κανένας στις ειδήσεις και να 'πε βάλτε CDs στα μπαλκόνια για να διώξετε τα πουλιά ??!!!! Και αν είναι έτσι τι CDs δηλαδή είναι προτιμότερο να βάλουμε ???? CDR ? CDRW ? Data ? Audio ? 74min ? 80min ? Και μπορεί να παίζει και τι πουλί θες να διώξεις... Αν δηλαδή θες να διώξεις περιστέρια βάζεις CDR 80min printable' date=' αν θες να διώξεις δεκαοχτούρες βάζεις CDRW 24x και να μην το χεις κάνει κ finalize !!!! Έλεος !!![/quote'] Υπάρχουν διάφορα πουλιά που τρομάζουν με άλλα CD/DVD 1. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πουλιά που έρχονται από δυτικά (βλ. xbox) που άλλα τρομάζουν μόνο με DVD+R και CD-RW, άλλα μόνο με DVD-R και CD-RW και άλλα με DVD-R, CD-R και CD-RW 2. Πουλιά από την ανατολή χρειάζονται νομίζω DVD+R (βλ. PS2)
Silok Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πάλι ως κλασσικός τύπος θα βάλω κασσέτες και μάλιστα 90άρες για πιό large καταστάσεις.Άντε μη βάλω 120άρες και γίνει χαμός BASF chromdioxed rullzz
Isle Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Το κινημα ξεκινησε!Οσοι μενετε σε πολεις κρεμαστε οποιδηποτε εξαρτημα απο υπολογιστη στα μπαλκονια!Μην αφησετε τιποτα ορθιο!Δεν θα δινουμε τα λεφτα μας στους διακοσμητες οταν μπορουμε να κανουμε την δουλεια μονοι μας!Μαλιστα οι linuxαδες να κρεμασουν cd εγκαταστασης των windows να μπει στο κλιμα ολη η Ελλαδα.
greeneye Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 kai ama exei SYNNEFIA ti kanoume Lebentes mou????????
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Καλέ,τα γατάκια δεν έχουν πολύ πλάκα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.