dimitris74 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 παντως πριν καμμια βδομαδα που ημουν στο καταστημα της κηφισιας και κοιταγα για μνημη 1giga ενω ειχαν στον καταλογο την φτηνοτερη 100+φπα διαθεσιμες ειχαν μονο σφραγισμενες στα 129, σε ερωτηση μου μου ειπαν οτι δημιουργηθηκε θεμα με τα Bulk μνημες και σκληρους και θα προσφερονται ποια σφραγισμενοι με καποια επιβαρυνση στις τιμες, πχ οι μνημες 129 απο 119
vagos789 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Γιατι να μπει επιβαρυνση στην τιμη; Πιστεύω δεν ειμαι κακοπροαίρετος,απλά μου δημιουργείται η απορια γιατι το ίδιο προϊόν ακριβαίνει με μοναδική αιτία το ότι δεν θα ειναι ανοιχτή η συσκευασία. Εαν μιλουσαμε για προϊόντα retail οπου περιέχονται cd κτλ θα το καταλάβαινα.Εκτός εάν συμβαι.νει ακριβως αυτο.
madsc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Τα εργοστάσια παραγωγής όπως κ οι αντιπροσωπείες σε κάθε χώρα πουλάνε χοντρική σε διαφορετική τιμή το χύμα προϊόν από το σφραγισμένο. Αυτό ισχύει από τα στραγάλια & τους ηλιόσπορους μέχρι τις μνήμες ram που είναι σφραγισμένες στις εργοστασιακές τους συσκευασίες, και είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό σε όλα τα καταστήματα. /sc
scorer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 akribos mas kleboyn genika edo stin ellada kai idiaitera to plaisio se times basika!
PeiramatoZwo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Don't buy from plaisio... Δεν γίνεται από την μια να το βρίζετε και από την άλλη να τα ακουμπάτε εκεί τα λεφτά σας... αν δουν ότι μειώνονται οι πωλήσεις σίγουρα θα αλλάξουν τακτική. Πάντως η αύξηση τιμής για το σφραγισμένο σακουλάκι δεν είναι λογική. Αν ισχύει τότε μας δουλέβουν...
sa1901 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Τα εργοστάσια παραγωγής όπως κ οι αντιπροσωπείες σε κάθε χώρα πουλάνε χοντρική σε διαφορετική τιμή το χύμα προϊόν από το σφραγισμένο. Αυτό ισχύει από τα στραγάλια & τους ηλιόσπορους μέχρι τις μνήμες ram που είναι σφραγισμένες στις εργοστασιακές τους συσκευασίες' date=' και είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό σε όλα τα καταστήματα. /sc[/quote'] Γιατι να μπει επιβαρυνση στην τιμη;Πιστεύω δεν ειμαι κακοπροαίρετος' date='απλά μου δημιουργείται η απορια γιατι το ίδιο προϊόν ακριβαίνει με μοναδική αιτία το ότι δεν θα ειναι ανοιχτή η συσκευασία. Εαν μιλουσαμε για προϊόντα retail οπου περιέχονται cd κτλ θα το καταλάβαινα.Εκτός εάν συμβαι.νει ακριβως αυτο.[/quote'] Πολύ σωστά τα λετε και οι δύο. Άλλο η retail συσκευασία και άλλο η bulk. Το θέμα είναι άλλο. Αν το Πλαίσιο αρχίσει να χρεώνει του δίσκους και τις μνήμες ακριβότερα, επειδή απλά και μόνο δεν σκίζει το σακουλάκι (το ίδιο σακουλάκι που πούλαγε μέχρι τώρα σκιμσμένο) είναι ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
random Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Γιατι να μπει επιβαρυνση στην τιμη;Πιστεύω δεν ειμαι κακοπροαίρετος' date='απλά μου δημιουργείται η απορια γιατι το ίδιο προϊόν ακριβαίνει με μοναδική αιτία το ότι δεν θα ειναι ανοιχτή η συσκευασία.[/quote'] ε, αφου ΔΕΝ ειναι το ιδιο προιόν. Αφου δεν σας αρεσαν τα "ανοιγμένα", πληρώστε τώρα τιμές για πλαστικά κουτάκια. Πολύ σωστά τα λετε και οι δύο. Άλλο η retail συσκευασία και άλλο η bulk.Το θέμα είναι άλλο. Αν το Πλαίσιο αρχίσει να χρεώνει του δίσκους και τις μνήμες ακριβότερα' date=' [b']επειδή απλά και μόνο δεν σκίζει το σακουλάκι[/b] (το ίδιο σακουλάκι που πούλαγε μέχρι τώρα σκιμσμένο) είναι ΚΟΡΟΪΔΙΑ. Έλεος, παίδες. πάρτε τηλέφωνο να ρωτήσετε, τι πουλάνε: retail, oem, bulk or santa barbara, αντι να διαδίδετε "απορίες" τύπου Εσπρέσσο, Χίου .. "ο κοσμος αναρωτιέται μηπως ο Μπάμπης ειναι ομοφυλόφυλος, δεν ειναι δικια μας άποψη, απλα το ρεπορταζ κάνουμε"
sa1901 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 ε' date=' αφου ΔΕΝ ειναι το ιδιο προιόν. Αφου δεν σας αρεσαν τα "ανοιγμένα", πληρώστε τώρα τιμές για πλαστικά κουτάκια.[/quote'] Εσύ είσαι βέβαιος γι' αυτό που λες; Γιατί όλα τα υπολοιπα μαγαζιά τότε, πουλάνε την Bulk συσκευασια (αυτή με το αντιστατικό σακουλάκι) αεροστεγώς κλεισμένη;
Dr_Slump Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 το φαινόμενο είναι γενικό, πολύ γενικό!! δεν είναι θέμα υπαλλήλων, είναι θέμα εταιριών.... και όχι συγκεκριμένων αλλά όλων τα ίδια μου έκανε και ο γερμανός και το πλαίσιο και ο κοτσόβολος και όλοι και από ότι είδαμε από τον ευαγγελάτο, το ίδιο μας κάνουν με αυτά που τρώμε είναι πανελλαδικό φαινόμενο και όχι θέμα υπαλλήλων ούτε καν καταστηματαρχών
gv Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Σωστή η αντιμετώπιση του Πλαισίου και μπράβο τους. Καλό είναι να ξέρουμε πάντως πως βάσει νόμου οτιδήποτε αγοράσει κάποιος έχει δικαίωμα μέσα σε 10 ημέρες να το επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση χωρίς να εξηγήσει σε κανέναν γιατί δεν το θέλει και να πάρει τα χρήματά του πίσω και όχι - όπως κάνουν στα περισσότερα καταστήματα- κάποιο προϊόν παρόμοιας αξίας η κάποιο πιστωτικό σημείωμα. Στην αρχική του κατάσταση δεν περιλαμβάνονται τα σακουλάκια που πιθανόν να σχίστηκαν προκειμένου να ανοιχθεί τον προϊόν. Νομίζω ο νόμος που το αναφέρει αυτό είναι ο 2241. Αφορμή του παραπάνω σχολίου ήταν το πάθημα ενός γνωστού μου που αγόρασε εκτυπωτή από μεγάλο κατάστημα πληροφορικής' date=' τον επέστρεψε δύο ώρες αργότερα επειδή δεν εκτύπωνε και προσπάθησαν να τον πείσουν πως η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει είναι να τον στείλει στην αντιπροσωπεία γιά επισκευή... Μετά από μερικά μπινελίκια του τον αλλαξαν βέβαια επί τόπου.[/quote'] auto isxiei mono stis agores apo apostasi !!! mesa se 10 meres mporeis na ypanaxoriseis xoris na eisai ypoxreomenos na aitiologiseis tin apofasi sou ... Ν2251_1994_Προστασία καταναλωτών
gv Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Αν το Πλαίσιο αρχίσει να χρεώνει του δίσκους και τις μνήμες ακριβότερα, επειδή απλά και μόνο δεν σκίζει το σακουλάκι[/b'] (το ίδιο σακουλάκι που πούλαγε μέχρι τώρα σκιμσμένο) είναι ΚΟΡΟΪΔΙΑ. den ginetai sizitisi me to AN ... mono sigxisi epiferoume ... =========== mpravo ston madsc sto insomnia kai sto plaisio ... to men insomnia exoun arxisei na to sevontai (fovountai) stin stournari kai to plaisio enirgise opos armozei se mia sovari etairia ... oson afora tis times ... opoiou tou fainontai akriva as min agorazei ...
GiannisKr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Το να φορτώσουν σαν εταιρεία την υπαιτιότητα στον υπάλληλο είναι πολύ εύκολο ή μαλλόν πολύ φθηνή δικαιολογία γιατί έτσι δεν αναφέρεται ονομαστικά ποιος έφταιγε.Μπορεί να έφταιγε δηλαδή το Πλαίσιο και για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις είπαν έφταιγε ο υπάλληλος.Ποιός υπάλληλος δηλαδή έχει τέτοια θέση να αλλάξει προϊόντα και συσκευασίες χωρίς να γίνει αντιληπτός από συνάδελφό του;Κανένας μάλλον!Πολλοί ίσως, ένας όχι.Ας αφήσει το Πλαίσιο τις σάλτσες του Ξανθόπουλου και να αναλάβει πλήρως την ευθύνη και όχι να λέει ψέματα.Τόσες καταγγελίες γίνονται για το Πλαίσιο και από όλες απολογούνται γι αυτήν.Μήπως το κάνουν επειδή η ανώνυμη δικαιολογία είναι πιο εύκολη να γίνει πιστευτή σε αυτή την περίπτωση;
dimitris74 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 den ginetai sizitisi me to AN ...mono sigxisi epiferoume ... file mou mias kai ego anefera to thema me tis times, einai ta logia tis ipallilou ston b orofo sto katastima tis kifisias, kata poso leei alitheia den tha to psakso, apla piga na agoraso ena stick tou ena giga, pou to edine 119 euro teliki, mou edeixnan ena tranced pou ekane 129 sfragismeno se plastiki siskevasia, otan ti rotisa an exei alli ftinoteri, mou eipe oti stamatisan na fernoun xima mnimes kai sklirous me apotelesma na iparksei epivarinsi stin teliki timi, giauto kai i tranced einai akrivoteri apo tin timi tou filladiou, mporoun ta paidia pou ekanan to kone me to plaisio kai ipirkse ayti i topothetisi na to diastayrosoun kai na mas poun an alithevei
gv Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 mporoun ta paidia pou ekanan to kone me to plaisio kai ipirkse ayti i topothetisi na to diastayrosoun kai na mas poun an alithevei poio na ali9euei ? oti oi sfragismenes mnimes einai pio akrives apo tis xyma ? exei apantisei o madsc pio pano ?
leukonas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Κατά πάσα πιθανότητα' date=' ο υπάλληλος δεν έπαθε τίποτα. Από την στιγμή που το ΠΛΑΙΣΙΟ λειτουργεί και τμήμα Service, είναι λογικό να χρειάζονται ανταλλακτικά για να κάνουν δοκιμές. Και σίγουρα η διοίκηση του ΠΛΑΙΣΙΟΥ το ήξερε αυτό. Απλά, δεν ήθελαν να επιβαρυνθούν το κόστος των ανταλακτικών που θα έπρεπε να έχουν οι τεχνικοί. Τώρα όμως, μάλλον θα το επιβαρυνθούν και θα πουν και "ευχαριστώ" !!!!!!! Well Done Insomnia!!!!!!! Sam.[/quote'] Oxi den tha to epibarinthoun tora.Tous diskous pou xrisimopioun gia na kanoun ti doulia tous tha tous bazoun sta etoima sistimata pou poulane.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.