HamerZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 - Έχω σύνδεση ADSL 512, 3 υπολογιστές, router Zyxel 660H - Το πρόβλημα είναι πως όταν ο 3ος παίζει Counter Strike on-line, το παραμικρό κατέβασμα που κάνω από τον 1ο ή τον 2ο υπολογιστή αμέσω ανεβάζει υπερβολικά τα ping στο CS. Σε περίπτωση μάλιστα πχ Shareaza, DC++ τα ping είναι υπερβολικά μεγάλα. - Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να to διορθώσω αυτό. Ο κάθε υπολογιστής έχει συγκεκριμένη ip (διαφορετικές μεταξύ τους). Έχω δώσει πρωτεραιότητα στον 3ο στις ρυθμίσεις του modem και του έδωσα στο Wan 256Mbps. - Έψαξα και στο adslgr.com αλλά ενώ ακολούθησα τις οδηγίες κτλ εκεί δεν κατάφερα να κάνω τίποτα. Υπάρχουν πουθενά αλλού τίποτα οδηγίες σχετικά με το θέμα; - Υπάρχει κανείς που να έχει συνδιάσει ταυτόχρονα λειτουργία με ικανοποιητικές επιδώσεις του Counter Strike με κάποια εφαρμογή p2p; - Επίσης, τα Ports που έχω ανοίξει στο router είναι 27000 μέχρι 27039. Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι πολλά, μιας και για το dc++ και το shareaza έχω μόνο 1 ή 2 ports ανοιχτά;
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 ta ports den nomizo oti einai to provlima apla pezei rolo kai i grammi.apla prospathise na min bazeis pola download tautoxrona oste na min anigoun polla conections kai na min sou anevazei ta pings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.