Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο Reloaded

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμαν με τη μιζέρια, τις συνομωσίες και τις κουτοπονηριές μερικών. Δείτε το πιο ψύχραιμα το θέμα επιτέλους.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα προτιμούσα να μιλούσαμε με γεγονότα για να μην ρίχνουμε το επίπεδο της συζήτησης με τα υποθετικά "αν" κ θεωρείες συνομωσίας που μόνη πηγή έχουν το κεφάλι κάποιου.

Τα γεγονότα:

:arrow: Οι σκληροί δίσκοι πουλιόντουσαν πάντα στο αντιστατικό τους σακουλάκι που έρχονται από το εργοστάσιο/εισαγωγέα για λόγους προστασίας. Αυτό που αλλάζει πλέον είναι ότι το σακουλάκι δεν σκίζεται από το κατάστημα λιανικής για να κολληθεί το bar code επάνω στο προϊόν. H τιμή των hd δεν αλλάζει, όσον αφορά το παραπάνω γεγονός.

Ναι θα συνεχίσει να αλλάζει όμως όσον αφορά τις τάσεις της αγοράς, την ισοτιμία των νομισμάτων, κ την πρόοδο της τεχνολογίας. όπως γινόταν πάντα δηλ.

Εκεί συγκρίνουμε κ αγοράζουμε από όποιο κατάστημα αποφασίσουμε ότι μας συμφέρει, βάση της τιμής του, διαθεσιμότητας, τρόπου/χρόνου παράδοσης, after sales support, rma.

:arrow: Οι μνήμες ram πουλιόντουσαν μέχρι στιγμής χωρίς καθόλου συσκευασία, στην ίδια ακριβώς μορφή που πουλιόντουσαν από το εργοστάσιο/αντιπροσωπεία στο κατάστημα λιανικής.

bulk0jg.gif

Από εδώ κ στο εξής πουλιούνται σφραγισμένες σε πλαστική συσκευασία, πάλι όπως ακριβώς έρχονται από το εργοστάσιο/αντιπροσωπεία στο κατάστημα λιανικής, σε ελαφρώς αυξημένη τιμή λόγω της συσκευασίας. Το οποίο όπως ανέφερα σε προηγούμενο post είναι απόλυτα φυσιολογικό κ συμβαίνει σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας κ μη.

trancend2yw.jpg

Και εδώ είμαστε ελεύθεροι σαν καταναλωτές να αποφασίσουμε σε ποιό κατάστημα θα ακουμπήσουμε τον οβολό μας.

Περί του εργαζόμενου που αναφέρθηκε:

Τα στοιχεία του, η θέση του, οι κυρώσεις που μπορεί να υπέστη [πιστέψτε με δεν τα παίρνουν χαλαρά αυτά τα πράγματα στο Πλαίσιο] δεν είναι δικό μας θέμα. Το αν θα ανακοινώσει το οποιοδήποτε Πλαίσιο τα στοιχεία, τη θέση, τις πράξεις ή τις κυρώσεις οποιουδήποτε εργαζόμενου του είναι καθαρά ενδοεταιρικό θέμα κ στην διακριτική ευχέρεια του κάθε καταστήματος.

Με την ίδια λογική θα μπορούσε οποιοσδήποτε να ζητήσει τα pm σας, την ip σας, τα ονόματα σας, τα τηλέφωνα σας, ή όποια άλλα στοιχεία θα μπορούσε να έχει ένα forum για εσάς. Δεν νομίζετε; Αυτά δεν δίνονται.

Ας είμαστε πρώτα εμείς σωστοί μαθαίνοντας τα όρια μας κ μετά ας ζητάμε & από τους άλλους να είναι.

/sc

Δημοσ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ (ΒΛΕΠΕ MULRIRAMA,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,ONEWAY....) KAI AKOMA EΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ "ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ" MEDIA MARKT ,FNAC,DIXONS κ.α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ??? (ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ).

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ !!!! (ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ).

Ε!!! ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ. ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ. ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ) ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΑΘΟΣ (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ,ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ).

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ , ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ Ή ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ??

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΑΙΣΙΟ,MULTIRAMA,'H MEDIAMARKT???

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!!!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ.

Α!! ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ MEDIAMARKT???

ZHTΟΥΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΠΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ. ΑΚΟΥΣΩΝ-ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ 'Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ???

Ε!!! ΡΕ ΓΕΛΙΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!!

Δημοσ.

katanalotes enomenoi(kai enimeromenoi) pote nikimenoi congrats sto insomnia gia tin kinisi an kai gia to plaisio parameno epifilaktikos mexri na do egomiastiko thread se kapoio forum...episis kalo olous osous exoun parapona apo megales alisides katastimaton ilektronikon na ta paratisoun kai na psaksoun mikrotera magazakia pou doulevoun men me paraggelies kai den exoun polla etoimoparadota pramata alla diatiroun eftixos akoma ena kapoio epipedo stin poiotita ton proionton tous...pros theou, oxi alli grinia gia ta megala magazia..paratiste ta kai kante mia volta sti geitonia sas...4-5 stena parakato iparxei sigoura ena magazi pou mporei na sas eksipiretisei...ta leo afta giati ki ego ekopsa ta plaisia,multirama ktl kai agorazo me paraggelies apo mikra katastimata....perimeno vevaia 3-4 meres alla mexri stigmis den exo apogoiteftei... :grin:

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα ήθελα να καταθέσω τη δική μου πρόσφατη εμπειρία. Παρέλαβα το Σάββατο υπολογιστή και περιφερειακά από το Πλαίσιο. Έκαναν "λάθος" και έβαλαν το δεύτερο (έξτρα) σκληρό δίσκο που είχα παραγγείλει στο κουτί του υπολογιστή. Έτσι αναγκάστηκα να το ανοίξω για να τον βγάλω. Και με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω ότι ο δίσκος (WD 80GB) είχε μισοσκισμένο-μισοξεκολλημένο χαρτάκι από το σέρβις του Πλαισίου που έλεγε MALF (MALFUNCTION) και προφανώς είχε επισκευαστεί. Τους πήρα τη Δευτέρα τηλέφωνο και τους είπα τι έγινε και μου είπαν ότι θα έγινε κάποιο λάθος από τον υπάλληλο. Τους απάντησα πως προφανώς θα έγινε λάθος από τον υπάλληλο γιατί σε διαφορετική περίπτωση η "δουλειά" δεν έγινε σωστά και δεν φρόντισαν να αποσύρουν επιμελώς τα τεκμήρια της απάτης τους και άρα ο υπάλληλος θα έπρεπε να απολυθεί αμέσως! Την επόμενη μέρα μου παρέδωσαν νέο σκληρό δίσκο και πήραν πίσω το "λάθος" τους.

Δημοσ.

Mias k thixtike to thema...apo to Plaisio Patras...prin arketa xronia...enas filos mou eixe parei na agorasei enan adaptora...wste to socket pou eixe h Mobo tou gia celeron..me to adaptora auto na borouse na dextei enan allon Celeron allis seiras...An sas berdepsa agorase enan adaptora gia na prosarmosei enan allon Celeron...Tou poulisan enan Adaptora ASUS, o opoios apodeixtike spasmenos sta clip....kai to xeirotero...htan NO-NAME...otan pige k zitise na dei to dieuthinti....tou eipan pws eixe ginei kapoio lathos k tou dwsan ta lefta tou pisw....Istoria einai 101% alithini...epeidi imoun dipla otan to agorase k otan to epestrepse....

Δημοσ.

Mpravo sto INSOMNIA alla den perimena kati diaforetiko apo to PLAISIO (fysika itan poio eukolo na xreothei to lathos enas ypallhlos (koinos Thyma) kai na xasei to psomi tou apo tin idia tin etaireia)

Dioti ego prosopika anafero oti gia ena lathos se ena proion aneksartita an to kanei ypallilos/dieuthintis YPOLOGH EINAI H ETAIREIA oxi o ypallilos/dieythintis auti ofeilei na kserei ti kanei o kathe ypallilos/dieuthintis tis kai to leo me empeiria 10 xronon se omilo alysidas katastimaton pliroforikis me polla perissotera katastimata apo to plaisio kai fysika oxi mono se ellada alla kai eksoteriko.

Auto deixnei oti apla to plaisio den exei frontisei na mathei kapoia pragmata stous ypallilous tou.

P.X otan pas na pareis mnhmes ram kai vlepeis ton ypallhlo na tis pianei me gymna xeria kai na stis vazei se alouminoxarto xoris na parei metra prostasias kai na foraei kai poulover....ta symperasmata dika sas.

H euthini pantos kata emou einai stous pelates me to koino rito (den ikseres den rotages) yparxei kai to allo vevaia (oti plironeis pairneis)

Prosopika ego psonizo proionta pliroforikis kai apo megala katastimata alla perissotera apo mikra sta opoia exo kalyteri antimetopisi giati me koitazoun pragmatika os pelati.

P.S den exo prosopika me to plaisio alloste einai thema epilogis tou kathena apo mas na psonizei apo opou thelei.

P.S 1 Fysika den perimena oti meta apo tosa post tha elege kati antitheto to plaisio kai oti tha eperne tin euthini ekeino iksera oti tha tin plirone enas "athoos" ypallilos gia to sfalma tis etaireias fysika ama den ginotane o xamos kapoioi me entoli tis etaireias tha eksakolouthousan na anoigoun diskous gia na vazoun to autokollhto 5 xronia eggyhsh apo plaisio les kai emena auto me endiaferei i oti den ksero poso eggyhsh dinei o kataskeuasths tou proiontos.

P.S 2 Na doume poso tha kratisei auti i "omorfi symperifora tou plaisiou"

auta...sorry an sas zalisa me to megalo post

Δημοσ.

xtes agora apo plaisio mia mnimi transcend 512 mb 333mhz kai den itan se siskeuasia .apla tin egbale apo to sirtari kai tin ebale se sakoulaki?kai malista eixa paei prin 2-3 meres kai den iparxan oi siggekrimens mnimes.ti exete na peite gia auto?lete na exo parei mapa proin?

Δημοσ.
xtes agora apo plaisio mia mnimi transcend 512 mb 333mhz kai den itan se siskeuasia .apla tin egbale apo to sirtari kai tin ebale se sakoulaki?kai malista eixa paei prin 2-3 meres kai den iparxan oi siggekrimens mnimes.ti exete na peite gia auto?lete na exo parei mapa proin?

"proin" πολύ πιθανόν. Μάπα ίσως όχι γιατί μπορεί να είναι αλλαγή προιόντος λανθασμένης επιλογής.

Πάντως η τακτική τους καλό είναι να γίνει πάγια και όχι να ακολουθείται από μόνο 1 κατάστημα επιλεκτικά.

Δημοσ.

Λογικά θα υπάρχουν κ bulk ακόμα, όπου υπάρχουν, δεν θα τις πετούσαν αυτές. Το ίδιο προϊόν έχεις πάρει απλά χωρίς συσκευασία.

Αλλά η ερώτηση εδώ είναι η εξής απλή.

Ζήτησες μνήμη σε συσκευασία κ δεν σου δώσαν, ή σου είπαν ότι δεν θα φέρουν;

Αν ισχύουν και τα 2 γράψε εδώ το κατάστημα που επισκέφτηκες, ημερομηνία κ περίπου ώρα.

/sc

Δημοσ.

den eixa idea oti eprepe na itan se siskeuasia .tipota apla tin mnimi zitisa ti sigkekrimeni kai eida na tin bgazoun apo syrtari.tin triti piga 15/11/ kai ora kata tis 20:00 katastima stournari.pantos eida pos eixe kai alles sto surtari idies xoris siskeuasia.h suggekrimei ipalilos den iksere oti ipirxan kai rotise allon ipallilo.

exo mia idia 512 gia auto ithela tin siggekrimeni gia na einai idies.problima den parousiase se deufalt.ti exete na protinete gia na tin testaro???

euxaristo

Δημοσ.

Βασικά αυτό είναι ο κλασσικός ελληνικός κάφρος.

Κανείς δε νοιάζεται για τους άλλους. Όλοι κοιτάμε την πάρτη μας και ο άλλος στα @@ μας.

Τέτοιες ματσωλιές κάνουν όλοι. Με το φαγητό μας, με το αυτοκίνητό μας, με το σπίτι μας, δε θα γινόντουσαν και στον υπολογιστή μας.

Είναι η νεοελληνική κουτοπονηριά.

Αν ισχύσει αυτό πάντως είναι ένα καλό βήμα μπροστά για την αγορά πληροφορικής και τεχνολογίας καθώς και για το insomnia το οποίο από ότι φαίνεται έχει εξελιχθεί σε μια κοινότητα με δύναμη και άποψη που συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια για διείσδυση της πληροφορικής στη χώρα μας με το σωστό τρόπο.

Ο καιρός θα δείξει.

Δημοσ.

Στις 12/11 αγόρασα έναν 2.5" Hitachi 80GB/5400 από το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Φυσικά ο δίσκος ήταν ανοιγμένος και μεταχειρισμένος.

Επειδή τυγχάνει να ξέρω μερικά πράγματα βρήκα ότι ο δίσκος είχε πάνω Windows XP Home ελληνικά κι έπαιζε από τον Μάρτιο μέχρι τον Σεπτέμβριο (πιθανολογώ σε κανένα demo laptop του μαγαζιού γιατί δεν είχε user accounts και data).

Τους έστειλα mail κι απάντησε η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων ότι θα μου τον αντικαταστήσουν.

Όντως πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα κι εκεί άρχισαν τα κουλά:

- δεν έχω ίδιο

- έχω να σου δώσω 60άρι!

- έχω 80άρι 4200!

- έχω 100άρι!

Στο τέλος τους σιχτίρισα και τους λέω δώστε μου τα λεφτά μου πίσω.

Αμ, δε! Δεν μου τα έδιναν! Ήθελαν να μου δώσουν πιστωτικό!

Αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!!

Δικαιούμαστε βάση νόμου σε 10 ημέρες τα λεφτά μας ΠΙΣΩ!

Μετά από την εμμονή μου αυτή φώναξε τον υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος άρχισε πάλι από την αρχή τα ίδια (δεν έχω, δεν ξέρω αν θα ξαναφέρω, 60άρι, 80άρι, 100άρι...)!

Στο τέλος πριν του πω για την επιστροφή των χρημάτων με ρώτησε αν ήθελα να ψάξει σε κάποιο άλλο κατάστημα να δει να θα βρει...

Του είπα ναι και τελικά βρήκε έναν ίδιο Hitachi (ο οποίος τελικά ήταν σφραγισμένος κι αφορμάριστος...) κι έτσι τελείωσε η περιπέτεια αυτή...

Έχω αγοράσει από πολλές χώρες και καταστήματα (ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία) και πρώτη φορά μου συμβαίνει να μου δίνουν ανοιγμένες συσκευασίες!

Σε οποιαδήποτε κατάστημα οι ανοιγμένες συσκευασίες έχουν ταμπελάκι που το γράφει πάνω τους όπως και την κατάσταση του προϊόντος και το δίνουν φθηνότερα πάντα από το καινούργιο προϊόν!

Μήπως μας περνάνε για κάφρους εδώ στο Ελλάντα?!?!?!

Αν το συγκεκριμένο κατάστημα (όπως και τα υπόλοιπα) δεν αλλάξει πολιτική τότε δεν πρόκειται ν' αγοράσω ξανά από αυτό. Χαιρετίσματα...!

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον cozzyzz...

Πολλά τα κακά που έχω ακούσει για το πλαίσιο και απο πολλούς...

Να σας πώ κι ένα πρόσφατο... Bulk mouse microsoft optical (Basic) ξέρετε' date=' αυτό στο σακουλάκι... τιμη πλαισίου 17,5 Euro... Χονδρική τιμή (απο infoquest Θεσσαλονίκης: 6,50 Euros...)

Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! ! ![/quote']

bulk τιμη ποντικιου ΠΛΑΙΣΙΟ 7,95 € !?!?!?!?! ΑΥΤΟ στο σακουλακι ..... τωρα εσυ ΠΟΥ ειδες τα 17,50 δεν μπορω να καταλαβω !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...