sarcaster Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Γεια σας, έχω έναν 200G Maxtor και έναν 30G Quantum. Στον 200αρη έχω σε ένα partition το C:\ (System Hard Disk) και ένα partition για αποθήκευση. Το 30άρη τον έχω για jukebox (mp3 και λοιπά). (κι οι δύο IDE) Φυσικά Master είναι ο 200άρης. Ορισμένες φορές όταν συνδέω τον 30άρη δεν διαβάζει κανέναν από τους δύο σκληρούς και μόλις τον αποσυνδέσω ο 200άρης λειτουργεί κανονικότατα. Εντωμεταξύ, αν προσπαθήσω δυο τρεις φορές (βγάλω και ξαναβάλω καλώδια στον 30άρη) μερικές φορές επανέρχεται. Το πήγα σε τεχνικό και με γραψε στα π... του.. έχει κανείς καμμιά ιδέα, thanks προκαταβολικά... Φοίβος
Shineboy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δοκίμασε να βάλεις τον 30άρη στο 2ο κανάλι ide σαν master, ισως δεν παίζουν καλά στο ίδιο κανάλι, αλλιώς δοκίμασε (αν έχουν) να ρυθμίσεις τα jumper τους σαν cable select αν θες να είναι στο ίδιο κανάλι. Φυσικά εννοείτε ότι καλώδια κλπ τα αλλάζεις με τον Η/Υ κλειστό
sarcaster Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν άκου τι παίζει: Έχω μόνο ένα καλώδιο IDE... Άρα πάω στην δεύτερη λύση.. Γιατί νομίζω ότι ούτως ή άλλως το δεύτερο κανάλι IDE είναι πιασμένο από DVD, CD-R... Θα βάλω τον δεύτερο cable select αν και δεν νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα..
leukonas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Dokimase na bgaleis teleios to jumperaki apo ton deytero disko.Isos doulepsei etsi
sarcaster Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν παιδιά το είχα πάει το pc σε έναν τεχνικό και αυτός ξέχασε να βάλει δύο βίδες... Μόνο που ο πόντιος αντί να τις βάλει διαγώνια τις έβαλε και τις δύο από την ίδια μεριά... Λογικά όταν ο δίσκος βρισκόταν λίγο πολύ στο αέρα δεν δούλευε. Αυτό που λέω παίζει να ισχύει ναι ή όχι (πάντως τώρα που τον βίδωσα για τα καλά λειτούργησε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.