denbriskonick Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Αυτο το κειμενο δεν εχει σκοπο να μειωσει την συγκεκριμενη εταιρεια,ειναι ομως μια αληθεια που συνεβη σημερα κ εχει ως εξης: Οπως ολοι,εχουμε αγορασει καρτα γραφικων κ αλλα βεβαια τα οποια συνοδευονται απο μια (υποτιθεμενη) ρημαδα εγγυηση.Στο πλαισιο λοιπον φαινεται να εχουν ξεχασει τελειως τι θα πει αυτο καθως περυσι ειχα αγορασει την geforce 5200 128ΜΒ(3 years warranty) κ μετα απο 1 χρονο η καρτα καηκε(χωρις overlocking ή κακομεταχειριση).Πηγα κ εγω σημερα να δω τι θα γινει κ οπως με πληροφορησανε η καρτα μου σημερα κοστιζει 22? απο 65(μεχρι εδω καλα),δεν εχουν αλλη να μου την αντικαταστησουν(χωρις βεβαια να ψαξουν σε αλλο καταστημα) κ βεβαια να παρω τα 20 μου ευρω κ να αγορασω οτι καρτα αλλη θελω πληρωνοντας την διαφορα ΒΕΒΑΙΑ.ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΜΩΣ..Το αποτελεσμα ηταν απο το πλαισιο του ψυχικου να βρεθω κηφισια κ να περιμενω να εμφανιστει υπευθυνος 2 ωρες αφου μου λεγανε οι υπαλληλοι(ποιος τους εβαλε αραγε???) οτι τι να κανουμε τωρα κ παρε αλλη καρτα κλπ κ πληρωσε την διαφορα... ΣΥΝΕΠΩΣ:ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 400? πχ ΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ Η ΧΑΛΑΕΙ ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ Κ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 100?,ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕ ΤΑ 100 ΣΟΥ Κ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ 300? ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΤΣΙ??ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Δ Ω Ρ Ε Α Ν...ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ MONO ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ AΡΚΕΤΑ Κ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σημειωση:Δεν προσπαθω να αμαυρωσω η να ριξω λασπη στη συγκεκριμενη εταιρεια ομως ο τροπος που ενεργησανε ειναι το λιγοτερο μαφιοζικος κ αυτα μου συνεβησαν σημερα μονο με μια καρτα γραφικων των 65?.. Τα συμπερασματα δικα σας...
LL_NEO Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Κάποτε θέλησαν να το κάνουν και σε μένα. Δεν τους χάλασε που δεν τα κατάφεραν. Αν ψάξεις με key words Sapphire και Πλαίσιο θα το βρεις το ποστ
Sorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Για να καταλάβω. Τελικώς σου δώσανε μια άλλη δωρεάν που αξίζει 65?; Ποιά;
k_w_t Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου!! Δεν το κλεινουν το ρημαδι να ησυχασουμε!
drm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε στην περίπτωσή σου, πάντως μία φορά που έπρεπε να αλλάξω κάτι λόγω εγγύησης μου δώσαν το πόσο που είχα δώσει όταν το πήρα και όχι όσο έκανε τώρα. Δηλαδή πήρα έναν 120gb @ 120e πριν 2 χρόνια, χάλασε τώρα που κοστίζει μόνο 70-80Ε, αλλά μου δώσαν "πίστωση" 120Ε...
ceasar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Gia to plaisio nomizw oloi exoume kati na thimomaste.. Egw ekana to lathos kai agorasa pc apo to sigkekrimeno magazi.. Stous 4 mines anakalipsa oti logw provlimatikou ilikou kaike i mitriki mou, to stelnw sto service k meta apo 2 evdomades (mexri na aksiwthoun na feroun apo athina -thess/niki eimai- nea plaketa kai afou tous zorisa gia na min plirwsw th diafora afou eixe eksantlithei to sigkekrimeno montelo) pairnw to pc. Anakaluptw oti leipei to modem molis to pairnw spiti :-x , to ksanapigainw kai anakaluptw oti leipoun oi thyres usb :-x .. to ksanapigenw distixws kai parathrw oti ta eixan topothethsei aplws mesa kai den ta eixan vidwsei, oute to modem oute tis thyres usb kai epipleon eixan sindesei lathos kai ta dvd kai dvd-RW me apotelesma na doulevei mono to ena :-x :-x :-x .. Ta sxolia perittevoun..
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Μια φορα χρειαστηκε να αλλαξει φιλος σκληρο 60gb εντος εγγυησης(αν θυμαμαι καλα ειχαν περασει 6-7 μηνες απο την αγορα)και καθως δεν υπηρχε το συγκεκριμενο μοντελο,του δωσανε 80αρι χωρις μπερδεματα.Αυτο σε πλαισιο της Θεσαλλονικης. Ευτυχως ακομα δεν χρειαστηκε να μπω σε αυτη την διαδικασια με το πλαισιο(..δεν εχω παρει και πολλα απο κει).Ισως ειναι και το καταστημα,τι να πω.
denbriskonick Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Τελικως Sorath θα μου δωσουν την ιδια καρτα με αυτη που ειχα(ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ λεμε) αφου φωναξα τον υπευθυνο κ αφου ανακαλυψε οτι τελικα υπηρχε το συγκεκριμενο μοντελο οταν οι τεχνικοι που ψαχναν δεν το βρισκανε σε κανενα πλαισιο.Τι να πω ρε παιδια,να ειχαν κ οι ιδιοι κανα συμφερον...
ThanasisAR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Έχω πάρει πολλά από το Πλαίσιο. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ότι πήγαινα πίσω κοντά στην ημερομηνία αγοράς μου το αλλάζανε χωρίς κουβέντα. Ένα cd writer Yamaha 8απλής, για τότε μιλάω, που τα έπαιξε πάνω στο χρόνο και δεν υπήρχε το ίδιο μοντέλο μου έκοψαν πιστωτικό το ποσό που το είχα πληρώσει και πλήρωσα τη διαφορά και πήρα ένα Plextor 16απλής. Και για να μη φανώ προκατειλημμένος θεωρώ το ίδιο αξιόπιστο και το e-shop.
giankyr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 egw ena exw na pw, to plaisio einai to kalytero magazi (gia na pas na deis apo konta ola ta proionta mazemena kai na pas na ta pareis apo allou meta!)
Sorath Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Η μόνη ατασθαλία που έχει κάνει το πλαίσιο σε μένα ήταν όταν αγόρασα το 2ο μου PC απο αυτούς. Εγκαθιστώ τα Windows, περνάω drivers της SB Live αλλά τίποτα! Ήχος γιοκ. Ψάξιμο απο δω, ψάξιμο απο κει. Τιποτα! Αφού είχα απελπιστεί άνοιξα το tower και παρατήρησα οτι η κάρτα δεν είχε κουμπώσει σωστά πάνω στο PCI Slot. Με το που την έσπρωξα λίγο, έπαιξε κανονικά. Να χαρώ το χαρτί που δίνουν για τον τενχικό έλεγχο. Κάρτα ήχου = Τσεκ!!!! Άντε τώρα μην... @##*@@!!!
sa1901 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Ένας φίλος μου έχει αγοράσει την Albatron 6800LE 250? τον Ιανουάριο του 2005. Η καρτούλα του κάηκε αυτές τις μέρες και την πήγε πίσω στο κατάστημα. Του λένε η κάρτα δεν υπάρχει πια και το μόνο που μπορόυμε να κάνουμε είναι να σας δώσουμε μία άλλη αντίστοισης αξίας. Έλα όμως που το Πλαίσιο έδινε πριν 2-3 βδομάδες την συγκεκριμένη κάρτα στα 90? για ξεστοκάρισμα. Του δίνουν λοιπόν πίστωση για αγορά νέας κάρτας 90?. Του προτείναν μάλιστα την Χ700 την απλή και του ζητούσαν και επιπλέον +20?. Τα πήρε λίγο στο κρανίο και τους φώναξε και τελικά δεν τον χρεώσαν παραπάνω. Όταν μου τα είπε αυτά, του είπα ότι τον έπιασαν κότσο. Τον φόρτωσα κανονικά και θα πάει από εκεί να ζητήσει κάρτα αξίας 250?. Σε μένα το καλοκαίρι κάηκε η μητρική που είχα αγοράσει από το e-shop πριν 1 1/2 χρόνο 220?. Τελικά η αντιπροσωπεία δεν μπόρεσε να μου την αντικαταστήσει και πήρα πιστωτικό 220?. Και όλα αυτά χωρίς εγώ να πω κουβέντα.
akiss Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 H to idio proion piso h antikatastash me neotero idion xarakhristikon-timhs,h efoson den mporoyn na to broyn epistrofh xrhmaton symfona me thn timh agoras.Den se apasxoli esena an kanei tora ena euro.8es thn idia karta poy eixes parei, h kati antistixis timh symfona me thn thmh agoras.Ka8e fora sto plaisio ta idia trabao, kai ka8e fora to idio apotelesma exo.Pistosi sthn timh agoras.
skoy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Prepei na sou dosoun to idio, an den yparxei to amesws epomeno diathesimo... kai episeis me tin koloegiisi.... I egiisi den einai gia tin agora alla gia to proion... synepws kainourio proion thelei kai kainouria egiisi, oxi pou sou lene oti stin alaksame tin othoni alla exeis egiisi mono to ypolypo pou sou emeine... Ayto grafei i Elliniki nomothesia Apaitise kai kainouria egiisi... tin dikaiousai...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.