shaman505 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 την τελευταια βδομαδα οταν ανοιγω τον υπολογιστη (οχι παντα) μου πεταει αυτο το μηνυμα πριν μπει στα windows:you have not connected the power extension cable to your radeon 9800 video card.please refer to the "getting started guide" for proper hardware installation. ανοιξα το κουτι μηπως και εχει φυγει κανεν;α καλωδιο απο την καρτα γραφικων αλλα ολα ειναι στη θεση τους.το ανυσηχητικο ειναι οτι μου πεταξε και μπλε οθονη κανα 2 φορες.τι μπορει να συμβενει???
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 1.koita mipos exei piasei skoni i psiktra tis VGA sou kai zestenete. 2.episis koita mipos vreis neoterous drivers ..isos krasaran aytoi pou exeis. 3.kai afou mpeneis sto net..kane ena kalo scanarisma mipos kolises tipota, xrisimopiise to spybot gia worms. good luck
shaman505 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 tin exeis oc?k ti trofodotiko exeis? το oc τι ακριβως ειναι?
shaman505 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 xrisimopiise to spybot gia worms. good luck το spy sweeper κανει γι'αυτην τη δουλεια?
Bigi444444 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 shaman505, το κείμενο αυτό ήταν με άσπρα γράμματα μέσα σε μια κόκκινη γραμμή (σε κόκκινο πλαίσιο τέλοσπάντων);Η μητρική σφύριζε όταν στο εμφάνιζε; Αν ναι, κούνα το καλώδιο από το τροφοδοτικό που πάει στην κάρτα για να πιάσει πιο καλά.Πολλές φορές φαίνεται ότι θηκαρώνει μια χαρά ενώ δεν. Για πες μας...
shaman505 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 shaman505' date=' το κείμενο αυτό ήταν με άσπρα γράμματα μέσα σε μια κόκκινη γραμμή (σε κόκκινο πλαίσιο τέλοσπάντων);Η μητρική σφύριζε όταν στο εμφάνιζε;Αν ναι, κούνα το καλώδιο από το τροφοδοτικό που πάει στην κάρτα για να πιάσει πιο καλά.Πολλές φορές φαίνεται ότι θηκαρώνει μια χαρά ενώ δεν. Για πες μας...[/quote'] ναι φιλε μου αυτο ακριβως ειναι.το εχω κανει αυτο που λες και προς το παρων δεν μου το εχει ξανα εμφανισει.για να δουμε...
Bigi444444 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Είναι ότι δεν πιάνει καλά το βύσμα για την τροφοδοσία στην υποδοχή της κάρτας.Δεν ξέρω αν γενικά οι 9800 το έχουν αυτό (ίσως λίγο λασκαρισμένες υποδοχές; ), πάντως μερικές φορές σε ανύποπτο χρόνο σου σκάει στη μούρη.Γενικά πιο συχνά το κάνουν στο ποστάρισμα και όχι κατά τη μετέπειτα λειτουργία.Γι' αυτό και δεν πάει ο νους σου όταν κολλάει στο λειτουργικό για τέτοιο πράγμα. Δεν έχει καμία σχέση με θερμοκρασίες,οδηγούς,ιούς,διαβόλους, τριβόλους.Αν το στερέωσες καλά δε νομίζω να στο ξανακάνει, εκτός και αν αναδεύεσαι πολύ με το κουτί!.Ε, και αν στο ξανακάνει το φτιάχνεις πάλι (καλά δεν πιστεύω να καεί κιόλας! :grin: ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.