Προς το περιεχόμενο

Ιδέα για νέα κατηγορία

capthookb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ' αρχήν να πω πως μου αρέσει πολύ ο τρόπος που είναι οργανομένο το forum αυτή τη στιγμή. Είναι σαφώς καλύτερο από προηγούμενες μορφές του, όπου υπήρχαν πιο γενικές κατηγορίες, και θέματα διαφορετικών υποκατηγοριών βρίσκονταν μπερδεμένα μεταξύ τους.

Η ιδέα που έχω και απλά ήθελα να σας μοιραστώ μαζί σας είναι για τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας που θα αφορά στη σχέση της τεχνολογίας και ειδικότερα των υπολογιστών στον άνθρωπο. Θέματα όπως οι επιπτώσεις της (σωματικές, κοινωνικές, οικονομικές), οι αλλαγές που φέρει στον άνθρωπο και στη ζωή του θα μπορούσαν να συζητιούνται εκεί.

Βέβαια ξέρω πως το site είναι τεχνολογικό (και ίσως η ιδέα μου να μην έχει πληθώρα θεμάτων ώστε να αποτελέσει ξεχωριστή κατηγορία) αλλά πιστεύω πως πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι, και έχουμε την τεχνολογία για να μας υπηρετεί, ενώ αρκετές φορές συμβαίνει το αντίθετο.

Δημοσ.

Eίναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση και νομίζω πως θα μπορύσε να αποτελέσει ξεχωριστή κατηγορία, αν και για την ώρα αυτό το καλύπτει η Γενική κατηγορία

• Super Moderators
Δημοσ.
Eίναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση και νομίζω πως θα μπορύσε να αποτελέσει ξεχωριστή κατηγορία, αν και για την ώρα αυτό το καλύπτει η Γενική κατηγορία

Δεν υφίσταται "Γενική Κατηγορία".

Η κατηγορία "Hardware Γενικά" καλύπτει ΜΟΝΟ hardware και κακώς μπαίνουν εκεί και άσχετα θέματα. Φαίνεται και από την περιγραφή της: «Γενική συζήτηση μόνο γύρω από θέματα hardware τα οποία δεν ανήκουν ή υπερκαλύπτουν τις υπάρχουσες κατηγορίες». Οπότε η συγκεκριμένη κατηγορία σίγουρα δεν καλύπτει την πρόταση αυτή.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να μπει μια γενική κατηγορία που να ονομάζετε για παράδειγμα "Πληροφορική Γενικά" και εκεί να αναγράφονται αυτά που ειπώθηκαν πιο πάνω αλλα και γενικά για την Πληροφορική όπως καταστήματα, ευχαρίστες ή δυσάρεστες εμπειρίες κ.α.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ προτείνω να μπει μια γενική κατηγορία που να ονομάζετε για παράδειγμα "Πληροφορική Γενικά" και εκεί να αναγράφονται αυτά που ειπώθηκαν πιο πάνω αλλα και γενικά για την Πληροφορική όπως καταστήματα, ευχαρίστες ή δυσάρεστες εμπειρίες κ.α.

Κάποιες αλλαγές στο forum (καθώς και η, θρυλική πλέον, αναβάθμιση του software στην έκδοση vBullentin3.5) συζητούνται στα αρμόδια ανώτατα κλιμάκια - ήτοι ο Hal9000 συζητά με τoν Hal9000 και παρεμβαίνει καταλυτικά ο Hal9000 (δεν μπορείτε να πείτε, έλλειμα δημοκρατίας δεν υφίσταται εδώ).

Ανακοινώσεις θα γίνουν όταν υπάρξει λόγος.

Ευχαριστούμε για την πρόταση και την συμμετοχή στην βελτίωση του forum. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...