LL_NEO Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Πήγα σήμερα στη Γλασκώβη για να αγοράσω έναν εκτυπωτή (τον Canon 4200) απο το pcworld. Το είδα στο site στης 85 λίρες και λέω μια χαρά μου είναι έφυγα. Πηγαίνοντας εκεί το βλέπω στις 105 λίρες. Τι έγινε ρε παιδιά λέω αρχίσαν και οι Σκωτσέζοι τις ελληνικές ταρζανιές. Πιάνω έναν πωλητή και του λέω "έτσι και έτσι". Μου λέει περιμένετε μισό λεπτό να το κοιτάξω. Αφού έκανε κανα 5 λεπτο να έρθει σε σημείο που να αρχίσω να σκέφτομαι αν εκτός απο τις ελληνικές πρακτικές έχουν και ελληνικές γραμμές μου έρχεται και μου λέει ότι η τιμή που έβλεπα στο internet ήταν web exclusive και το ότι το έγραφε απο δίπλα. Εκεί λοιπόν που είμαι έτοιμος να τους δώσω μια ευχή για sex και ταξίδια μου γυρνάει το παλικάρι και μου λέει ότι μου έκανε web παραγγελία με collect from the shop έτσι ώστε να το πάρω στην τιμή του site. Ειλικρινά δε μπορώ να φαντάστώ τους υπάλληλους των μεγάλων αλυσίδων εδώ να έμπαιναν σε τέτοια διαδικασία. Α και για την ιστορία όντως ότσν γύρισα πίσω και το κοίταξα, η τιμή ήταν web exclusive.
HamerZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 - Καλά πήγες στο PC-World για αγορά; Χάθηκαν τα e-shops; - Προσωπικά, όταν ήμουν στην Γλασκόβη, πάντα πρώτα έριχνα μια ματιά στα διάφορα e-shops, ποτέ δεν βασιζόμουνα στο site του Pc-World, maplin electronics (απλά από το site τοης mapplin έβρησκα τον κωδικό του κάθε προϊόντος), το μικρομάγαζο του μουστακαλή ασιάτη (κοντά στο Pc-World, μου διαφεύγει το όνομά του), μόνο στο Infiniti computers μπόρεσα να βασιστώ μια φορά για μητρική, dvds και ένα dvd-rw της NEC και τέλος, για τα άλλα μικρομάγαζα δεν τα αναφέρω καν. Ειδικά στο Pc-World αν προσέξεις κάνουν ότι και τα super-market στην Ελλάδα, δηλαδή, αλλού αναφέρεται η ετικέτα με την τιμή και άλλο προϊόν βρήσκεται στην θέση αυτή (αρκετή εμπειρία). Επίσης, εκεί άκουσα πρώτη φορά να με ρωτούν αν είμαι bussiness κάτι για να δεχθούν να μου πουλήσουν το εξωτερικό cd-writer 24x/USB2 της Yamaha (το οποίο τελικά το αγόρασα από scan.co.uk, αν δεν κάνω λάθος για το e-shop).
LL_NEO Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Hamerz α) τον ήθελα άμεσα β) Τον πήρα 85 λίρες τελικά, ενώ απο pricegrabber μου έβγαινε φτηνότερη απο dabs στις 81 λίρες αλλά στην εστία κάτω δε δέχονται να παραλαμβάνουν μεγάλα δέματα αν απουσιάζω(πράγμα που συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα)...Οπότε για 4 λίρες νομίζω ότι άξιζε τον κόπο δεδομένου ότι ήθελα να τον χρησιμοποιήσω άμεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.