Προς το περιεχόμενο

FreeDownloadManager & Opera

chrisracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να γινει integration αυτών των δύο? Στο Firefox για παράδειγμα με δεξί κλικ δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσεις κάτι με τη βοήθεια του FDM (έστω με τη βοήθεια του Flashgot σαν extension). Με τον opera γίνεται κάτι αντίστοιχο?Καμμια ιδέα κανείς...?

Δημοσ.

μου φαινεται πολυ απλο για να εννοεις αυτό:

με δεξι κλικ κ "save target as" ξεκιναει το κατεβασμα ενω ανοιγει παραλληλα κ η καρτελα transfers οπου σου δειχνει τι εχεις κατεβασει κ ποσο θα κανει κ αυτο που κατεβαζεις τωρα.

κατα τη γνωμη μου ειναι κ πιο ευχρηστο απο download του firefox

-δεν ξερω αν ειναι κ πιο γρηγορο βεβαια.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν εννοώ ακριβώς αυτό. Θέλω να χρησιμοποιώ τον Free Download Manager για το κατέβασμα αρχείων κ όχι τον ενσωματωμένο download manager που έχει ο Opera.

Δημοσ.

Μαλλον είμαι στραβός γιατι δε μπορω να δω αυτη την επιλογή.... :( Δοκίμασα copy link address ή copy image address ή save target as και τα υπόλοιπα που υπάρχουν κ δεν το βρηκα :(:(

Δημοσ.

Sorry για το ζάλισμα αλλα εξακολουθεί να μη μου δουλεύει....Μπορει να κανει αντιγραφή τη διέυθυνση του link αλλά δεν ανοίγει τον FDM.

Δημοσ.

no problem :)

κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του FDM, και τσέκαρε την επιλογή Browser Monitoring, Clipboard Monitoring

ίσως χρειαστεί να κλείσεις και να ανοίξεις ξανά τον opera αν στο ζητήσει

και Options->download options->monitoring

τσεκάρεις τα αντίστοιχα opera firefox κλπ

περιμένω να μου πεις

Δημοσ.

Αν και όλα ήταν τσεκαρισμένα τα έσβησα κ τα ξαναέκανα κ με ένα restart στον opera δούλεψε. Πάντως είχα συνηθίσει να ανοίγει αυτόματα ο FDM όταν πάς να κατεβάσεις κάτι υποθέτω ότι αυτό δε γίνεται εδώ κ πρέπει να τρέχει στο background....Να ρωτήσω αν δουλεύει το mass downloading με δεξι κλικ (να βάζει σε download list όλα τα links μιας σελίδας) ή ζητάω πολλά? Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...