captaingr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Καλησπέρα! 1)Σκεφτομαι να κάνω αγορά απο το http://www.overclockers.co.uk/ Ποια η γνώμη σας; Έχει κανείς πραγματοποιήσει συναλλαγή μαζί τους; Είναι αξιόπιστοι; Θέλω να πάρω την Sapphire ATI Radeon X800 GTO² 256MB DDR3 TV-Out/DVI που την βρίσκω μόνο στο συγκεκριμένο shop. 2)Ακόμα θα πάρω μνήμη: GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 UltraX-BH5 CAS2 (GLX1GB3200DC). Αν τελικά αποφασίσω να πάρω 2GB τι προτείνετε; 2x1GB ή 4x512MB; Με συγχωρείτε για την ασχετοσύνη μου, ακόμα μαθαίνω. 3)Απο μητρική έχω καταλήξει στην DFI LanParty UT NF4 SLI-D (Socket 939) PCI-Express. Αν όμως τελικά πάρω την πιο πάνω κάρτα γραφικών το SLI δε θα είναι άχρηστο; Μήπως σ' αυτή την περίπτωση να προτιμηθεί η DFI LanParty UT NF4 Ultra-D (Socket 939) PCI-Express; Ευχαριστώ για την υπομονή σας!
bond Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Γιατί μνήμες από το overclockers? δεν βρίσκεις αντίστοιχες μνήμες εν ελλάδι? (Θα πληρώσεις ένα κάρο μεταφορικά) Αν πάρεις το συγκεκριμένο Motherboard το οποίο υποστηρίζει SLI είναι άχρηστο με κάρτα γραφικών ATI (θέλεις μόνο NVIdia) Γιατί τόσο μεγάλη κάρτα γραφικών? Σε τί οθόνη και με τί ανάλυση θα παίζεις? Όσο για τον αριθμό των μνημών θέλεις πάντα ζεύγος για να παίζουν σε Dual Channel , και όσο λιγότερες πάρεις , θα έχεις περισσότερα slots μνήμης ελεύθερα για μελλοντική αναβάθμιση (αν κάνεις ποτέ).
captaingr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μόνο την κάρτα θέλω να πάρω απο το overclockers επειδή δεν τη βρίσκω αλλού. Τις μνήμες και τα υπόλοιπα θα τα πάρω απο εδώ.
bond Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Έστω μόνο την κάρτα... Σε τί οθόνη και με τί αναλύση θα γίνει χρήση? Σκοπεύεις να βάλεις σε σειρά δεύτερη κάρτα? (Γιαυτό ξέρεις είναι το SLI) Αν ναι θέλεις δύο κάρτες και σίγουρα όχι ATI , με το συγκεκριμένο motherboard... (Προσωπικά δεν υποστηρίζω ιδιαίτερα την NVidia , αλλά προτοιμώ την ATI γενικώς , γιατί είναι ποιο αξιόπιστη και σε Hardware αλλά και σε Software (Βλέπε drivers))
phovos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Και να θελες να τα παρεις απο ocers.uk δεν μπορεις γιατι εχουν max 2κιλα για Ελλαδα και τα μεταφορικα ειναι περίπου 15-20euro[Δεν ειμαι πολυ σίγουρος γι αυτο] Τη Χ800 GTO την εχει και Ελλαδα.Κοιτα και ΕΔΩ Αυτες οι μνημες που θες ειναι περισσοτερο για overclocking αν δε σε ενδιαφερει αυτο καλυτερα να παρεις μια τετραδα[4x512] twinmos value που ειναι πολυ καλες και θα τη βγαλεις και πολυ πιο φθηνα...Αληθεια τη θα τη κανεις τόση μνημη????[Αν θες να κλοκαρεις τα 2Gb δεν θα σε βοηθησουν και πολυ...] Ουσιαστικα το SLi θα σου ειναι αχρηστο με ATI καρτα αλλα αν καποια στιγμή πας σε nVidia τοτε ισως σου χρειαστει.Απο την αλλη οι χρηστες που χρησιμοποιουν το SLi ειναι πολυ λιγοι οποτε ισως και να μη σου χρειαστει ποτε...
captaingr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μνήμη 1GB θα πάρω. Οπότε 2x512MB για να δουλεύουν Dual Channel. Για overclocking λίγα πράγματα ξέρω αλλά τις τελευταίες μέρες που προσπαθώ να αποφασίσω για το καινούριο PC έχω διαβάσει αρκετά στο forum και με ενδιαφέρει να μάθω και άλλα και να ασχοληθώ. Μητρική μάλλον θα πάρω την DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D αφού το SLI δε με ενδιαφέρει. Όσο για καρτα ξεχνάμε την Sapphire ATI Radeon X800 GTO² 256MB DDR3 TV-Out/DVI αφού όπως λες θα πάει πολύ ακριβά. Τι μου προτείνετε με παρόμοιες δυνατότητες. Και στα μαμά χαρακτηριστικά και στη δυνατότητα overclocking γιατί την συγκεκριμένη την ήθελα επειδή διάβασα πως μπορείς να της ξεκλειδώσεις τα extra pipelines με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.
freskas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Αν σκεφτεσαι ν'ασχοληθεις με dual gpu καποια στιγμη κ' θες τη συγκεκριμενη καρτα τωρα , μπορεις να κοιταξεις κ' σε crossfire (που νομιζω δεν απαιτει κ' ιδιες ακριβως καρτες): DFI LanParty UT RDX200CF-DR Crossfire (Socket 939) (πρωτη-πρωτη στα DFI 939). Για τις μνημες, συνηθως τα 512Μb stick εχουν ποιο καλα timings απο τα 1Gb. (αλλα ετσι γεμιζεις τα slots σου με τη 1) Kαλες ειναι κ' αυτες. Αν θελες GTO2 κ' οχι απλη GTO για να την κανεις 850xt δωστα τα μεταφορικα (δικη μου γνωμη).
hp91 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Εχω αγοράσει απο το συγκεκριμενο κατάστημα αλλά όταν ημουν UK και γενικα ηταν μια χαρα στις συναλλαγες τους. Απλά πάρε τιμή για μεταφορικά γιατι τελικά μπορεί να σου έρθει ακριβότερα από οτι Έλλαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.