theolam Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 exo ena palio Back ups pro 420, psaxnw gia antikatastashs mpatarias, paizei kati tetoio na vrw apo link ?
mitseuler Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 germanos? dhsios? nomizw exoune! apo links ennoeis apo e-shops?
FISHERMAN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Kai egw psaxnw gia to APC back-ups CS 500,eixa brei apo tin episimi selida enan antiproswpo stin thessaloniki,esteila mail alla me egrapsan....den pira tilefwno klp apla ithela na mathw times.An kserei kapoios plz as mas pei.Kainourio kanei 100-120euro nomizw i mpataria mono??
manosloumb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 paides prin mia wra paredwse pneuma to APC 700 , Kokkino lamb, battery replace. Tou exw piei to aima tosa xronia kai pote den me prodwse gi ayto lew na to kratisw allazontas mpataries. Eksartate apo tin timi vevaia...
HamerZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Και στην Θεσσαλονίκη θα πάτε στον Γερμανό. Θα πάρει ένα τηλέφωνο και θα σας δώσει επιτόπου τιμή. Επίσης αφήνεις την παλιά εκεί για απόσυρση/ανακύκλωση (κάπου γράφουν οι μπαταρίες πως δεν πρέπει να τις πετάμε απουδήποτε...).
HellasVagabond Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Ο γερμανος εχει δικο του εργοστασιο που κατασκευαζει ολων των ειδων μπαταριες. Του πατε το UPS βλεπει τη μπαταρια παιρνει και σας λεει τιμη επι τοπου.
dtkos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Ο γερμανός δικό του εργοστάσιο που κατασκευάζει μπαταρίες; Οχι βέβαια, εισαγωγέας είναι. Πάντως μπαταρίες για το UPS έχει όπως και πολλοί άλλοι.
songless_bird Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Νομιζω οτι για το δικο μου (ΑPC back ups 500) η μπαταρια κοστιζει 70-80?...Το 60% του ups μου δηλαδη...
madsc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Φυσικά κ ο Γερμανός δεν έχει όλων των ειδών μπαταρίες/στοιχεία, όπως φυσικά κ δεν τις φτιάχνει ο ίδιος. Έχουν τύχει κάμποσα laptops/ασύρματα τηλ που έχω ρωτήσει κ δεν έχουν μπαταρίες. Δεν είναι ανάγκη να πιστεύετε όλα τα λόγια των πωλητών πόσο μάλλον να τα διαδίδετε κιόλας. Για μπαταρίες Αθήνα, προσωπική μου προτίμηση είναι ο Δήσιος Πλ. Καρύτση, καθώς εκεί βρίσκω τις περισσότερες από αυτές που θα ζητήσω. /sc
Pink_Panther Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Ο γερμανός δικό του εργοστάσιο που κατασκευάζει μπαταρίες; Οχι βέβαια, εισαγωγέας είναι. Πάντως μπαταρίες για το UPS έχει όπως και πολλοί άλλοι. O Germanos exei ergostasio pou ftiaxnei bataries (Sunlight-promi8evei kai ton E.S.) opws episis eksagei kai sto eksoteriko, apo bataries gia rologia mexri kai gia upovrixia (den kanw plaka). Twra to oti kataskevazei ka8e idous bataria einai api8ano, kaneis den mporei na to kanei afto.
kirimis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 http://www.sunlight.gr/ Germanos group of companies.... τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες
memis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά δείτε και εδώ. http://www.emimikos.gr/BATTERIES.htm Όλες οι μπαταρίες, πολύ καλές τιμές, αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Για Αθήνα ίσως και δωρεάν, κατόπιν συνεννόησης, Στα emails τους απαντούν άμεσα ([email protected]) . Στείλτε email με τον τύπο των μπαταριών που σας ενδιαφέρει, και θα έχετε απάντηση άμεσα, για τις τιμές, κλπ.
spirosta Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δήσιος ίσως είναι ο καλύτερος. Φέρνει συνέχεια μπαταρίες και άρα θα είναι και φρέσκιες. Είχα πάρει πριν δύο χρόνια δύο 12V/7.2Ah στα 30-35Ε δεν θυμάμαι ακριβώς. Μάλιστα τεχνικός μου έδωσε ιδέες για πατέντες γιατ'ι δεν χ'ωραγαν. Για αυτό βέβαια φταίει η MGE που έχει μικρότερες μπαταρίες? Αλλά ποιος μου λέει τι θα μου βάλει η MGE? Αφήστε που αυτές είναι και 2,2Αh μεγαλύτερες και κρατάνε το σύστημα μου για 30min δύο χρόνια τώρα.
HuskerDu Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Mia aporia...Exo to APC UPS RS-500VA, mporo na valo megaliteri mpataria kai na petyxo megaliterous xronous leitourgias otan kovete to revma?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.