Dangelo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Καλημέρα Insomniacs!! Την πολύτιμή σας βοήθεια παρακαλώ... Έχω κάποια στοιχεία σε 2 πίνακες, π.χ. πινακας1 = στοιχεια τιμολογίου, και πίνακας2 = προιόντα που περιλαμβάνονται μεσα στο τιμολογιο. Έχω φτιάξει μια έκθεση, στην οποία έχω μέσα κανονικά τα στοιχεία και απο τους 2 πίνακες. Τώρα εκεί που η φόρμα περιέχει τα στοιχεία του 2ου πίνακα, στη σελίδα Α4 που τυπώνω, θέλω να φαίνοντα π.χ. 20 γραμμες. Το προβλημα μου είναι το εξής! αν έχω μια εγγραφή στον 2ο πίνακα, η έκθεση θα μου τυπώσει στο πάνω μέρος της σελίδας τα στοιχεία του πίνακα1 (σωστά) και απο κάτω επίσης σωστά τα στοιχεία του πίνακα2. Τα σχόλια που τυπώνω όμως στο τέλος της σελίδας θα μου βγούνε κολλητά με τα στοιχεία του πίνακα2... Αυτό που εγώ θέλω να κάνω, έιναι να τυπώνω πάνω τα στοιχεία του πίνακα1, κάτω τα σχόλια, και στην μέση της σελίδας να υπάρχουν οι γραμμές των εγγραφών μου(απο τον πίνακα2) ας πούμε ότι έχω 3 εγγραφές, και οι υπόλοιπες 17 γραμμές να εμφανίζονται κενες!!(σύνολο 20 γραμμές). Δηλαδή στην ουσία να περνιούνται οι εγγραφές του πίνακα2 πάνω σε μια φόρμα 20 γραμμών, και όχι οι γραμμές που εμφανίζει η έκθεση να αντιστοιχεί στο πλήθος των εγγραφών μου... Κάποιος να δώσει κάποια ιδέα - λύση PLEASE!!!! Ευχαριστώ πρωκαταβολικά....!!!
adi32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 an katalava kala ti theleis na kaneis nomizw oti prepei na ftiakseis mia ypoekthesh me ta stoixeia toy pinaka 2 kai na thn valeis mesa sthn prwth ekthesh syndeontas ta katalhla pedia
Dangelo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 ναι, αλλα αυτο ειναι ευκολο να το κανεις ακόμα και με τον οδηγό εκθέσεων... αυτό που δεν έχω καταφέρει είναι να εμφανίζονται και οι 20 γραμμες, έστω και αν αυτές είναι κενες... Η έκθεση αυτή θα αντικαταστήσει μια χειρόγραφη φόρμα που συμπληρωνόταν παλαιότερα... και θέλω να βγεί ακριβώς..
adi32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 nomizw exei na kanei me to megethos ths ypoektheshs kai tis idiothtes ths wste na anoigokleinei
Dangelo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 kai pali oxi... thelw i ekthesi na exei ena syggekrimeno megethos ... 20 grammes. me ta perigrammata tous, asxeta an einai symplhrwmenes mono oi 2-3 apo autes...
Dangelo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Update.... βρήκα ένα κομμάτι κώδικα, απο κάποια άλλη βάση δεδομενων, παρόμοια κατασταση... αλλά όταν τον βάζω να παίξει με την φόρμα στο event "on Page" μου βγάζει μηνυμα λάθους:"invalid statement type blocl" ... τί πάει να πεί αυτό? τι λάθος κάνω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.